Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Έχω δυσαρεστηθεί πολύ με την συμπεριφορά ορισμένων από τους φίλους συμμετέχοντες στο power buy....

.......

Για το θέμα έχω να πω λίγα και καλά:
1) Ευχαριστώ πολύ τον onlineN. Έβαλε πολύ προσωπικό του χρόνο και κόπο για εμάς.
2) Ευχαριστώ πολύ τον αντιπρόσωπο για τον πολύ πολύ κόπο που έχει βάλει στην υπόθεσή μας και με μηδαμινό κόστος. Δουλεύει νύχτα μέρα για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. (και με τεράστια υπομονή)
3) Κρίμα για τον αντιπρόσωπο γιατί ενώ είναι σωστός επαγγελματίας, έμπλεξε με μια εταιρία η οποία ναι μεν κατασκευάζει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, αλλά έχει πολύ κακή πολιτική απέναντι στους αντιπροσώπους της. Για μένα είναι ανεπίτρεπτο να έχουν παραλάβει οι πελάτες του e-shop τους και όχι οι αντιπρόσωποί τους.

Μόλις παρέλαβα και εγώ μεσω ASC όπως είχα ζητήσει.
Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον OnlineN και να τον συγχαρώ
για την υπόμονή που έδειξε...
Να επαναλάβω και εγώ ότι μάλλον όλοι βιαζόμασταν εξίσου,
αλλά να έχουμε φτάσει και τις 133 σελίδες είναι μάλλον άσκοπο.
Τέλος καλό όλα καλά...
Καλές γιορτές σε όλους:ernaehrung004:

Για Λουτρακι(40 λεπτα απο Αθηνα ) μου ειπε η πορτα πορτα (800 11 83 000) 2 ημερες κανει !!! και θα πρεπει να παω στο ταχυδρομειο να το παρω γιατι δεν εχει πορτα πορτα στην περιοχη μου (για την ακριβια ειναι διαλυμενη και 14.00 κλεινουν
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΜΑΤΟΣ
αφου παρετε το νουμερο απο το αντιπρόσωπο πηγαίνετε http://www.elta-courier.gr/menu_details.asp?id=157&mid=0&lang=gr&smenu=2&submenu=59 και στο κουτακι Αναζητηση εσωτερικου βαζετε το νουμερο PD*********GR ή αν δεν εχετε προχειρο υπολογιστη στο σπιτι παίρνεται τηλεφωνο στο 800 11 83 000

Οταν ποσταρε ο φιλος οτι εφτασε Αλεξανδρουπολη και σε εμενα μου ειπαν οτι θα ερθει αυριο ,που ειμαι ποιο κοντα παραξενεύτηκα και πηγα ταχυδρομειο και ηταν εκει !!!
Το σαιτ τους λεει οτι ειναι ακομα Αθηνα στο κεντρο διανομης οπως επισης και η τηλεφωνητρια που μου ειπε σε δυο μερες μου εδωσε λαθος πληροφορια .Οποτε μην τα εμπιστευεστε
παρτε κατευθειαν το πορτα πορτα της περιοχης σας

Έχω δυσαρεστηθεί πολύ με την συμπεριφορά ορισμένων από τους φίλους συμμετέχοντες στο power buy....

Με αφορμή τα παραπάνω θέλω να εκφράσω κάποια παράπονα που έχω για τον τρόπο που σκέφτεστε τα οποία μπορείτε να τα αναγάγετε φυσικά σε τρόπους χειρισμού της συμπεριφοράς σας σε προηγούμενες σελίδες ( κινδυνολογίες , απαξίωση του όλου εγχειρήματος , κριτικές κτλπ.)

