Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Στο παραπανω e-shop της Σλοβενίας διατίθεται έχτρα η wifi antena με 24 ευρώ και το μίνι πληκτρολόγιο με 39 ευρώ.
Πιστεύω στην δική μας παραγγελία να είναι μέσα την συσκευασία.

Τελικά πήρε κανείς τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο; Νίκο αν μπορείς να επικοινωνίσεις μαζι τους και να μας ενημερώσεις όλους μας απο το να περνει ο καθένας τηλέφωνο.

Τελικά πήρε κανείς τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο; Νίκο αν μπορείς να επικοινωνίσεις μαζι τους και να μας ενημερώσεις όλους μας απο το να περνει ο καθένας τηλέφωνο.

Συμφωνώ...

Και tracking number να εχει ο αντιπροσωπος, το πιο σωστο ειναι να ενημερωσει οταν αυτα πατησουν τελωνειο...
Δεν χρειαζεται να παρει ο Νικος, ας παρει ενας και να ενημερωσει εδω...

Ανακοινωση Admin στο ...δημοκρατικο φορουμ:

Anyhow, I've been informed that the shipment to Europe is already going through the customs. So, just a couple of more days and you'll get your tracking numbers, guys.

Ανακοινωση Admin στο ...δημοκρατικο φορουμ:

Anyhow, I've been informed that the shipment to Europe is already going through the customs. So, just a couple of more days and you'll get your tracking numbers, guys.

Το θέμα είναι αν μέσα σε αυτά είναι τα δικά σας Prodigy, άρα και τα δικά μας SW2. Υποθέτω ότι μόνο ο αντιπρόσωπος θα το γνωρίζει αυτό.

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Μολις πηρα την elnetcom και ρωτησα ,μου ειπε πως σημερα αποδεσμευονται τα δικα μας απο το εργοστασιο και σε 3-4 εβδομαδες θα τα εχουμε :twoguns: θα μας στειλει e-mail σε ολους οταν παραλαβει :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Μολις πηρα την elnetcom και ρωτησα ,μου ειπε πως σημερα αποδεσμευονται τα δικα μας απο το εργοστασιο και σε 3-4 εβδομαδες θα τα εχουμε :twoguns: θα μας στειλει e-mail σε ολους οταν παραλαβει :guitarist:

Με στενοχώρησες τώρα...Είχα ελπίδες για τέλη του μήνα...Άντε, καλές γιορτές να έχουμε!

απλα τραγικο....εμεις που αγορασαμε και πληρωσαμε SW2 μεχρι να παραλαβουμε θα βγει νεο μοντελο :)

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Επειδη παρακολουθω στενα το φορουμ τους δεν πολυξενερωσα με την ειδηση πως θα μας ερθουν σε 20 με 30 μερες.
Η λιστα με τα προβληματακια γεμιζει με ταχυτατους ρυθμους και φωναζει το οτι χρειζεται firmware γρηγορα ωστε να το σουλουποσουν καπως...
Αν εχει βγει μεχρι να μας ερθουν εχει καλως! ... (δεν ειχα ποτε Xtreamer ωστε να χω εικονα για το ποσο σβελτα βγαζει νεα fw)
Aν δεν δε θα ναι κ οτι καλυτερο... μα δε θα πεθανουμε κι ολας!!!

Ποπο δηλαδη καλα λεγανε μερικα παιδια απο εδω μεσα καλες γιορτες!!!!και κατι ακομα!!!ποσα χρονια κατασκευαστικη εγγυηση εχει το μηχανημα?π.χ οι wd εχουν 2 χρονια!!οι εξτριμερ?

Κοιταξτε, η Xtreamer δεν τα παει καλα με τις ημερομηνιες, αλλα στα Fw ειναι φωτια, ή ηταν τουλαχιστον μεχρι τωρα, οντως κατοχος του πρωτου τους μηχανηματος ειμαι Fun τους, για μενα ολα τα αλλα μηχανηματα ειναι είτε πολυ πιο ακριβα για αυτα που προσφερει η Xtreamer, είτε "μα... καμια σχεση", οποτε μονο ασχημη επιλογη δεν κανατε, μην τρελενεστε, και εγω θα το ήθελα "χθες" το μηχανημα αλλα ξερω οτι οταν ερθει θα το ευχαριστηθω οποτε δεν ασχολουμε παραπανω με τις παραλαβες για να μην χαλιεμαι τσαμπα.

το καλό είναι οτι το έχουμε ήδη σχεδόν ξεχάσει οπότε μια ωραία μέρα θα χτυπήσει κάποιος την πόρτα να μας δώκει κάτι που είχαμε παραγγείλει μήνες πριν και χωρίς να μας ζητήσει (εκείνη την ώρα) λεφτά χεχε

άντε τα μεταφορικά μόνο δλδ

απλα τραγικο....εμεις που αγορασαμε και πληρωσαμε SW2 μεχρι να παραλαβουμε θα βγει νεο μοντελο :)

Όντως είναι τραγικό. Αν το ήξερα απο την αρχή δεν υπήρχε περίπτωση να συμμετέχω στο PB. Δηλαδή να περιμένω 3 μήνες για να γλιτώσω 32

Έχω στήσει όλο το HC στο νέο μου σπίτι και τραβάω καλώδια για να φτάσουν στο pc για να δω καμιά ταινία στον PJ :(:(:(

επεδη δεν προλαβα το pοwer buy, υπαρχει περπτωση να το βρω τωρα καπου δαθεσιμο εστω κ σε μεγαλυτερη τιμη?

τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο, κάνε λίγο υπομονή να τα παραλάβουμε να πούμε καμιά γνώμη πρώτα και μετά παράγγειλε το!
ήδη εμφανίζονται πολλά προβλήματα - ας ελπίσουμε ότι είναι οι λεγόμενες "παιδικές ασθένειες"!!
πάντως η εταιρία φημίζεται για την ιδιότητα της να βγάζει προιόντα που γίνονται επαρκώς λειτουργικά τουλάχιστον μετά τα πρώτα 2 fw!!!

Ας ελπίσουμε ότι μόλις το παραλάβουμε θα παίζει τουλάχιστον τα βασικά και δεν θα χρειαστεί να πάμε το Πάσχα για να το δούμε σωστά.