Power Buy για το Xtreamer Prodigy

δίνω τη θέση μου στο powerbuy σε όποιον θέλει, δε μπορώ να περιμένω θα πάρω κάποιο άλλο. pm για να το κανονίσουμε.

δυστυχώς παλι εγω θα σας μεταφερω τα νεα που δεν ειναι και τοσο ευχαριστα ,πριν 5 λεπτα ξαναμιλησα με την εταιρια και τα μηχανακια μας ειναι ακομα στο τελωνειο ,σημερα θα εκτελωνιστούν,και θα παρουν το δρομο τους για το καραβι και σε 3-4 εβδομαδες θα ερθουν ....,αντέχεται αλλα ασχημα νεα ....συνεχιζω ... το πληκρολογιο δεν θα ειναι μεσα στην παραγγελία αλλα ουτε και η usb κεραια !!!.Ανελαβε ομως το κοστος της κεραιας η ελληνικη αντιπροσωπεία για να μην εκτεθεί απεναντι μας αλλα για το πληκτρολογιο δεν μπορει να κανει κατι ,ισως καποια καλυτερη τιμη κατοπιν συνεννόησης ,η κουβεντα συνεχίστηκε απαξιώνοντας το πληκτρολογιο λεγοντας πως δεν λειτουργει καλα δεν ειναι κατι σπουδαιο κλπ,.λυπαμε για τα ασχημα νεα που σας τα μεταφερω και αλλα νομιζω πως πρεπει να τα μαθαινουμε οσο ασχημα και να ειναι .

Ακριβως οτι εκανε η xtreamer και με τους υπολοιπους ανα τον κοσμο που δεν παρελαβαν κεραια.Σπαθι παντως ο αντιπροσωπος μας και το λεω αληθινα.
Επισης απο δω και μπρος τερμα οι υποσχεσεις σε πιθανα μελλοντικα power buy απο xtreamer.
Εκτιθεντε πολλοι και αδικα.

και κατι που ξεχασα οταν με το καλο μπουν στο καραβι μου ειπε θα εχει καποια ημερομηνια για να μας πει για το ποτε θα φτασουν Ελλαδα,οποτε αν δεν με προλαβει καποιος αλλος την αλλη εβδομαδα θα τους ξαναπαρω να μαθουμε

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν βάζουν την κεραία; Από την στιγμή που η παραγγελία του εμπόρου έγινε όταν η κεραία ήταν built-in το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να του στείλουν δωρεάν κεραίες για ΟΛΑ τα Prodigy που παραγγέλνει. Αν δεν ήταν η κίνηση καλής θέλησης του εισαγωγέα θα ακύρωνα την παραγγελία. Δεν είναι δυνατόν άλλο να παραγγέλνεις και άλλο να σου στέλνουν. Η απόλυτη ανευθυνότητα απέναντι στην πελατία τους (Xtreamer).

Το να διαφημίζεις κάτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές,να προβαίνεις σε παραγγελίες, και στην συνέχεια να αθετείς αυτές τίς προδιαγραφές, πως χαρακτηρίζεται;

:smash:

ΑΥτο με την κερααια απλα δεν υπαρχει !!!! καλα πανε καλα μωρε ?> απο build in κεραια πηγαμε στο usb και τωρα καθολου ? συγνωμη αλλα θελω την επιβεβαιωση την αντιπροσωπου απο εδω και περα !!!
ελεος

Κριμα για το πληκτρολογιο!!!αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως!!!οσο για τον αντιπροσωπο!!!μπραβο του που εκανε αυτην την κινηση!!!με αποτελεσμα να εχουμε και την γουαιφαι κεραια μεσα στο πακετο.Οποτε το μηχανημα θα το εχουμε γυρω στις 15 δεκεμβριου!!αν δεν κανω λαθος.

καλα ελεγα εγω για πλακα παλιοτερα για δωρακι κατω απο το δεντρο :p
Ευχομαι αυτη η καθυστερηση να μας βγει σε καλο!!!και το μηχανημα να ειναι τοσο τουμπανο οσο ακουγετε!!!αυτο πιστευω θα ηταν η καλυτερη αποζημιωση για ολλους μας.:ernaehrung004:

Τα εχουμε ξαναπει , η xtreamer ειναι κατω του μετριου σε marketing, αλλα ΠΟΤΕ δεν εχει βγάλει μαπα μηχανημα, και παντα τα υποστηριζει με αναβαθμισεις.
Δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια οτι το prodigy θα παιζει καλα.Αφηστε που μεχρι τοτε θα εχει βγει και κανα fw ακομα.