Επειδή - όντας υπεύθυνος απέναντί σας- έχοντας ζήσει τις λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος από κοντά ....ο άνθρωπος (αντιπρόσωπος ) σκίστηκε όλη μέρα να επισπεύσει τις διαδικασίες εκτελωνισμού φόρτωσε αργά το μεσημέρι και ξεφόρτωσε τα πράγματα στις 7 το απόγευμα. (Στις 9 το παρέλαβα εγώ για να το κάνω τέστ) Μέχρι τις 1 το βράδυ ξεπακετάριζε και μετρούσε . ( 2 άνθρωποι είναι ...δεν είναι η Sony ) και παράλληλα απαντούσε στα δεκάδες τηλεφωνήματα σας ,δίνοντας ραντεβού σε όλους σας για την επομένη.
- Μάλιστα μερικοί από εσάς θέλατε να το παραλάβετε και το ίδιο βράδυ!!!!!!!!
Επρεπε να συννενοηθεί μαζί σας ποιος θάρθει και ποιος όχι , ώστε να κανονίσει τα courier. Να εκδώσει αποδείξεις και παράλληλα να κρατάει σε αρχείο τα S/N για τις εγγυήσεις , να βγάζει από άλλα κουτιά τις κεραίες και να τις βάζει στο κουτί σας. Να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του τύπου " εγώ θέλω ACS , εγώ Γενική Ταχ/κή , εγώ θέλω πόρτα-πόρτα κτλπ. " Να τσεκάρει κάτω από την δική σας πίεση , ποιος είναι ποιος αυτός που παραλαμβάνει και να αντιστοιχίζει τα ονόματα με τα log in names.
Κι όλα αυτά χωρίς παράπονο ο άνθρωπος .....ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να παραδώσει και το ίδιο βράδυ μάλιστα ξεχνώντας ότι μετά από τις πιέσεις από μέρους μας κατέληξε να μην βγάζει φράγκο από όλη αυτή την ιστορία.....
Εγώ - μετά συγχωρήσεως εάν με διαβάζει τώρα...αν και δεν μπαίνει συχνά..και ευτυχώς δηλαδή γιατί ορισμένων τα σχόλια είναι εκνευριστικά- μόνο μ@@λ@@ μπορώ να τον πω.

Και ....παρ 'ολα αυτά το αποτέλεσμα ήταν ότι περιμένατε κάποιοι 50 λεπτά? ή ..."να το πάρω επιτέλους να τελειώνουμε" όπως ποστάρισε κάποιος άλλος?

Κύριοι ......έλεος......!!!

Να σημειωθεί ότι δεν αναφέρομαι στον φίλο cheiron25 απλά πήρα την ευκαιρία να εκφράσω - τώρα που τελειώνει όλο αυτό - τα παράπονά μου για κάποιες κατά καιρούς -κατά την άποψή- μου υπερβολικές και επιπόλαιες συμπεριφορές από κάποιους φίλους που ναι μεν δικαιολογημένα εκνευρίστηκαν...με την αναμονή αλλά αυτό όπως όλοι ξέρετε προήλθε από την γνωστή πλέον ανικανότητα της Xtreamer να διαχειριστεί τους όσα υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει στα πλάνα παράδοσης των εμπορευμάτων της .......

Και έχεις και απόλυτο δίκιο , εγώ μόνο μπράβο μπορώ να πω στην Elnetcom , όσον αφορά τουλάχιστο το θέμα της αποστολής , μιας και καταλάβαίνω οτι αφού παρέλαβα και εγώ πριν 3 ώρες , αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκίστηκαν χθές βράδυ .
Όσο για το πόρτα πόρτα άψογοι.....

Τέλος καλό λοιπόν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα Νίκο , καθός και στην εδώ αντιπροσωπία.

Εγώ δυστυχώς την πάτησα, αν και είχα ζητήσει να μου το στείλουν με ACS , τελκά μου το έστειλαν με το πόρτα-πόρτα και επειδή η περιοχή μου είναι εκτός Ηρακλείου , το δέμα έφυγε για το κέντρο διαλογής του ταχυδρομίου στο Ηράκλειο και αν είμαι τυχερός θα παραλάβω αυριο το απόγευμα.
Καλές γιορτές σε όλους:ADFADF1:

Eγω ακομα περιμενω να μου ερθει απο το πορτα πορτα,πηρα τηλεφωνο την υπηρεσια,και μου εχει πει οτι ειναι καθοδον για το σπιτι μου,εχουν περασει 2,ωρες και ακομα τιποτα.

Σήμερα το πρωί παρέλαβα και γω.Δε το περίμενα τόσο γρήγορα στη Λάρισα είναι η αλήθεια και με εξέπληξε ευχάριστα.καλές γιορτές σε όλους

Παιδια παρελαβα συνδεσα. Και εικονα τζαμι. ηχος κρυσταλο Τα FLAC κανονι

Αλλα δεν φορμαρει τον 2γιγα σκληρο λεει, απαγορευετε
Ενω η εικονα εχει κενα αριστερα δεξια

Καλες γιορτες σε ολους, Πολλα THANKS στον onlineN

..............................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Mε την σειρα μου να ευχηθώ καλοριζικα τα μηχανήματα μας και να ευχαριστήσω το Νίκο για όλες τις ενέργειες και ενα συγνώμη για τυχόν γραφόμενα μου που μπορεί να τον στεναχωρησαν .Επισης να ευχαριστησω και τον αντιπροσωπο για τις γρηγορες ενεργειες ωστε να τα εχουμε πριν τα Χριστουγεννα .Μόλις συνδεσα το prodigy και εχω μονο τα καλυτερα να πω ,σχεδόν τεσταρα τα πάντα εκτός απο το τρισδιάστατο κομμάτι καθώς δεν εχω 3d τηλεόραση ακομα ,νομίζω πως κάναμε μια πολυ καλή αγορά

