Power Buy Pioneer Kuro 5090H

μιλησα με Pioneer(sorry Zaras27) :flipout::flipout:

οπως ακριβως τα λεει ο Zaras 27 ειναι τα πραγματα......

28 ονοματα υπαρχουν και θα δοθουν 28 πιστωτικα απο την Intersys στους dealers που θα τιμολόγησουν

ουτε 29 ουτε 27

οποτε καλο ειναι αν θελει και γουσταρει ο φιλος Zaras27 ας συγκεντρωσει ποιοι πηραν ποιοι δεν θα παρουν λογω χρηματων κλπ κλπ

και ας φτιαξει μια λιστα επιλαχόντων ωστε να μην χαθει αυτη η τιμη

ουτως ή αλλιως την προμήθεια του μια 7090H εμαθα την πηρε :flipout::flipout:

attachment.php
Πραματικα δεν μπωρεις να ξεχωρισης το πλαισιο της κουρο απο την μαυριλα.:stoned:

Ρε aragorn φίλε τι λες ? Να με πάρει ο τύπος στην Intersys και να με βρίσει γιατί τον παιρνουν τηλέφωνο μετά από τόσο σαματα ?
Δηλαδη τι θα γίνει αμα τα παρει στο κρανίο και το κόψει και δεν πάρουν οι υπόλοιποι? Και πάρουν κάποιοι που ποσταρουν την τελευταία στιγμη επειδή το εμαθαν αφού εκλεισε ?
ΠΟΙΟΣ θα παρει την ευθυνη ?:violent-smiley-030:
Δεν εχω τιποταμε τα παιδια αλλά ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ τους 28 .
ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ :violent-smiley-030:

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ οποιος πήρε , πήρε . Οποιος ακυρώσει βγαίνει και το λεει εδω και οποιος του στείλει pm 1ος ας την πάρει:violent-smiley-030:

Φίλε zaras27 χαλάρωσε και μην πυροβολείς.
Από τη στιγμή που το παρόν νήμα είναι στη θέα οποιουδήποτε μέλους ή μη του φόρουμ μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει με την intersys και να ρωτήσει αν θα του κάνουν τη χάρη να τον συμπεριλάβουν. Ούτε είπα να πάρεις εσύ τηλέφωνο, ούτε να δώσεις τα ονόματα αυτών με τους οποίους συνενοήθηκες. Τα τηλέφωνα της εν λόγω εταιρείας είναι επίσης σε κοινή θέα στον ιστοχώρο της.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το ύφος της απάντησής σου και τις φωνές σου. Ούτε σου φώναξα, ούτε σε έθιξα, σε ευχαρίστησα γιατί ανέλαβες και οργάνωσες την όλη διαδικασία και μου έδωσες την ευκαιρία να αποκτήσω κάτι σε καλή τιμή, αλλά δεν σου επιτρέπω να συμπεριφέρεσαι απέναντί μου με τρόπο τέτοιο. Ούτε με φωνές, ούτε με "violent smileys". Κατάλαβες;

Κάαααλα μαλλον δεν καταλαβες τίποτα απο αυτα που είπα κ είδες φωνες μόνο...αλλά δεν φταιει κανεις αλλος εγω φταίω που ασχολήθηκα και τ ακουω απο πάνω ....
ΛΟΙΠΟΝ καντε οτι θελετε και αν το σταματησει η εταιρία και δεν προλάβετε να παρετε οι υπόλοιποι μην ακούσω παραπονα ....
Χαιρεται-bye-

Ούτε κι εσύ φαίνεται πως κατάλαβες τι είπα.
Και δυστυχώς πάλι φωνάζεις, έστω λίγο ;)
Δεν τ' ακούς κι από πάνω. Ενοχλήθηκα από τον τρόπο που ερμήνευσες το μήνυμά μου και σου απάντησα. Χωρίς φωνές. Και σχολίασα τα smileys που έβαλες γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την επιθετικότητά τους και για ποιο λόγο αφήνεις να εννοηθεί ότι στρέφεται (η επιθετικότητά τους) εναντίον μου.
Για την προσπάθειά σου σε ευχαρίστησα και εξακολουθώ να το κάνω γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να αποκτήσω κάτι που ήθελα σε πολύ καλύτερη τιμή.
Και για να το ελαφρύνω λιγάκι:
Παρέλαβες; ή όχι ακόμη;

Τα smilies δεν είναι παντα επίθεση.
Και φοβαμαι για τα χειρότερα γιατί ανοιξε νεο power buy ...
Και δεν εχω παει ακόμα μόνο τηλ ....

