Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

ενδιαφερομαι και εγω για τη παραγγελια
μακαρι να μαζευτουμε οσοι χρειαζεται γιατι η τιμη ειναι σουπερ

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1

Σύνολο 6

Ελα να μαζευόμαστε........!!!!!!!!

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1

Σύνολο 7

(ΚΑΙ ο Γενικός στο power buy !! )

Γεια σας. Ενδιαφερομαι κι εγω αλλα ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα καποιες πληροφορίες. Τι διαφορες εχει το sidewinder 2 απο το prodigy? Εγω βασικά ψάχνω για ενα απλο και ευχρηστο media player, με ευχάριστο interface και σχετικά γρήγορο, το οποίο θα παίζει απροβλημάτιστα ταινίες mkv 1080p, κυρίως από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ημουνα έτοιμος να αγοράσω το wd live το οποίο είναι αρκετά φτηνό. Αν το συγκεκριμένο μηχάνημα προσφέρει περισσότερα έστω και με μια μικρή υπέρβαση τιμής, τότε το σκέφτομαι. Μπορώ να πληροφορηθώ περισσότερα σε κάποιο άλλο σημείο του forum?

Ευχαριστώ

Εχει πολυ καλο fw και υποστηριξη σε τυπους αρχειων.Ειναι εντελώς αθορυβο (εχει μεγαλη ψυκτρα αντι για ανεμιστηρα) και δεχεται και εσωτερικο δισκο , ενω μπορει και αναπαραγει ολα τα φορμα ηχου (σε σχεση με το live).
Σε οτι εχει να κανει με το prodigy, νομιζω οτι παλι θα φορανε το ιδιο fw (πολιτικη της εταιρειας) οποτε απο υποστηριξη + μενου κτλ θα ειναι τα ιδια.Το prodigy θα ειναι ελαφρα πιο γρηγορο λογω επεξεργαστη.
Για αυτα που θελεις το sidewinder 2 ειναι οτι πρεπει.
Εννοειται οτι για αυτο που θες (αναπαραγωγη 1080p) δεν τιθεται καν θεμα.Θα τα παιζει και με χαρακτηριστικη ευκολία.

Ως mod, θα σε παρακαλούσα να γινεις λιγο πιο σαφης.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υπάρχουν δηλαδή αρχεία 1080 που ΔΕΝ τα παίζει με "χαρακτηριστική ευκολία?"

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Power Buy. Με ποιους τρόπους μπορούμε να πληρώσουμε πέρα από πιστωτική?

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Power Buy. Με ποιους τρόπους μπορούμε να πληρώσουμε πέρα από πιστωτική?

Ειναι φιλος και μου κανει πλακα.Δεν θα εχεις πουθενα προβλημα... :a0210:

Τον παλιομπαγάσα με τρόμαξε :aktion033:
Είμαι μέσα για το sidewinder αν υπάρχει άλλος τρόπος να πληρώσω πέρα απο πιστωτική.Μπορώ να πάω και απο εκεί αν είναι εφικτό.

Με χρεωστική......:D

Τον παλιομπαγάσα με τρόμαξε :aktion033:
Είμαι μέσα για το sidewinder αν υπάρχει άλλος τρόπος να πληρώσω πέρα απο πιστωτική.Μπορώ να πάω και απο εκεί αν είναι εφικτό.

Αν μπορείς ....δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα το ρωτήσω....Η.....μπορείς να πάρεις κι εσύ τηλέφωνο .

Έχω American Express αλλά από οτι βλέπω δεν την παίρνει το κατάστημα και δεν θέλω να βγάλω και άλλη πιστωτική γιατί μετά με την σύζυγο από έτσι :dancing: θα γίνουμε έτσι :slapface:
Θα πάρω τηλέφωνο αύριο και θα ρωτήσω. Θα ενημερώσω εδω αν είναι για να με βάλετε και εμένα στην λίστα.Κάποιος τρόπος θα βρεθεί...δεν μπορεί...