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Mε την σειρα μου να ευχηθώ καλοριζικα τα μηχανήματα μας και να ευχαριστήσω το Νίκο για όλες τις ενέργειες και ενα συγνώμη για τυχόν γραφόμενα μου που μπορεί να τον στεναχωρησαν .Επισης να ευχαριστησω και τον αντιπροσωπο για τις γρηγορες ενεργειες ωστε να τα εχουμε πριν τα Χριστουγεννα .Μόλις συνδεσα το prodigy και εχω μονο τα καλυτερα να πω ,σχεδόν τεσταρα τα πάντα εκτός απο το τρισδιάστατο κομμάτι καθώς δεν εχω 3d τηλεόραση ακομα ,νομίζω πως κάναμε μια πολυ καλή αγορά
Βασιλη καλοριζικο,επειδη το δικο μου ακομα δεν εχει ερθει,θα ηθελα να σε ρωτησω,με τις μπαρες που βγαζει ειχες εσυ κανενα προβλημα?

Παιδια παρελαβα συνδεσα. Και εικονα τζαμι. ηχος κρυσταλο Τα FLAC κανονι

Αλλα δεν φορμαρει τον 2γιγα σκληρο λεει, απαγορευετε
Ενω η εικονα εχει κενα αριστερα δεξια

Καλες γιορτες σε ολους, Πολλα THANKS στον onlineN

..............................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

καποια φωτο αν ειναι ευκολο να δουμε αυτα τα κενα, και αν διορθωνεται αυτο

Εγω εξω απο Θεσσαλονικη πηρα κωδικο αποστολης απο την εταιρια που ομως τα ΕΛΤΑ δεν τον αναγνωριζουν,
η γκινια συνεχιζεται. Τεσπα.. καλοριζικο σε ολους παιδες!!

καποια φωτο αν ειναι ευκολο να δουμε αυτα τα κενα, και αν διορθωνεται αυτο

Μακαρι ναξερα αλλα δεν εχω και μηχανη. Ειναι οπως οι μπαρες πανω κατω αλλα μικροτερες

Με Ζοομ γινετε χαλια

...............................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Εγώ παρέλλαβα σήμερα το μεσημέρι κατευθείαν από την Elnetcom! Περίμενα το πολύ 5 λεπτά και εξυπηρετήθηκα από έναν ευγενέστατο άνθρωπο! Εύχομαι σε όλους καλορίζικα και καλές γιορτές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και στον αντιπρόσωπο για την όλη προσπάθεια τους

Σήμερα παρέλαβα και εγώ στην Θεσ/νίκη. Να ευχαριστήσω και εγώ το Νίκο με τη σειρά μου και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!

Εγώ παρέλλαβα σήμερα το μεσημέρι κατευθείαν από την Elnetcom! Περίμενα το πολύ 5 λεπτά και εξυπηρετήθηκα από έναν ευγενέστατο άνθρωπο! Εύχομαι σε όλους καλορίζικα και καλές γιορτές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και στον αντιπρόσωπο για την όλη προσπάθεια τους

Κι εγω το ιδιο!
Για οσους πανε απο εκει μην ψαχνετε το νουμερο 14Α,στην εισοδο υπαρχει το 14 και το Α Β Γ ειναι η αριθμηση των κτιριων μεσα.

Βασιλη καλοριζικο,επειδη το δικο μου ακομα δεν εχει ερθει,θα ηθελα να σε ρωτησω,με τις μπαρες που βγαζει ειχες εσυ κανενα προβλημα?
Ευχαριστώ φιλε , στα 16/9 βγάζει κενά πάνω κάτω ,άμα βάλεις φορματ pan scan 4/3 γεμίζει

Εγω εξω απο Θεσσαλονικη πηρα κωδικο αποστολης απο την εταιρια που ομως τα ΕΛΤΑ δεν τον αναγνωριζουν,
η γκινια συνεχιζεται. Τεσπα.. καλοριζικο σε ολους παιδες!!
για δοκίμασε και εδώ http://www.eltacourier.gr/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ευχαριστώ φιλε , στα 16/9 βγάζει κενά πάνω κάτω ,άμα βάλεις φορματ pan scan 4/3 γεμίζει

Πανω Κατω δεν ειναι το κανονικο;Αριστερα Δεξια ειναι το προβλημα. Τωρα ειδα οτι λυνετε με ΖΟΟΜ στο 1

.........................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000