Λογικα νικο θα βγει και σε προντιτζι αυτο σωστα?Ενημερώνω όλους τους φίλους ότι το Sidewinder2 είναι ήδη διαθέσιμο από την Xtreamer και το κυριότερο έχει το νέο firmware 3.0 .
Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό player της Xtreamer που το έχει.
(Μην δοκιμάσετε να το βάλετε σε κανένα άλλο γιατί θα καταστρέψετε τον player...)
Λογικα νικο θα βγει και σε προντιτζι αυτο σωστα?
Δεν πειραζει ρε νικολα θα τον δουμε στον προντιτζι που θα αποκτησουμε πρωτα με το καλο.:a0210:Ε βέβαια. Και σε Sidewinder και σε Pro . Αλλά οι άτιμοι δεν το δίνουν από τώρα να το βάλουμε στο Pro τουλάχιστον να το τσεκάρουμε λίγο.......
Εάν και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη συσκευή για μένα και τις απαιτήσεις μου (γιατί ούτε 3D TV έχω, ούτε χώρο για σκληρό 3ΤB χρειάζομαι μιας και θα συνδέω το μηχάνημα με εξωτερικούς σκληρούς), δυστυχώς με βλέπω να συμμετέχω στο Power Buy του Prodigy μιας και εάν δεν πετύχει αυτό το Power Buy (που μακάρι να πετύχει αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η γρήγορη απήχηση στο Power Buy του Prodigy σε αντίθεση μ' αυτό) τα λεφτά που θα δώσω για να το παραγγείλω μόνος μου, δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά από αυτά που θα δώσω στο Power Buy του Prodigy, ειδικά εάν δώσουν και τα ασύρματα "πληκτρολόγια" δώρο τότε μιλάμε για μηδαμινή-μηδενική διαφορά στη τιμή. Οπότε μάλλον με βλέπω για Prodigy.
Απο την στιγμη που το sidewinder 2 ηδη κυκλοφορει απο την xtreamer και φοραει fw 3.0 ειναι κριμα αν δεν ολοκληρωθει το powerbuy.Εξαιρετικο player με εξαιρετικο fw σε καλη τιμη και που μαλλον λογω διαθεσιμοτητας θα φτασει και αρκετα πιο γρηγορα απο το prodigy.
Νικο τα λεω λαθος?
Το θέμα είναι ότι τα λες πολύ σωστά.!! Κι εγώ απορώ..και απέδωσα την έλλειψη συμμετοχών λόγω Αυγούστου.
Για να γυρίζουμε σιγά-σιγά παιδιά.......
Μια που το power buy του Prodigy πάει τόσο καλά, δε γίνεται ο αντιπρόσωπος μαζί με τα τόσα κομμάτια που θα παραγγείλει να "τσοντάρει" και μερικα Sidewinder 2 για εμάς τους παραπονεμένους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.