Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Μόλις μας ερθει και η δευτερη προσφορά νομίζω από τον Larry σημερα τότε η λίστα είναι σχεδόν έτοιμη αφού επιβεβαιώσουν και τυπικά οι ενδιαφερόμενοι για να είμαστε εντάξει με τον Επίσημο Εμπορο.

ΥΓ Μιχάλη διέγραψε το ποστ που ανοιξα πριν μεταφέρεις το power buy εδω να μην υπάρχει 2πλο θεμα.Ευχαριστώ
Ωραία.

+1 για αγορά από εμένα !!

υγ: Δεν μπορώ να διαγράψω θέμα άλλης κατηγορίας από αυτήν που διαχειρίζουμαι (εγώ είμαι επί των Apple :a0210:).

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Παίδες δεν κρύβει κανείς τιποτα .Ενα ψαξιμο θελει σε Αγγλία και Ιταλία και βρίσκονται .Και γω ψαχνωντας βρίσκω και συνεχίζω να ψαχνω και να ζητάω με e-mails να μου στείλουν καλύτερη τιμή:grandpa:

εχεις καποιο σιτε απο τους γειτονες τους ιταλους να μας προτεινεις???

Larry
zaras27
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
fgt32
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

17 ατομα ως τώρα

Ανακοινώνω την 1η προσφορά που μας εκανε Επίσημος Αντιπρόσωπος.

Η Προσφορά περιλαμβάνει επίσημη εγγύηση της Intersys για 3 χρόνια.

Η τιμή του πάνελ μόνο όπως είπαμε είναι 2.250 Ευρώ με 450 Ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα 6 άτοκες δόσεις στην κάρτα.

Η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα όπου μπορείτε όσοι θα θέλετε να αποκτήσετε βάσεις , ηχεία κτλ.

Μια σημείωση όσον αφορά τα περιφερειακά. Δεν "ταιριάζουν" λειτουργικά όλα τα ηχεία με όλες τις βάσεις, οπότε ανάλογα με το αν τα ηχεία θα είναι τα δύο πλαϊνά ή το μονό από κάτω θα πρέπει να επιλεχθεί και η αντίστοιχη βάση. Κυρίως το αναφέρω για όσους επιλέξουν αγορά μέσω διαδικτύου.

Εδώ οι διαθέσιμες επιλογές για την 5090Η:

http://www.pioneerelectronics.eu/eur/products/62/63/PDP-LX5090H/accessory.html

Θα ήθελα να προτείνω κι εγώ κάτι, προτού εκδηλώσω ενδιαφέρον...

Δέν θα μπορούσε, ο κάθε αντιπρόσωπος που δίνει προσφορά, να μας δώσει και κάποιες ενδεικτικές τιμές για τα περιφερειακά ?

Διότι, απ´ότι κατάλαβα, εκεί θα γίνει ΤΟ όργιο....

Τα 2250 ευρώ φαίνονται καλά - κατ' αρχήν - αλλά τι να το κάνω, άμα μου χρεώσει 200 για την βάση και άλλα 200 για τα ηχεία ? (Τόσο τα κοστολογούν εδώ στο Ελλάντα.. -έξω δεν το έχω ψάξει..).

Σύνολο 2650...

Ενδεικτικά να αναφέρω, οτι φίλος μου την αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα κομπλέ, 2700 ευρώ χωρίς power buy. Υποτίθεται οτι τα ηχεία και η βάση ήταν ''δώρο''..

Και να αναφέρω τα περιφερειακά της τηλεόρασης :

- Οριζόντια ηχεία (αυτά που μπαίνουν απο κάτω)
- Κατακόρυφα ηχεία (δεξιά - αριστερά)
- Χαμηλή βάση (αυτή ταιριάζει ΜΟΝΟ με τα κατακόρυφα ηχεία)
- Υψηλή βάση (αυτή ταιριάζει ΜΟΝΟ με τα οριζόντια ηχεία)
- Βάση τοίχου

Αμα γίνει κι αυτό θα γίνει μύλος εδω γι αυτό το βαλαμε ξεχωριστά.

Ο καθένας θα ψαξει από μόνος του να βρει το καλύτερο και μαλιστα οταν εχει το μετρητό στο κάθε μαγαζί , παιρνει και καλύτερη τιμή.
Αν βεβαια κάποιος βρει πολύ καλή τιμή σε περιφερειακά θα την αναφέρει αν θελει να βοηθήσει.

Προς το παρον (φέτα-φετα το σαλάμι) εχουμε την αγορά των τηλεοράσεων

Όταν η TLC την έχει ήδη γύρω στο διχίλιαρο, μήπως είναι σκόπιμο το powerbuy από εκεί;
Απλά το αναφέρω, μιας και με μια τιμή αρκετά κάτω από τα 2 πιστεύω θα ενδιαφερόμουν κι εγώ και πολλοί άλλοι.

Βέβαια εσείς έχετε το πεπόνι και το μαχαίρι....

Μα δεν ζητάμε τον ουρανό με τ'άστρα..

Και γιατί οι αντιπρόσωποι να το έχουν επτασφράγιστο μυστικό δηλαδή ?

