Power Buy Pioneer Kuro 5090H

μην το σκεφτεσαι φιλε μου καθενας μας εχει τους λογους του ,ουτε χρειαζεται να αγορασεις κατι απο το φοβο μην εκτεθεις

καλη συνεχεια στο Avclub μας( και χωρις KURO):flipout::flipout:

:P δεν περιμενα και τοση γρηγορη ανταποκριση.
Σου στελνω σε pm τα στοιχεια μου
Καλη σου θεαση!

Φίλε kblachos δεν σε ήθελε η λίστα , δεν σε ήθελε το 2ο Powerbuy τράβα και κανα λαχείο τώρα :flipout:.Ειδες αμα ρε παιδί μου θέλεις κατι πολύ στο τέλος το παιρνεις .Μπραβο φίλε:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ πολύ φίλε zaras27. Να ευχαριστήσω τον φίλο xorxhs και πάλι. Μάλλον θα την κλείσω αύριο. Πήρα και ένα λαϊκό λαχείο σήμερα....
Λες να ?
Αν και το λαχείο ήταν αυτό. Kuro.. Yes:BDGBGDB55:

Άντε μπας και παραλάβω κι εγώ αύριο
Ήρθε, όπως μου είπαν από την electronet σήμερα το απόγευμα! ;)

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

και εγω θελω ενα κοματι

Εδω εχει κλεισει αν εχεις διαβασει και μόνο αν ακυρωσει καποιος .Πόσταρε στο νέο Powerbuy .Και διαβαζε σε παρακαλώ πριν ποστάρεις ως νέος .Δεν είναι λαική αγορά εδω.

γεια σας kuro συναδελφοι.
με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι σημερα το απογευμα παρελαβα και εγω επιτελους την αγαπημενη.προσπαθωντας να συντονισω την τηλεοραση αλλα να βλεπω και την μπαλα ταυτοχρονα εκανα τις βασικες ρυθμισεις αλλα εχω κολλησει στην ενεργοποιηση του hdmi παρολο που υπηρχε βοηθεια στο διαβασμα του εγχειριδιου.μηπως μπορει κανεις να βοηθησει για να μπορεσω να δω εστω και για λιγο σημερα το βραδυ απο blue ray?
ευχαριστω

Home menu->setup->option->hdmi input->setting->enable.
Καλοριζικη!-bye-

ΥΓ Υπαρχει αντιστοιχο θρεντ για παρομοια θεματα.

Last edited:
αντε μετα απο καιρο καταφερα να βρω χρονο να φωτογραφισω κ να ανεβασω μερικες φωτος του πλασματος που εχει κυριευσει την οικεια.....
-bye--bye--bye-

ελπιζω να φανουν μονο γιατι πρωτη φορα ανεβασω.....

και στις 2 φωτο η ιδια κουρο ειναι... η μια μετα πλαινα κ η αλλη χωρις... αυτα συμβαινουν οταν εχεις γυναικα στο σπιτι...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 ευτυχως οι τα παλικαρια ηρθαν τα αλλαξαν σε χρονο ντε τε κ βρηκα την ησυχια μου!!!

Attachments

• avclub_pic1.jpg
    avclub_pic1.jpg
    42.8 KB · Views: 76
  • avclub_pic2.jpg
    avclub_pic2.jpg
    40.2 KB · Views: 103
  • avclub_pic3.jpg
    avclub_pic3.jpg
    95.3 KB · Views: 101
αντε κ μερικες ακομα τωρα που πηραμε μπροστα!!! παλι κουρο βλεπουμε με μια μικρη προσθηκη αmbilight της κακιας ωρας:flipout::flipout::flipout:

η επομενη κινηση εκτος απτο μπλου ρει ειναι ηχεια παιδες γιατι καλα χρυσα τα οριτζιναλ αλλα δυστηχως αμα πω οτι της παλιας μου lg px5 επαιζαν καλυτερα θα φανω κακος......:slapface::slapface::slapface:

παιδες ενα πραμα μονο κ κλεινω...

