Power Buy Pioneer Kuro 5090H

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ 5090Η

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π εως Παρασκευή επιβεβαίωση
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

ΛΙΣΤΑ 500αρας εδω απο κατω όσοι εκδηλωνουν ενδιαφερον

JEANPAPAS
Jeremy

Last edited:
Παιδια εγω λεω να μη βιαζομαστε, και πιστευω οτι ειναι νωρις. Δυστηχως εγω μενω Κρητη και δεν μπορω να ψαχτω για τιμες σε καταστηματα.Οσοι μενεται Αθηνα και εισται power buy πιστευω οτι υπαρχει ο χρονος για ψαξιμο τιμων των εκει αντιπροσοπων.Μακαρι να μπορουσα εγω, ευχαριστως θα εκανα μεγαλη προσπαθεια για να πετυχω κατι καλυτερο για ολους μας.:a0210:

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

ετσι ειναι καλυτερα...(κι σε οσους αρεσει η τιμη στην 500Α μετα την ανακοινωση της οσοι θελουν αλλαζουν)

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

Παιδια εγω λεω να μη βιαζομαστε, και πιστευω οτι ειναι νωρις. Δυστηχως εγω μενω Κρητη και δεν μπορω να ψαχτω για τιμες σε καταστηματα.Οσοι μενεται Αθηνα και εισται power buy πιστευω οτι υπαρχει ο χρονος για ψαξιμο τιμων των εκει αντιπροσοπων.Μακαρι να μπορουσα εγω, ευχαριστως θα εκανα μεγαλη προσπαθεια για να πετυχω κατι καλυτερο για ολους μας.:a0210:

file Forte

εχουμε πιασει ολα τα στεκια και της τρυπες:flipout::flipout: μην ξεχνας η πολιτικη της intersys ειναι να ειναι σε λιγα και καλα χερια η Pio και ειδικα η 5090Η και βεβαια δεν θα βιαστουμε αλλα δεν θα το λιβανισουμε και 1 μηνα

εχω κανει προσκληση σε οποιον επιθυμει να δωσει τιμη ουτε πλειστηριασμους ουτε σκοντα ουτε μειοδοσιες

ηδη εχει γραφτει, 4 εμποροι δεν μας εδωσαν τιμη και 2 ηταν ακριβοί φυσικα στον αερα θα βγει μονον η καλυτερη τιμη και αφου
"κλειδωσουμε" τις συμμετοχες θα γραφτει το ονομα

ετσι προστατευουμε και εκεινους που δεν μας εδωσαν τιμη και εκεινους που ηταν πιο ψηλα

Και για το αλλο θεμα των 500Α (που θα ανεβαζε και τον αριθμο μαλλον)... να ρωτησω κατι...τον εμπορο τον ενδιαφερει το αν πουλησει 25-30 τηλεορασεις μαζεμενες η αν πουλησει ενα συγκεκριμενο μοντελο σωνει και καλα...γιατι αυτο δε το καταλαβαινω..και ειναι και πιο ακριβη η 500Α (καλυτερα γι αυτον). Και αυτοι που το ζητησαν μαλλον ξερουν πως η τιμη απεχει απο την 5090Η... αλλωστε ας μαθουμε μια τιμη, ετσι να μας-τους φυγει η περιεργεια και μετα αν ειναι μπαινουν στην 5090Η αν θελουν ...
Οσο για το να βρεθουμε ξαναλεω, ολοι οι αλλοι εκτος απο μενα ειστε απο Αθηνα δηλαδη?..

Σιγουρα δεν θα τον χαλαγε τον εμπορο αν πουλαγε και μερικες 500αρες.
Κοιταξτε το διοτι ποτε δεν ξερεις και οπως ανεφερε ο φιλος θα μας φυγει η περιεργια...

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

JEANPAPAS
Jeremy

Μολις μαθω τιμη θα μπορεσω (αναλογα τη προσφορα) να επιβεβαιωσω και εγω.(500Α)

UPDATE

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

Παιδιά έχω την εντύπωση οτι το πιέζουμε κάπως το πράγμα. Τα 2250 με δεδομένες τις πρόσφατες ανακοινώσεις και την πρόσφατη κρίση ΘΕΩΡΩ οτι δεν είναι η καλύτερη τιμή που μπορούμε να πετύχουμε με 20+ αγοραστές. Αν είναι αυτή η τελική τιμή παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο την λίστα.

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolaraΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
taurus65
avpap
spycon69
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι,
1 οι τηλεορασεις θα ειναι με εγγυηση (την 3ετη)της αντιπροσωπειας και οχι καποιες παραεισαγωγης
2 τις τηλεορασεις θα μπορουν να μας τις μεταφερουν κατ' οικον ή θα πρεπει να τις παραλαβουμε εμεις απο το μαγαζι(γιατι αυτα τα γομαρια δεν μεταφερονται ευκολα και μπορει να γινει και καμια ζημια κατα την μεταφορα απο εμας)
3 η καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης ειναι τα 2,250 ευρω η οποια ισχυει για τουλαχιστον 20 κοματια αν εχω καταλαβει σωστα.
αν δεν βρεθουν 20 ενδιαφερομενοι τοτε τι θα γινει με την τιμη και την περιπτωση καποιος να αλλαξει γνωμη αφου θα αλλαξει ισως και η τιμη ?

