Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1

Σύνολο 8

(Εγώ σε βάζω από τώρα...κι αν προκύψει κάτι μου το λες και το διορθώνω)

Μόλις μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο από την elnetcom και όντως μου επιβεβαίωσε οτι μπορεί να γίνει και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (alhpa bank που ενδιαφέρει εμένα) οπότε είμαι κανονικά μέσα. Το θέμα είναι αν θα φτάσουμε τα 25 κομμάτια sidewinder :hmmmm2:

ΣΥγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα προβληματιζομαι απο την μεγαλη διαφορα συμμετοχης αναμεσα στο Prodigy και στο sidewinder. Ψαχνω γενικα να βρω τι παιρνει κανεις επιπλεον με 60 ευρω και δυσκολευομαι. Μονο καλυτερο επεξεργαστη? Θα μπορουσαμε να εχουμε μια συγκριση αναμεσα στα 2 μηχανηματα?

Να ειμαι ειλικρινης, περιμενα το sidewinder 2 να εκλεινε πρωτο τις συμμετοχες στο power buy.
Εξαιρετικο μηχανακι για τα χρηματα που ζητάει.

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1

Σύνολο 11

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
nickape +1

Συνολο 12

Λοιπόν,

1) Το λινκ για παραγγελία μέσω του easypay : http://elnetcom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=13&lang=en

2) Το ποσό του power buy πρέπει να κατατεθεί όλο το οποίο είναι μαζί με το ΦΠΑ : 122 ευρώ
3) Ο κωδικός πρέπει να αναγραφεί στο πεδίο "αριθμός προσφοράς"
4) Μετά την πληρωμή θα λάβετε ηλεκτρονικά απόδειξη μέσω της τραπέζης για την πληρωμή σας.
5) Κατά την παράδοση - και αφού το δηλώσετε στο ανάλογο πεδίο - θα λάβετε απόδειξη ή τιμολόγιο.

Παρακάτω θα βρείτε ένα excel file που περιέχει τους κωδικούς των ήδη συμμετεχόντων (και άλλους ελεύθερους) ο οποίος θα ανανεώνεται από εμένα από τυχόν νέες συμμετοχές. ( Μην παίρνετε μόνοι σας κωδικό,αφού δεν θα έχει καταγραφεί η ταυτοποίηση ονόματος και κωδικού πρώτα)
http://ntfamily.myetrayz.net:8080/r...oad.php?r_id=9bf31c7ff062936a96d3c8bd1f8f2ff3

Υ.Γ. Η διαδικασία για όσους ξέρουν είναι η ίδια με εκείνη που έγινε για το Xtreamer Ultra στο παρελθόν.

Δηλαδή :

Κάνουμε την παραγγελία μέσω του easypay.gr (Τράπεζα Πειραιώς) ώστε να είμαστε κατοχυρωμένοι για; την πληρωμή μας και να πάρουμε Ηλεκτρονική απόδειξη της κατάθεσης των χρημάτων.
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία όπου υπάρχουν ( είναι λογικό ότι αριθμό απόδειξης η Τιμολογίου δεν έχουμε ακόμη αφού δεν έχουμε παραλάβει.
Αυτό ήταν !
Μετά περιμένουμε την άφιξη του προιόντος.
Οταν έρθει η παραγγελία στην Ελλάδα θα σας αποσταλλεί μαζί με το προιόν το Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής με την ένδειξη "Εξοφλήθη" φυσικά.
Υπογράφετε , παραλαμβάνετε , πληρώνετε τα μεταφορικά τα οποία δεν θα ξεπερνούν τα 7 ευρώ ανάλογα με την τοποθεσία στην Ελλάδα , ή πηγαίνετε και το παίρνετε κατευθείαν από την αντιπροσωπεία.

Απορίες δεκτές
Καλορίζικο εκ των προτέρων σε όλους και καλές θεάσεις...

Last edited:
Καλησπέρα. Έχω 2 ερωτήσεις:

1. Υπάρχει κάποιο deadline για την πληρωμή?
2. Η παραγγελία για τα 2 players προς την Xtreamer θα γίνει μαζί? Το ρωτάω γιατί αν, χτυπάω ξύλο, η Xtreamer αποφασίσει να αναβάλει λίγο ακόμα τη διάθεση του Prodigy, θα καθυστερήσει και η παραλαβή των sidewinder2?
3. Έχουμε κάποιο νεότερο όσον αφορά το review sample? Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στην απόφαση για την αγορά, αλλά να ξέρουμε πάνω-κάτω τί "παιδικές ασθένειες" να περιμένουμε.

Αυτά και ένα ευχαριστώ από εμένα για το χρόνο που έχεις διαθέσει για την όλη προσπάθεια.