Μισό βρε παιδιά .....γιατί το προσπαθώ πολύ να το φέρω στις αρχικές του διαστάσεις το ζήτημα.
Είναι εκνευριστικό που δεν μας έχουν πει μέχρι σήμερα γιατί καθυστερούν και αλλάζουν συνέχεια δικαιολογίες. Απ' ότι μαθαίνω τελευταία - και τάχω πάρει είναι η αλήθεια - είναι ότι αρχικά η κεραία wifi ήταν προγραμματισμένη να είναι ενσωματωμένη. Επειδή όμως τελικά δεν κατάφεραν να την ενσωματώσουν, στέλνουν εξωτερικές usb κεραίες. Εφαγαν πολύ άσκοπο χρόνο μέχρι να δούν ότι δεν τους κάθεται η ενσωματωμένη τελικά. Τον ίδιο χρόνο έφαγαν για να το γεμίσουν με ίσως πολλά από αυτά άχρηστα android apps που πολλοί από εσάς θα θέλετε να τα απεγκαταστήσετε. Περιμένω ένα sample το οποίο λογικά έπρεπε να ήταν εδώ στις 12/11 και ακόμα δεν έχει σταλεί. Γιατί? Γιατί η ποσότητα της παραγγελίας είναι 100 τεμάχια και επειδή οι συσκευασία είναι των 20 δεν μπορούν ένα από αυτά να το βγάλουν έξω και να αφήσουν στην συσκευασία 19 . Με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο αντιπ/πος να αγοράσει αλλο ένα ξεχωριστά. ...Το πληκτρολόγιο διαπραγματεύεται αλλά δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεται ακόμα. Υπομονή . Τουλάχιστον έχουμε αγοράσει σε καλή τιμή ....την καλύτερη θα έλεγα...και το ίδιο το μηχανάκι υπόσχεται πολλά. ....

Εγώ δεν το παράγγειλα με την κεραία. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει η κεραία. Για αυτό λοιπόν ή θα μας δώσουν και το πληκτρολόγιο ή θα μας κάνουν καλύτερη τιμή και θα μας επιστρέψουν την διαφορά. Άλλωστε πληρώσαμε 20/9 και θα παραλάβουμε Δεκέμβριο.

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εγώ δεν το παράγγειλα με την κεραία. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει η κεραία. Για αυτό λοιπόν ή θα μας δώσουν και το πληκτρολόγιο ή θα μας κάνουν καλύτερη τιμή και θα μας επιστρέψουν την διαφορά. Άλλωστε πληρώσαμε 20/9 και θα παραλάβουμε Δεκέμβριο.

Με κεραία το παράγγειλες και μάλιστα ενσωματωμένη και πολυδιαφημισμένη το ότι παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος. Το αν την θέλεις ή όχι είναι άλλο θέμα. Η σελίδα του προϊόντος όμως έλεγε καθαρά ότι θα έχει ενσωματωμένη κεραία. Μετά αυτό άλλαξε και η κεραία έγινε USB. Στο τέλος έγινε και optional.

. ...Το πληκτρολόγιο διαπραγματεύεται αλλά δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεται ακόμα. Υπομονή . Τουλάχιστον έχουμε αγοράσει σε καλή τιμή ....την καλύτερη θα έλεγα...και το ίδιο το μηχανάκι υπόσχεται πολλά. ....

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά τελικά πρέπει κάποιος να αντιδράσει. Είναι δυνατόν κάθε 10 ημέρες να αλλάζουν πράγματα από το πακέτο? Ακόμα και σήμερα ΔΕΝ ξέρουμε τι τελικά θα έχει μέσα.

Δεν ξέρω για τον αντιπρόσωπο αλλά ίσως πρέπει να πιέσουμε και εμείς. Να στείλουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας με το ιστορικό, πότε πληρώσαμε, τι συμφωνία έγινε κ.λ.π. και στο τέλος λόγο αθέτησης των παραπάνω να αρνηθούμε την παραλαβή. Ας την στείλει ο αντιπρόσωπος και στην εταιρεία γιατί αλλιώς ίσως δεν πάρουμε και αυτό το μηχανάκι που μας λένε. Δεν λέω για τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά ας αναλάβει και αυτός την ευθύνη που του αναλογεί και να πιέσει και αυτός. Δεν πρέπει να μείνουμε έτσι σε κάθε περίπτωση. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή στον οποίο μπορούμε να υποβάλλουμε την παραπάνω επιστολή.
( ... μπορεί να υποβάλλει κάθε Καταναλωτής ο οποίος θέλει να καταγγείλει μία βλαπτική γι' αυτόν πράξη ή παράλειψη που συνιστά καταναλωτική διαφορά.)