Παιδιά έχω την εντύπωση οτι το πιέζουμε κάπως το πράγμα. Τα 2250 με δεδομένες τις πρόσφατες ανακοινώσεις και την πρόσφατη κρίση ΘΕΩΡΩ οτι δεν είναι η καλύτερη τιμή που μπορούμε να πετύχουμε με 20+ αγοραστές. Αν είναι αυτή η τελική τιμή παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο την λίστα.

+1600

UPDATE

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
avpap
spycon69
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

1 οι τηλεορασεις θα ειναι με εγγυηση (την 3ετη)της αντιπροσωπειας και οχι καποιες παραεισαγωγης ΣΩΣΤΑ
2 τις τηλεορασεις θα μπορουν να μας τις μεταφερουν κατ' οικον ή θα πρεπει να τις παραλαβουμε εμεις απο το μαγαζι(γιατι αυτα τα γομαρια δεν μεταφερονται ευκολα και μπορει να γινει και καμια ζημια κατα την μεταφορα απο εμας) ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ
3 η καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης ειναι τα 2,250 ευρω η οποια ισχυει για τουλαχιστον 20 κοματια αν εχω καταλαβει σωστα.ΣΩΣΤΑ
αν δεν βρεθουν 20 ενδιαφερομενοι τοτε τι θα γινει με την τιμη και την περιπτωση καποιος να αλλαξει γνωμη αφου θα αλλαξει ισως και η τιμη ?
ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΙΜΗ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ 15

1 οι τηλεορασεις θα ειναι με εγγυηση (την 3ετη)της αντιπροσωπειας και οχι καποιες παραεισαγωγης

το ειπαμε εγγυηση αντιπροσωπειας

2 τις τηλεορασεις θα μπορουν να μας τις μεταφερουν κατ' οικον ή θα πρεπει να τις παραλαβουμε εμεις απο το μαγαζι(γιατι αυτα τα γομαρια δεν μεταφερονται ευκολα και μπορει να γινει και καμια ζημια κατα την μεταφορα απο εμας)

θα ρωτησουμε και αυριο θα σας απαντησουμε λογικα για λεκανοπεδιο θα ειναι παραδοση κατ οικον

3 η καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης ειναι τα 2,250 ευρω η οποια ισχυει για τουλαχιστον 20 κοματια αν εχω καταλαβει σωστα.
ειπαμε εξ αρχης για 20 κοματια..και με 15 πιστευω θα ειμαστε ΟΚ για λιγοτερα θα πρεπει να ρωτησουμε παιδια..
....

UPDATE

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
avpap
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn
pinezas133
nick2001
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

το ειπαμε εγγυηση αντιπροσωπειας

θα ρωτησουμε και αυριο θα σας απαντησουμε λογικα για λεκανοπεδιο θα ειναι παραδοση κατ οικον

ειπαμε εξ αρχης για 20 κοματια..και με 15 πιστευω θα ειμαστε ΟΚ για λιγοτερα θα πρεπει να ρωτησουμε παιδια..
....

Aληθεια,ποιος μπορει να ερμηνευσει την πορεια των τιμων με ασφαλεια μετα τις περιβοητες ανακοινωσεις?Δηλαδη μαθαμε ότι κλεινει το 2010 το μαγαζι με τις τιβι η Παιονερ.Τι μπορει να σημαινει αυτο?Οτι θα βγει να ξεπουλησει παγκοσμιως με τεραστια εκπτωση για να μειωσει τη χασουρα?Ειναι μια πιθανοτητα(μηδαμινη για εμενα) οπως επισης ειναι πιθανο να κρατησει τις τιμες στα σημερινα επιπεδα(μειωνοντας σταδιακα την παραγωγη) ξεροντας πως δεν εχει ξεπεραστει η ποιοτητα της απο τους ανταγωνιστες κι αρα οποιος ενδιαφερεται για την ποιοτητα(οι λιγοι οπως αποδειχθηκε παγκοσμιως) θα πληρωσει την κανονικη τιμη για να την αποκτησει.
Αυτα περισσοτερο τα θετω ως αφορμη για εκθεση αποψεων και προς Θεου δεν παροτρυνω σε βιαστικες κινησεις που μπορει(?) να κοστισουν.
Sorry αν ειμαι off topic

Last edited:
δεν θα μπω στην λογικη του καθενος ουτε στην τσεπη του

εγω με το Zaras27 θελαμε αυτην την τηλεοραση την θελαν και καποιοι αλλοι ενωθηκαμε δωσαμε παρον και πηραμε παραμασχαλα την αγορα και ζηταμε τιμες χρησιμοποιωντας την δυναμη των πολλων

επισης ξερουμε οτι τα 2250 ειναι καλη τιμη που ο καθενας χωρια δεν την πετυχαίνει ευκολα

συνεχιζουμε να παλευουμε για το ακομη καλυτερο ...