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:grandpa:

Attachments

• avclub_pic4.jpg
    avclub_pic4.jpg
    61.5 KB · Views: 75
  • avclub_pic5.jpg
    avclub_pic5.jpg
    64.9 KB · Views: 60
  • avclub_pic6.jpg
    avclub_pic6.jpg
    65.8 KB · Views: 73
  • avclub_pic7.jpg
    avclub_pic7.jpg
    47.8 KB · Views: 65
Λες δλδ φίλε μου ότι τα ηχεία της δεν αξίζουν ιδιαίτερα ;;
Γιατί σήμερα παραλαμβάνω κ εγώ κ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα αγοράσω ηχεία ή αν θα την έχω μόνιμα συνδεδεμένη στον ενισχυτή μου.

Λες δλδ φίλε μου ότι τα ηχεία της δεν αξίζουν ιδιαίτερα ;;
Γιατί σήμερα παραλαμβάνω κ εγώ κ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα αγοράσω ηχεία ή αν θα την έχω μόνιμα συνδεδεμένη στον ενισχυτή μου.

Μιχάλη, αν θές ποιοτικό ήχο μην αγοράσεις τα ηχεία, ποιοτικά δεν συμβαδίζουν με την υπόλοιπη κατασκευή.
Απλά κάθε φορά που θα θές να δείς τηλεόραση θα ανοίγεις και τον ενισχυτή.

Μιχάλη, αν θές ποιοτικό ήχο μην αγοράσεις τα ηχεία, ποιοτικά δεν συμβαδίζουν με την υπόλοιπη κατασκευή.
Απλά κάθε φορά που θα θές να δείς τηλεόραση θα ανοίγεις και τον ενισχυτή.
:a0210:
K εγώ έτσι σκέφτομαι...απλά θα ανάβω μια ακόμα συσκευή...

Για την παρακολουθηση τηλεορασης, μια χαρα ειναι τα ηχεια μαμα.

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Για την παρακολουθηση τηλεορασης, μια χαρα ειναι τα ηχεια μαμα.

Αυτό σίγουρα... Μιά χαρά είναι.
Κι εγώ έχω τα ηχεία γιατί δεν θέλω κάθε φορά που ανοίγω τηλεόραση να ανοίγω και το ηχητικό σύστημα. Όταν βλέπω όμως ταινία (εκτός από αυτές των καναλιών) αλλάζουν τα κόζα.

Τα πλαϊνά ηχεία εκτός του ότι την φαρδαίνουν, την κάνουν κ άσχημη την τηλ, αποψή μου φυσικά.
Αν είναι να πάρω, θα πάρω το κάτω ηχείο με την αντίστοιχη βάση...
Για λόγους μόνο αισθητικούς, σκέφτομαι μήπως δεν πάρω καθόλου κ παίζει μόνιμα με τον ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Τα πλαϊνά ηχεία εκτός του ότι την φαρδαίνουν, την κάνουν κ άσχημη την τηλ, αποψή μου φυσικά.
Αν είναι να πάρω, θα πάρω το κάτω ηχείο με την αντίστοιχη βάση...
Για λόγους μόνο αισθητικούς, σκέφτομαι μήπως δεν πάρω καθόλου κ παίζει μόνιμα με τον ενισχυτή.

δεν μπορουμε να βρουμε στην αγορα,μικρα ηχεια(παθητικα)και να τα "κρυψουμε" πισω απο την tv?

Re: Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Αυτό σίγουρα... Μιά χαρά είναι.
Κι εγώ έχω τα ηχεία γιατί δεν θέλω κάθε φορά που ανοίγω τηλεόραση να ανοίγω και το ηχητικό σύστημα. Όταν βλέπω όμως ταινία (εκτός από αυτές των καναλιών) αλλάζουν τα κόζα.

Ενννοειται -bye-