Power Buy για το Xtreamer Prodigy

δυστηχως εγω εγραψα για τριμηνο και παρεξηγηθηκα απο καποιους λες και δεν θελω να ερθουν...anyway υπομονη guys τωρα πλερωσαμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Ειναι βεβαια λιγο αδικο για εμας που παραγγηλαμε το sidewinder και περιμενουμε μαζι,αλλα ειπαμε υπομονη :)

Μόλις έγραψε και ο xtreamer-admin ότι το συγκεκριμένο mail προορίζεται στούς νέους πελάτες και όχι στις προπαραγγελίες (pre-order)
Βέβαια, εμένα αυτό με μπέρδεψε διότι αναφέρεται σε καθυστέρηση αποστολής λόγω μερικής έλλειψης ενός απο τους προμηθευτές τους - ας ελπίσουμε ότι εννοεί ότι πχ αυτός που προμηθεύει κάποιο κομμάτι του xtreamer είχε να διαθέσει μόνο 1000 κομμάτια ώστε να καλυφθούν μόνο οι προπαραγγελίες!

Αυτο μονο ο νικος θα μας το πει αν εχει τελικα αλλαξει κατι!!!και επιπλεον μπορει να ειναι οντως για τους νεους ενδιαφερομενους!!!και να μην επηρεαζει εμας αυτη η ειδηση.:a0210:

Αυτο μονο ο νικος θα μας το πει!!!αν εχει αλλαξει κατι!!!και επιπλεον μπορει να ειναι οντως για τους νεους ενδιαφερομενους!!!και να μην επηρεαζει εμας.:a0210:

Ο αρμόδιος να μας απαντήσει αν έφυγαν τα δικά σας Prodigy με τα δικά μας Sidewinder2 είναι ο αντιπρόσωπος. Ένα τηλ. αύριο νομίζω ότι αρκεί. Οπότε, υπομονή μέχρι αύριο.

Για να τα έχουν είδη στείλει ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση , έτσι απλα , ξεχάστε το , το είπα πρώτος και σας το ξαναλέω , καλές γιορτές !!!

index.php

index.php

index.php

Aν δεν εχει παραγγειλει κανα τρελομαγαζο (οπως εκανε το hdland με τα ultra) καμμια 1000ρα κομματια, λογικα αυτα θα ερθουν και προς τα εδω -bye-

Ερώτηση μέλους του xtreamer forum πρός τον Σουηδό αντιπρόσωπο

I asked the Swedish Xtreamer reseller today if they had any new information about when they will get their devices and they said they got new informaion today they will receive Prodigy at the end of October and will be ready to ship them 1 week after.

Άν τα ίδια ισχύουν και για μας τότε λογικά τέλος του μήνα αρχές του άλλου πιθανότατα να τα χαιρόμαστε!

Ρε παιδια

γιατι δε παιρνει καποιος τηλεφωνο τον Ελληνα εισαγωγεα μπας και εχει κ αυτος λαβει καποια ενημερωση οπως τα Σουηδα;

Μη δειχνετε εμενα, ειμαι ο πλεον ακαταλληλος για αυτο αφου εχω χασει την ακοη μου!!!:earmuffs:

φαινεται πολυ καλο το μηχανακι.
στο επισημο site το εχει για Preorder sta 149 ευρω ενω λεει μετα θα παει η τιμη στα 202 ευρω.
θα κανουμε ομαδικη παραγγελια να χτυπησουμε ακομα πιο χαμηλη τιμη η να κανω Preorder ατομικα?

φαινεται πολυ καλο το μηχανακι.
στο επισημο site το εχει για Preorder sta 149 ευρω ενω λεει μετα θα παει η τιμη στα 202 ευρω.
θα κανουμε ομαδικη παραγγελια να χτυπησουμε ακομα πιο χαμηλη τιμη η να κανω Preorder ατομικα?

Η ομαδική παραγγελία έχει γίνει ήδη, αυτό είναι το νήμα...

θα υπαρξει νεα ομαδικη παραγγελια?
με το τελωνειο τι παιζει? ποσα παραπανω θα παει το μαλλι?

Παιδιά σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικά με υπευθυνο της ELNETCOM και μου είπε ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχει απότην xtreamer η παραγγελία μας θα καθυστερήσει να φύγει από το εργοστάσιο και πιστεύει ότι αν όλα πάνε καλά μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα γίνει η αποστολή από το εργοστάσιο.
Επίσης μου είπε ότι δεν ξέρει αν έρθουν οι prodigy μαζί με το μίνι πληκτρολόγιο διότι αυτό είναι δώρο μόνο για αυτούς που έκαναν μεμονωμένη παραγγελία και όχι για τους αντιπροσώπους με τις μαζικές παραγγελίες.
Μετά απόλα αυτά, καλά Χριστούγεννα.