Τιμούλες για αυτά τα 5 πραγματάκια...

- Οριζόντια ηχεία
- Κατακόρυφα ηχεία
- Χαμηλή βάση
- Υψηλή βάση
- Βάση τοίχου

..να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας..

Επιμένω σε αυτό, διότι άν λάβουμε υπ' όψη μας την κοστολόγηση των περιφερειακών (κατα τους αντιπροσώπους, πάντα) ......τα 2.250 - για το πάνελ μόνο - ΔΕΝ είναι καλή τιμή, σήμερα.
Ανέφερα το παράδειγμα του φίλου μου.

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Όταν η TLC την έχει ήδη γύρω στο διχίλιαρο, μήπως είναι σκόπιμο το powerbuy από εκεί;
Απλά το αναφέρω, μιας και με μια τιμή αρκετά κάτω από τα 2 πιστεύω θα ενδιαφερόμουν κι εγώ και πολλοί άλλοι.

Βέβαια εσείς έχετε το πεπόνι και το μαχαίρι....

1ον είναι η απλή και οχι η 5090Η γι αυτό και βλέπεις τετοια τιμή και δευτερον τα παμε με τις εγγυήσεις μην τα ξαναλέμε

Μα δεν ζητάμε τον ουρανό με τ'άστρα..

Και γιατί οι αντιπρόσωποι να το έχουν επτασφράγιστο μυστικό δηλαδή ?

Τιμούλες για αυτά τα 5 πραγματάκια...

- Οριζόντια ηχεία
- Κατακόρυφα ηχεία
- Χαμηλή βάση
- Υψηλή βάση
- Βάση τοίχου

..να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας..

Επιμένω σε αυτό, διότι άν λάβουμε υπ' όψη μας την κοστολόγηση των περιφερειακών (κατα τους αντιπροσώπους, πάντα) ......τα 2.250 - για το πάνελ μόνο - ΔΕΝ είναι καλή τιμή, σήμερα.
Ανέφερα το παράδειγμα του φίλου μου.

Δεν υπάρχει επτασφράγιστο μυστικό από κανεναν.Εμεις ειμαστε οι αγοραστες ολοι εδω και εμείς θα κανουμε ολοι τα παζάρια μας .

Ο φιλος σου που ανεφερες την πήρε γιατί εκανε παζαρι μονος του .και μενα τα Χριστουγεννα ενα μαγαζί στο Συνταγμα μου την εδινε με βαση και ηχεία 2750 κ ενας που δεν εχει εγγύηση αλλά ελεγε οτι εχει μου την εδινε 2500.
Το ηχειο το κάτω το εβρισκα από 200 μεχρι και 80 .Ψαξιμο θελει.

Τα υπόλοιπα είναι αποσπασματικά και κανένας δεν υποχρεώνει κανένα αν δεν βρίσκει τα 2250 καλή τιμή να την πάρει.Εξάλλου σ αυτήν την τιμή θα την πάρουν οι δηλωμένοι και οχι κανείς αλλος.
Η μαλλον καλύτερα οποιος προλαβε το Κυριο είδε

Οκ, εφόσον εχει τόση σημασία για τους συμμετέχοντες το Η.
Υπάρχουν πάντως και 500άρες, ή και εξωτερικοί δέκτες. Απλά για μένα δεν θα ήταν τόσο φοβερή έλλειψη.

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Οκ, εφόσον εχει τόση σημασία για τους συμμετέχοντες το Η.
Υπάρχουν πάντως και 500άρες, ή και εξωτερικοί δέκτες. Απλά για μένα δεν θα ήταν τόσο φοβερή έλλειψη.

Δεν είναι τυχαίο που εχει την μεγαλύτερη ζητηση αυτό το μοντέλο.Ρωτα τα παιδια στο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975 που είναι κάτοχοι και θα καταλάβεις

Δυστυχως δεν προλαβα ο εμπορος ηδη την παρελαβε και θα μου τη φερει σημερα!Αχ ποσο ατυχος ειμαι για λιγες μερες εχασα το power buy σας παιδια!
Συντομα θα σας πω εντυπωσεις!
gab

Δυστυχως δεν προλαβα ο εμπορος ηδη την παρελαβε και θα μου τη φερει σημερα!Αχ ποσο ατυχος ειμαι για λιγες μερες εχασα το power buy σας παιδια!
Συντομα θα σας πω εντυπωσεις!
gab

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aντε μαγκες πλησιαζουμε τους 20 (με προυποθεσεις ισως περασουμε και τους 25)...
Το ειχα αναφερει κι εγω και βλεπω υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον και για την 500Α φιλε ΖΑΡΑ...παρτε τιμη και για αυτη.
Να πω επισης πως εννοειται πως δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα ετσι? γιατι κατι αναφερθηκε πως πρεπει να την παρουμε απο το μαγαζι...εννοειται νομιζω πως θα πρεπει να γινει και αποστολη ετσι?
Τελος βιαζομαστε η μου φαινεται?...εχουμε τιμες απο αρκετους αντιπροσωπους?