Τα συγκεκριμένα γράφονται πάντως ως violent smiley ;)
Από την άλλη πλευρά, με την τιμή που πήραμε, αναμενόμενο ήταν να ανοίξει νέο ΡΒ.
Αλλά δε νομίζω η intersys να ενοχληθεί από το ντόρο. Διαφήμιση για το προϊόν τους γίνεται.
Να πας γρήγορα, άσε τα τηλέφωνα.
Εγώ την έκλεισα στην electronet γιατί έτυχε και πέρασα από εκεί. Με βόλευαν και οι 18 άτοκες, οπότε αναμένω την άλλη Τετάρτη - Πέμπτη να την έχω...

Κάπου εδώ ταιριάζει η παροιμία, σου χάριζαν έναν γάιδαρο κ τον κοίταζες στα δόντια...όταν γινόταν το pb κάποιοι προλάβαμε. Έγινε μια εκτεταμένη έρευνα αγοράς από τον zaras27 κ τελικά κατάφερε μια καταπληκτική τιμή για όσους προλάβαμε. Κ αντί να λέμε κ ευχαριστώ, φωνάζουμε κ από πάνω...
Προσωπικά όχι μόνο αμφιβάλλω, είμαι σίγουρος ότι η intersys θα ενοχληθεί με το νέο pb, αν τελικά προχωρήσει αυτό δλδ...έγινε ένα pb κ κατέληξε θετικά κ σε πολύ καλή τιμή, το ένα πίσω από το άλλο δεν μοιάζει ως φρόνιμη ενέργεια...μοιάζει με κατάχρηση...
Άποψή μου φυσικά όλα τα παραπάνω κ πάντα φιλικά ! -bye-

Μιχάλη αστο δεν πειράζει δεν νομίζω να κανουν κάτι αν διαβάσεις . Εδω πιστευω όπως και συ το ξερεις εγινε οργανωμενα και αποφασισμένα γι αυτό και η Intersys το πήρε σοβαρα και αλληλοδεσμευτηκαμε και πραγματοποιηθηκε.Θα δουμε....

Είναι πάντως φοβερές οι ακραίες και διαφορετικές αντιδράσεις του κόσμου προς τις KURO. Άλλοι λένε δεν αξίζει και περιμένουν να πέσει η τιμή στα 1.500 διότι σταματάει η παραγωγή. Άλλοι μιλάνε για τηλεόραση Θρύλο. Άλλοι για συλλεκτικό κομμάτι και άλλοι για μια καλή τηλεόραση 9ης γενιάς η οποία σύντομα θα ξεπεραστεί.
Είναι απλό πάντως, αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα. Και αυτό το ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, για αυτό γίνεται τόσος ντόρος με το Power Buy.
Είναι κρίμα για κάποιους που την θέλουν αλλά δεν πρόλαβαν το Power Buy αλλά είναι και αστείο κάποιοι να παζαρεύουν να την πάρουν κάτω απ' τιμή του Power Buy. Προφανώς μιλάμε για ανθρώπους που απλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει KURO και δεν ξέρουν με τι επιμέλεια και τεχνογνωσία κατασκευάζονται αυτές οι τηλεοράσεις.

Υ.Γ. Νομίζω πως με τα συνεχόμενα Power Buy και τα post που ανοίγονται, υποβαθμίζεται γενικά το AVCLUB και σε λίγο θα γίνουμε παζάρι τύπου Μοναστηράκι. Θα πρότεινα στους Διαχειριστές να προσέξουν αυτή την εξέλιξη και να πράξουν τα δέοντα.

