Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Καλό θα ήταν να βλέπουμε και να διαβάζουμε όλες τις πληροφορίες!
Προφανώς αυτοί που παρέλαβαν είναι κάποιοι αντιπρόσωποι τα test units!
Όπως για παράδειγμα ο onlineN θα παραλάβει ένα unit νωρίτερα από μας!
Επίσης φαντάζομαι ότι ο αντιπρόσωπος ο δικός μας θα έχει κάτι να πεί αφού θα λάβει το tracking number της παραγγελίας του, δηλαδή ή στο τέλος αυτής ή στην αρχή της άλλης

Από το forum της Xtreamer: http://forum.xtreamer.net/topic/25900-so-whos-received-their-prodigy-3d-then/page__st__40

Αν προσέξεις το post #51 θα δεις ότι έχουν ξεκινήσει αποστολές και για Νορβηγία, εκτός αν ο τύπος μας δουλεύει. Ελπίζω τα δικά μας κομμάτια, Prodigy και SW2, να προλάβουν να μπουν στο πλοίο της Παρασκευής διαφορετικά πάμε για μέσα Δεκέμβρη.

Εχω την εντύπωση ότι όταν αναφέρουν την Ευρώπη
αναφέρονται στην Ευρωπαική Ένωση!
Για αυτό και η διαφορά!
Μπορεί να κάνω και λάθος

H αλήθεια είναι ότι η διάκριση που κάνουν είναι για EU και non-EU. Αλλά μου μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο...

Παιδιά στο επίσημο ενημερωμένο site της XTREAMER αναγράφει ότι εκτός από το σκληρό δίσκο και η η wifi αντένα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία .
Τι γίνεται αλλάζει όλες τις προδιαγραφές του prodigy η XTREAMER;
:rifle:

So, after a a heated exchange with the Xtreamer Sales Manager a week ago I was promised a refund.

I am still waiting.

Some of the mods on the Xtreamer forum are reporting their Prodigy arriving and showing problems in playback over HDMI, no jpg display and restricted ability to set favourites.

Looks like the company can neither deliver a working product or trade honestly.

Άρχισαν τα όργανα και ακόμα δεν το είδαμε....
(από το mpcclub.com...το φόρουμ που μας έβαλε στο χώρο για να μην ξεχνιόμαστε...Οι παλιότεροι θα θυμούνται τα power buy που μας έφεραν τα άγνωστα τότε στην Ελλάδα DViCo 6500...και τα πρώτα PopCorn...Μερικοί από δώ είχαμε γίνει beta testers)...Ωραία χρόνια.... μιλάγαμε για ματρόσκες και κάποιος μου είχε πεί ..."Εμένα μ' αρέσουν οι Τσέχες!!!!!".
Παιδιά ψαχτείτε μη μας πιάσουν Κώτσο οι σχιστομάτηδες...

Παιδιά στο επίσημο ενημερωμένο site της XTREAMER αναγράφει ότι εκτός από το σκληρό δίσκο και η η wifi αντένα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία .
Τι γίνεται αλλάζει όλες τις προδιαγραφές του prodigy η XTREAMER;
:rifle:

Δεν αφορά τα preorders!
Αυτό αφορά τις παραγγελίες που θα γίνουν από εδώ και πέρα

αχαχα κορυφαιος ο admin
capturevz.jpg

Πολλα παραπονακια γραφονται στο σαιτ της Xtreamer, για bugs τα περοισσοτερα.
Μοιαζει επιτακτικη αναγκη ενα νεο firmware!
Κοιτα που στο τελος θα λεμε οτι βιαστηκαν να το βγαλουν στην αγορα!!!

...γραφουμε εδω κανενα καλαμπουρι καθοτι οπως διαπιστωσαμε στο forum τους δε σηκωνουν πλακιτσες και πολλες οικιοτητες!!! :slapface:

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.....
προσωπικά καμιά έκπληξη.

Και ξέρετε πότε θα το φτιάξουν (και πάλι όχι 100% τζάμι);
Οταν θα ανακοινώσουν το επόμενο μοντέλο.

Σε αυτο διαφωνω.
Γενικα η xtreamer δεν ειχε ποτε σοβαρα software θεματα και εβγαζε συχνα νεα fw.
Υπαρχουν πολυ χειροτερα media player εκει εξω.
Αρκει να δειτε που εχουν καταντησει egreat+acryan.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν θα έρθει έχω έτοιμο το σεμεδάκι μπιμπελό το προντιτζι μκ1 φορ εβερ!!!!!

Η xtreamer ειναι μια εταιρια που την διακρινουν διαφορα στοιχεια, ενίοτε θετικα
ενίοτε αρνητικα, εγω προσωπικα δεν την αλλαζω γιατι απλα με καλυπτει στα περισσοτερα.

Αντε με το καλο να μας ερθει.

Έχουμε κανένα νέο από τον αντιπρόσωπο? Μήπως γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές για EU?