Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,317
ΑΘΗΝΑ
Οπως είχε προαναφερθεί εδώ θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας όλοι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στο Power Buy του Xtreamer Sidewinder 2.

Αναφέρω ότι η τιμή που έχει καθοριστεί για τα μέλη του avclub είναι :

99 ευρώ + φπα

O τρόπος πληρωμής θα είναι ίδιος με εκείνον του Ultra. Δηλαδή παραγγελία μέσω του site της Elnetcom με την μεθοδο easypay . (Οταν θα είναι έτοιμο θα ενημερώσω.)
H διάρκεια υποβολής συμμετοχής είναι μέχρι 20/9/2011.

Η Xtreamer - ως συνήθως - πληροφόρησε τον αντιπρόσωπο ότι θα καθυστερήσει λίγο (2 εβδομάδες) την αρχική ημερομηνία διαθεσιμότητάς του και γι αυτό (όπως και για το Prodigy)

Ο στόχος της επιτυχίας του Power buy είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 25 άτομα ώστε να μπορεί η τιμή να είναι εφικτή.

Πληροφορίες επίσης και στο post #79

Last edited:
Για να δούμε...για να δούμε !!!
Να ρωτήσω και κάτι , επειδη ειναι η πρώτη φορά που συμετέχω σε group buy, η τιμή των 123 ευρώ εχει και τα μεταφορικά μέσα?

Για να δούμε...για να δούμε !!!
Να ρωτήσω και κάτι , επειδη ειναι η πρώτη φορά που συμετέχω σε group buy, η τιμή των 123 ευρώ εχει και τα μεταφορικά μέσα?

Που βρίσκεσαι ? Εκτός Αθηνών?

Η παραπάνω ερώτηση για έξοδα αποστολής ισχύει και για μένα μια και είμαι Θεσσαλονίκη , όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα .
Το βασικό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι εγώ είμαι μέσα και για το prodigy αν μαζευτούν εκεί περισότερα άτομα .

Θες και τα 2 τελικά η μονο το prodigy?
Για τα μεταφορικα, ακομα και να χρεώσει ο αντιπροσωπος , δεν νομιζω να ξεπερνουν τα 5-7ευρώ λογικά οποτα δεν νομιζω να ειναι μεγαλο θεμα.Ο Νικος (onlinen) λογικα θα μας απαντησει μολις μαθει.
Οι τιμες του power buy ειναι λουκουμι παντως ...

Όχι ΔΕΝ θέλω και τα δυο , απλά αν δε μαζευτούν εδώ αρκετές συμετοχες και μαζευτούν στο prodigy δεν έχω πρόβλημα να πάω και γω σε εκείνο το power buy . Σε κάθε περίπτωση μιλάω για ΈΝΑ μηχάνημα μόνο .
Όντως οι τιμές είναι παρά πολύ καλές , και όπως προειπα δεν έχω θέμα και με ΈΝΑ λογικό πόσο για έξοδα αποστολής .

Aν κρινω απο τα υπολοιπα 1185 μηχανακια που κυκλοφορουν , το συγκεκριμενο θα ειναι απο τα καλυτερα με βαση το παρελθον της ετιρειας στα fw...
Φθηνοτερο και απο το mede8er 500x2 και σιγουρα καλυτερο απο το acryan 2 που δεν θα υποστηριζει dtsma και εχει θεματα με fw.
H τιμη δειχνει να ειναι πολυ σωστη, ειδικα και για μηχανακι που θα ειναι εντελως αθορυβο...

....
Για τα μεταφορικα, ακομα και να χρεώσει ο αντιπροσωπος , δεν νομιζω να ξεπερνουν τα 5-7ευρώ λογικά οποτα δεν νομιζω να ειναι μεγαλο θεμα.Ο Νικος (onlinen) λογικα θα μας απαντησει μολις μαθει.
Οι τιμες του power buy ειναι λουκουμι παντως ...

Μια χαρα τότε....!!!!:a0210:

Εγώ βγήκα απο το Sidewinder καί μπήκα στο powerbuy του prodigy ,οπότε παρακαλώ να βγει το όνομα μου απο δω για να μη γίνει μπέρδεμα , ευχαριστώ .

Aν κρινω απο τα υπολοιπα 1185 μηχανακια που κυκλοφορουν , το συγκεκριμενο θα ειναι απο τα καλυτερα με βαση το παρελθον της ετιρειας στα fw...
Φθηνοτερο και απο το mede8er 500x2 και σιγουρα καλυτερο απο το acryan 2 που δεν θα υποστηριζει dtsma και εχει θεματα με fw.
H τιμη δειχνει να ειναι πολυ σωστη, ειδικα και για μηχανακι που θα ειναι εντελως αθορυβο...
από ότι έχω διαβάσει και το acryan 2 υποστηρίζει DTS-MA όπως και όλα όσα βασίζονται στο 1185.

Ο επεξεργαστης υποστηριζει.Το μηχανακι υποστηριζει οταν η καθε εταιρεια πληρωνει την αδεια για το dts-ma

Ο επεξεργαστης υποστηριζει.Το μηχανακι υποστηριζει οταν η καθε εταιρεια πληρωνει την αδεια για το dts-ma
ούτε τα xtreamer (Sidewinder 2 + prodigy) γράφουν ότι υποστηρίζουν DTS-MA.

Last edited:
Μην τα ξαναλεμε βρε παιδια τωρα....:D. 1) Το αναφερουν 2) εχει τεθει θεμα στο forum κι εχει κλειδωθει ως solved οτι το υποστηριζουν 3) Καποτε ηταν θεμα. Τωρα πια το υποστηριζουν ολα τα μοντελλα εκτος του 1ου του MK1.....