Εγω ακομα δεν το παρελαβα,σε ολλους εχει ερθει?ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που δεν το εχει λαβει ακομα.:7SFGSFG:
Απ' ότι ενημερώθηκα χτες το βράδυ , τα players έχουν σταλεί σε όλους όσους είχαν παραγγείλει .
Οσοι δεν έχετε παραλάβει ακόμα θα παραλάβετε σήμερα.
Καλορίζικα παιδιά ......και καλές θεάσεις τα Χριστούγεννα
Καλημέρα Νίκο. Μιλάς και για τα SW2, ε?
Νικο εγω ενω παιρνω και τους δινω τον αριθμο,και μου λενε συνεχεια οτι ο κουριερ το εχει μαζι του,εγω ουτε τον κουριερ βλεπω αλλα ουτε και τον πλαυερ,τι να κανω να παω απο εκει?Mιλάω για όλα ....ναι !!!
Μολις μου ηρθε,καλοριζικο σε ολλους μας παιδια,οποτε θα τα λεμε απο εδω και περα στο αλλο θρεντΝικο εγω ενω παιρνω και τους δινω τον αριθμο,και μου λενε συνεχεια οτι ο κουριερ το εχει μαζι του,εγω ουτε τον κουριερ βλεπω αλλα ουτε και τον πλαυερ,τι να κανω να παω απο εκει?
Καλοριζικο και σε μενα.Ευχαριστω και παλι τον Νικο για την ολη προσπαθεια.Αυτο που θελω να πω επισης, μην απαξιωνουμε την υπηρεσια των ΕΛΤΑ,πορτα πορτα.Ειναι αξιοπιστη και με πολυ καλες τιμες.Την χρησιμοποιω απο το 1992 που εμενα ΑΜΒΟΥΡΓΟ.Δεν με εχει απογοητευσει ποτε .Χρονια Πολλα σε ολους τους συνφορουμητες και στις οικογενειες τους ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ TA KΑΛΥΤΕΡΑ.
Δυστυχως προβλημα, το μηχανημα που παρελαβα εχει σπασμενη εισοδο s/pdif, δεν κουμπωνει το βυσμα και πεφτει, τι κανουμε τωρα; καμια ιδεα κανεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.