δίνω τη θέση μου στο powerbuy σε όποιον θέλει, δε μπορώ να περιμένω θα πάρω κάποιο άλλο. pm για να το κανονίσουμε.
Το να διαφημίζεις κάτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές,να προβαίνεις σε παραγγελίες, και στην συνέχεια να αθετείς αυτές τίς προδιαγραφές, πως χαρακτηρίζεται;
Ευχομαι αυτη η καθυστερηση να μας βγει σε καλο!!!και το μηχανημα να ειναι τοσο τουμπανο οσο ακουγετε!!!αυτο πιστευω θα ηταν η καλυτερη αποζημιωση για ολλους μας.:ernaehrung004:καλα ελεγα εγω για πλακα παλιοτερα για δωρακι κατω απο το δεντρο![]()
Εγώ δεν το παράγγειλα με την κεραία. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει η κεραία. Για αυτό λοιπόν ή θα μας δώσουν και το πληκτρολόγιο ή θα μας κάνουν καλύτερη τιμή και θα μας επιστρέψουν την διαφορά. Άλλωστε πληρώσαμε 20/9 και θα παραλάβουμε Δεκέμβριο.
. ...Το πληκτρολόγιο διαπραγματεύεται αλλά δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεται ακόμα. Υπομονή . Τουλάχιστον έχουμε αγοράσει σε καλή τιμή ....την καλύτερη θα έλεγα...και το ίδιο το μηχανάκι υπόσχεται πολλά. ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.