Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

παιδιά θέλω να κάνω την πληρωμή αλλά δεν βλέπω στο αρχείο excel να αντιστοιχεί κάποιος κωδικός στ ονομά μου. Υπάρχει ένας κωδικός που αντιστοιχεί στο όνομα μου αλλά αφορά το Prodigy επειδή είχα δηλώσει εκεί συμετοχή και τελικά βγήκα από εκείνο το powerbuy και μπήκα σ' αυτό.Αλλά δεν υπάρχει κάποιος κωδικός για μένα. Να πάρω κάποιον κενό; Ή να περιμένω να ανανεώσετε την λίστα και να μου δώσετε κάποιον;

Παιδιά θελω και εγώ να παραγγείλω.
παίρνω κωδικό μόνος μου ;
πήρα τον κωδικό

40XWKG
το αναφέρω για μην ξαναχρησιμοποιηθει

Last edited:
Αν έχει κρατήσει κάποιος το excel με τους κωδικούς ας μου στείλει με ενα πμ please τον δικό μου γιατί το αρχείο δεν ανοίγει.

Ευχαριστώ

γεια σε ολους,θα ηθελα να συμετεχω και εγω στο power buy,το αρχειο κωδικων δεν ανοιγει.Ειμαι απο αθηνα,πως κανω παραλαβη,και ποτε?Ζητω συγνωμη αν αυτα που ρωταω εχουν ειπωθει,ευχαριστω.

Θα με ενδιέφερε και εμένα το power buy. Περιμένω οδηγίες γιατί είναι η πρώτη φόρα που το επιχειρώ. Ευχαριστώ

Ο.Κ. και απο εμενα ..... αντε να δουμε ποτε θα ερθει.
.......sorry καποος admin ας με παει στο PRODIJY γιατι σ αυτο αναφερωμε...απλα εκανα λαθος το νημα

Last edited:
Έγινε και απο εμένα η πληρωμή και η επικοινωνία με την εταιρία. Να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται οτι τα μεταφορικά εντός Αθηνών είναι ~5 και υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής απο την έδρα της εταιρίας.

Aπο ότι ειδα η έδρα είναι Αλίμου οπότε είναι πολύ κοντά μου ,μπορώ να εξυπηρέτησω και κάποιον που δεν μπορεί να κατέβει εδώ κάτω.Αναμένω και εγώ οδηγίες εδώ η σε πμ για να μην γεμίζουμε και το νημα.

παιδιά το excel λειτουργεί και πάλι κανονικά,αλλά εγώ συνεχίζω να μην έχω κωδικό για το powerbuy του sidewinder. Μου είχατε δώσει έναν κωδικό για το powerbuy του prodigy αλλα τελικά δεν θα συμμετέχω σε εκείνο το powerbuy.μπορώ να χρησιμοποιήσω εκείνον τον κωδικό για αυτό το powerbuy του sidewinder ή να πάρω έναν καινούριο κωδικό από την λίστα; Εάν θέλει κάποιος αρμόδιος ας μου δώσει έναν συγκεκριμένο κωδικό για να μην διαλέξω εγώ, αλλιώς θα πάρω έναν μόνος μου.

Ναι το exel λειτουργεί...να πάρουμε μονοι μας κωδικό?ας μας πει κάποιος,είναι τελευταία ήμερα και ανχονομαι λίγο...

δε μπορώ να κάνω edit sorry για το double post. Ενδιαφέρομαι για το prodigy τελικά και έχω postaρι εκεί.

ευχαριστώ.

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
dragontolis +1
vagamad +1
hellop +1
wolfgr +1
AKMAZ +1
lanant +1

Συνολο 17

Για βιαστείτε γιατί αύριο κλείνει η ημερομηνία.!!!!!

Υ.Γ. Το excel ενημερώθηκε ....

α! ευχαριστουμε onlineN, αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως θα παραλαβω εγω που θα παω μονος μου να το παρω.Θα περιμενω καποιο mail?Παω αφου πληρωσω απο εκει με την ηλ.αποδειξη και παραλαμβανω?

α! ευχαριστουμε onlineN, αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως θα παραλαβω εγω που θα παω μονος μου να το παρω.Θα περιμενω καποιο mail?Παω αφου πληρωσω απο εκει με την ηλ.αποδειξη και παραλαμβανω?

Ακριβώς . Με ταυτότητα και τον κωδικό σου. :D

Done κι από εμένα. Ελπίζω να έχουν γίνει ολα σωστά. Τώρα περιμένουμε με αγωνία :)