Θα προσπαθησω να ειμαι λακωνικος απευθυνομενος σε οσους απο τους 27 περιμενουν για παραλαβη.
Η οπτικη σας νιρβανα ειναι αναποφευκτη.Οτι εχετε ακουσει-διαβασει κλπ ειναι αληθεια.
Τι να πω αλλο δεν ξερω(εκτος του οτι το μανιουαλ θελει σοβαρη μελετη).Δεν ανεβαζω φωτο γιατι θα την αδικησω και δεν ειναι σωστο.
Η υπομονη σας θα ανταμειφθει.:a0210:

οτι και να γινει τελικα με την pioneer το monitor θα εινε για πολυ καιρο top (ταπεινη γνωμη απο εναν νεο user )

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Είναι πάντως φοβερές οι ακραίες και διαφορετικές αντιδράσεις του κόσμου προς τις KURO. Άλλοι λένε δεν αξίζει και περιμένουν να πέσει η τιμή στα 1.500 διότι σταματάει η παραγωγή. Άλλοι μιλάνε για τηλεόραση Θρύλο. Άλλοι για συλλεκτικό κομμάτι και άλλοι για μια καλή τηλεόραση 9ης γενιάς η οποία σύντομα θα ξεπεραστεί.
Είναι απλό πάντως, αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα. Και αυτό το ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, για αυτό γίνεται τόσος ντόρος με το Power Buy.
Είναι κρίμα για κάποιους που την θέλουν αλλά δεν πρόλαβαν το Power Buy αλλά είναι και αστείο κάποιοι να παζαρεύουν να την πάρουν κάτω απ' τιμή του Power Buy. Προφανώς μιλάμε για ανθρώπους που απλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει KURO και δεν ξέρουν με τι επιμέλεια και τεχνογνωσία κατασκευάζονται αυτές οι τηλεοράσεις.

Υ.Γ. Νομίζω πως με τα συνεχόμενα Power Buy και τα post που ανοίγονται, υποβαθμίζεται γενικά το AVCLUB και σε λίγο θα γίνουμε παζάρι τύπου Μοναστηράκι. Θα πρότεινα στους Διαχειριστές να προσέξουν αυτή την εξέλιξη και να πράξουν τα δέοντα.

το ανεφερα και στο καινουργιο νημα "power buy" της 5090H:

η εταιρια ξερει τι προιον πουλαει και δεν καιγεται να ξεστοκαρει.
αλοιμονο εαν μια εταιρια κολοσσος οπως η pioneer,παρασυροταν απο μια οικονομικη κριση και "χαριζε" ενα κορυφαιο προιον στο ειδος του!
η διαπραγματευση εγινε off the record και προφανως επιθυμει να μεινει ετσι.
με το οκ που εδωσε για το pb των 28 τεμαχιων,ευνοησε-καταρχην-την ιδια και κατα 2ον τα παιδια που προλαβαν και μπηκαν στην λιστα.
θα ηταν πιο εφικτο ενα νεο pb εαν δεν σταματαγε την παραγωγη της εταιρια,παρα τωρα που τα κομματια ειναι μετρημενα.

οπως και να`χει,καλοριζικες στα παιδια που τις περιμενουν και οι υπολοιποι πιστευω οτι θα την βρουν την ακρη.....:antlers:

Καλημέρα,
Παρέλαβα εχθές το βράδυ τηλεόραση+κάτω ηχείο+Gift..Θα με πείτε ιερόσυλο αλλά δεν την έστησα γιατί δεν με άφηνε η πιτσιρίκα μου.
Έτσι, σήμερα το απόγευμα η μπέμπα στην γιαγιά της και ξεκινάει το project KURO το οποίο θα διαρκέσει όλο το τριήμερο.
Έχω να ξεμοντάρω όλο το εξοπλισμό, να μεταφέρω την παλιά τηλεόραση στον πεθερό μου, να μοντάρω την βάση στον τοίχο, να τακτοποιήσω καλωδιώσεις/μηχανήματα....κουράστηκα μόνο που τα έγραψα..
Την Τρίτη θ' ανεβάσω και φωτογραφίες.
Καλό τριήμερο σε όλους.

Και να μην ξεχνιόμαστε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Zaras27 για τον τον χρόνο που αφιέρωσε για να υλοποιηθεί το pb.