Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Τα πλαϊνά ηχεία εκτός του ότι την φαρδαίνουν, την κάνουν κ άσχημη την τηλ, αποψή μου φυσικά.
Αν είναι να πάρω, θα πάρω το κάτω ηχείο με την αντίστοιχη βάση...
Για λόγους μόνο αισθητικούς, σκέφτομαι μήπως δεν πάρω καθόλου κ παίζει μόνιμα με τον ενισχυτή.

Ε, οχι και την κανουν ασχημη, κουκλα ειναι !!
(ξερω, κολοκυθοπιτες -bye- )

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Δεν το έχω κοιτάξει να σου πω την αλήθεια...

ετσι κι`αλλιως,εχω παραγγειλει τα πλαινα(εαν βαλω το κατω ηχειο παει πιο ψηλα η tv οποτε και το πανι)αλλα εαν βρω καλυτερη λυση ωστε να μην γινει κουμουτσα η τηλεοραση,τα βαζω στην ακρη για μελλοντικη χρηση.
το θεμα ειναι ποια..?

παρακληση προς τους Διαχειριστες αν το βρισκεται σκοπιμο ας διαχωρισθει το νημα απο τα παραλειπομενα, ωστε να μην χαθει το τοπι μια και εχουμε ακομη χρονο ωστε να ολοκληρωθει σωστα το powerbuy και να δηλωνουμε εδω μονο παραλαβη

ας ανοιχθεί ενα νεο

ευχαριστω

Να πω μια ιδέα; δεν αγοράζετε κάτι καδράκια με ότι θέμα θέλετε που είναι ηχεία τεχνολογίας NXT να τα βάλετε κανά μέτρο αριστερά δεξιά της οθόνης να είναι και ντιζαϊνιά όταν είναι μεζεμένο το πανί; Ούτε ΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει ότι αυτά είναι ηχεία....

Εχω όμως την εντύπωση ότι θα της πέσουν "βαριά" τα NXT είναι "μουλάρια". Θα ακούγονται βέβαια, δεν νομίζω να μην παίζουν καθόλου.

Να πω μια ιδέα; δεν αγοράζετε κάτι καδράκια με ότι θέμα θέλετε που είναι ηχεία τεχνολογίας NXT να τα βάλετε κανά μέτρο αριστερά δεξιά της οθόνης να είναι και ντιζαϊνιά όταν είναι μεζεμένο το πανί; Ούτε ΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει ότι αυτά είναι ηχεία....

Εχω όμως την εντύπωση ότι θα της πέσουν "βαριά" τα NXT είναι "μουλάρια". Θα ακούγονται βέβαια, δεν νομίζω να μην παίζουν καθόλου.

ωραια ιδεα ρε συ!!!!!!! που τα θυμηθηκες !!!!!!!τα ειχε φερει ο Στελιος στο μαγαζι ενα φεγγαρι ..ποιος τα εχει τωρα?

παρακληση προς τους Διαχειριστες αν το βρισκεται σκοπιμο ας διαχωρισθει το νημα απο τα παραλειπομενα, ωστε να μην χαθει το τοπι μια και εχουμε ακομη χρονο ωστε να ολοκληρωθει σωστα το powerbuy και να δηλωνουμε εδω μονο παραλαβη

ας ανοιχθεί ενα νεο

ευχαριστω

Θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά κανονικά όλα τα μηνύματα θα πρέπει να πάνε στο νήμα 9G Kuro και μετά δεν θα βγαίνει νόημα.

Απλά να προσπαθήσουμε ότι αφορά την τηλεόραση και όχι την μαζική αγορά να γράφεται στο παρακάτω νήμα:

Pioneer Kuro 9th generation

Ε, οχι και την κανουν ασχημη, κουκλα ειναι !!
(ξερω, κολοκυθοπιτες -bye- )

:grinning-smiley-043

πες τα ντινο πες τα σκετη τρελα ειναι τα πλαινα. Με τα αλλα δε μπορω να πω πως τρελαινομαι αλλα λογω μετακομισης ειπα να τα αφησω τα ηχεια για το αλλο σπιτι οποτε βολευτηκα με τα μαμα. Αλλα οπως ειπε κ ο φιλος αμα θες να δεις μενεγακη και πανουτσο μια χαρα ειναι αλλα για die hard δε με τρελαναν.....

σημερα παρελαβα και εγω το θεικο πλασμα ειναι τελεια.ενα μεγαλο ευχαριστω στο zara:ernaehrung004: ξερει κανεις αν χρειαζεται στρωσιμο με συγκεκριμενο προγραμμα?

κατι τελευταιο-λιγο :offtopic:παλι-αλλα μιας και το αναφεραμε(sorry Larry&Γιωργο):
καποιος που την εχει ειδη στην κατοχη του,μπορει να μας δωσει τα χαρακτηριστικα του/των ηχειων(αντισταση/watt)να ξερουμε τι ψαχνουμε?

Αντιγράφω απο το manual για τα κάτω ηχεία:

Impedance 6Ω
Sensivitz (1m., 1W) 80db
Permissible input: Max. input 18W , rated input 6W
Crossover freqeuncy 3KHz

Tα ΘΕΡΜΑ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την άψογη εξυπηρέτηση από τα αδέλφια Καμπέρη, Βαγγέλη-Σωτήρη, της Electronet !!

Σήμερα παρέλαβα από το μαγαζί τους την τηλεόραση κ την βάση της. Ηχείο/α δεν πήρα, θα δω αν με βολεύει με τον ενισχυτή, διαφορετικά θα αγοράσω.

αντε κ μερικες ακομα τωρα που πηραμε μπροστα!!! παλι κουρο βλεπουμε με μια μικρη προσθηκη αmbilight της κακιας ωρας:flipout::flipout::flipout:

η επομενη κινηση εκτος απτο μπλου ρει ειναι ηχεια παιδες γιατι καλα χρυσα τα οριτζιναλ αλλα δυστηχως αμα πω οτι της παλιας μου lg px5 επαιζαν καλυτερα θα φανω κακος......:slapface::slapface::slapface:

παιδες ενα πραμα μονο κ κλεινω...

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:grandpa:

Μπωρεις σε παρακαλω να μου πεις απο που προμηθευτηκες την λαμπα ambilight, ευχαριστω.

Μπωρεις σε παρακαλω να μου πεις απο που προμηθευτηκες την λαμπα ambilight, ευχαριστω.

ελα ρε φορτε και σε ξεχασα παντελως...... να σου πω την αμαρτια μου δε ξερω ποσο θα σε βολεψει αλλα απτο Μακρο -Αυστριας :a0210::a0210: ledakia μικρα ειναι τα οποια βγαινουν σε 7-8 χρωματα και αναλογα με τη περισταση τα αλλαζεις ή τα χεις να αλλαζουν χρωμα σιγα σιγα απο μονα τους....
τωρα αν υπαρχουν κ στο Μακρο - αθηνας ιδεα δεν εχω.......