Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Μπωρεις σε παρακαλω να μου πεις απο που προμηθευτηκες την λαμπα ambilight, ευχαριστω.
Αυτο που μπορείς για να κάνεις το ambilight είναι να βάλεις ένα φωτοσωλήνα με led για να μην έχεις υψηλές θερμοκρασίες και επιβαρύνεις την τηλεόραση/δωμάτιο με επιπλέον θερμότητα. Οι τιμές τους δεν είναι πολύ υψηλές και νομιζω οτι μπορείς με κάποιο είδος προγραμματισμού να έχεις ότι χρώμα θέλεις. Ψαξε στο google και θα βρείς πολλους εναλλακτικούς τύπους σε διάφορα καταστήματα.

Last edited:
Αυτο που μπορείς για να κάνεις το ambilight είναι να βάλεις ένα φωτοσωλήνα με led για να μην έχεις υψηλές θερμοκρασίες και επιβαρύνεις την τηλεόραση/δωμάτιο με επιπλέον θερμότητα. Οι τιμές τους δεν είναι πολύ υψηλές και νομιζω οτι μπορείς με κάποιο είδος προγραμματισμού να έχεις ότι χρώμα θέλεις. Ψαξε στο google και θα βρείς πολλους εναλλακτικούς τύπους σε διάφορα καταστήματα.

παντως αυτα που λεω ειναι παρα πολυ λεπτα 2-3 χιλιοστα υψος και μετα απο 4 ωρες που τα χω αφησει ανοιχτα δεν υπαρχει ιχνος θερμοτητας!!!

παρακαλεσαμε, αποριες ,accessories στρωσιματα ,καλωδια ,ηχεια, σε αλλο thread

ευχαριστω

Παρέλαβα κι εγώ πριν από δυο ώρες και την έστησα ήδη.
Τώρα παλεύω να τη συντονίσω! ;)
Ευχαριστώ ακόμη μια φορά τον zaras και τον Larry και όσους άλλους μόχθησαν γι αυτό το ΡΒ και βέβαια την electronet και τον κ.Καμπέρη για την άψογη συνεργασία!

Καλορίζικη και καλοτάξιδη παιδιά σε όλους όσους την παρέλαβαν ήδη!
Εμένα με πήρε σήμερα τηλέφωνο ο Κος Γιώργος από το pioneer center για να με ενημερώσει πως την έστειλαν σήμερα αλλά δυστηχώς άυριο που φτάνει έχουμε αργία στην Κω (7η Μαρτίου=Απελευθέρωση Δωδεκανήσων) και έτσι θα την παραλάβω Δευτέρα :bigcry:
Θα σας ενημερώσω μόλις την έχω στα χέρια μου!
Να´στε όλοι καλά!

Καλησπέρα παιδιά!
Κι εγώ παρέλαβα σήμερα το απόγευμα. Πάνελ, ηχεία δεξί & αριστερό, και βάση τοίχου. Μετά από μία δύσκολη ημέρα, δεν υπάρχει κουράγιο να την στήσω σήμερα. Ξεκινάω αύριο πρωϊ - πρωϊ. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Καλογερόπουλο, και τον Κο Γιώργο για την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τον Κο Κώστα απ' το PIONEER CENTER για την βοήθειά του να την ανεβάσουμε στον 3ο όροφο (χωρίς ασανσέρ).
Να δω πως θα κατεβάσω αύριο την 32άρα CRT PHILIPS (60 kg παρακαλώ) στο ισόγειο. Ελπίζω αύριο να ανεβάσω φωτογραφίες.
Καλό βράδυ!!!
kuro_1.jpg

Παρέλειψα προηγουμένως να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του power buy για την προσπάθειά τους. Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον χρήστη xorxhs ο οποίος για δικούς του λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αγορά, παίρνοντας έτσι εγώ την θέση του.
-bye-

Καλησπέρα παιδιά!
Κι εγώ παρέλαβα σήμερα το απόγευμα. Πάνελ, ηχεία δεξί & αριστερό, και βάση τοίχου. Μετά από μία δύσκολη ημέρα, δεν υπάρχει κουράγιο να την στήσω σήμερα. Ξεκινάω αύριο πρωϊ - πρωϊ. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Καλογερόπουλο, και τον Κο Γιώργο για την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τον Κο Κώστα απ' το PIONEER CENTER για την βοήθειά του να την ανεβάσουμε στον 3ο όροφο (χωρίς ασανσέρ).
Να δω πως θα κατεβάσω αύριο την 32άρα CRT PHILIPS (60 kg παρακαλώ) στο ισόγειο. Ελπίζω αύριο να ανεβάσω φωτογραφίες.
Καλό βράδυ!!!
View attachment 36857

Και εγω επισης παρελαβα το απογευμα ,προλαβα και την εστησα,και :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: παιδια τα εχω παιξει, :BDGBGDB55: Την 32άρα CRT PHILIPS την ξεφορτοθηκα αμεσως. Αυριο παιδια αν προλαβω θα ανεβασω φοτος.Ευχαριστώ πολύ τον Κο Καλογερόπουλο, ολα δοξα τον θεο καταληξανε αψογα. :BDGBGDB55:-bye-:grinning-smiley-043

Σε ευχαριστω πολλυ θα το ψαξω.:a0210:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ POWERBUY ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ "KUROBUYERS":a0210:

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ήταν ημέρα αποκαθήλωσης της CRT (κορυφαία η 32άρα PHILIPS 9528, αλλά.....) και μετάβασης στην εποχή του HD. Επιτέλους έστησα την Kuro στο σαλόνι μου και την απολαμβάνω. Μέχρι στιγμής έχω δει εικόνα από δορυφορικό δέκτη M-Vision, και από DVD Pioneer με έξοδο HDMI σε 1080p. Προσεχώς και από Blue Ray (εντός της εβδομάδας θέλω να πιστεύω). Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από την όλη διαδικασία. Καλό Σαββατοκύριακο!!!
-bye-
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

φιλε με τα πλαινα ηχεια εδεσε λουκουμι!!! καλο στρωσιμο!!!! πως κ δε την εβαλες στο τραπεζακι πανω ?? (απλη περιεργεια.......-bye--bye--bye-

Καλημέρα φίλε Alefantos2007.
Δεν μπορούσα να την βάλω πάνω στο έπιπλο, γιατί το κεντρικό ηχείο έχει ύψος 20 cm και θα την έκρυβε.
-bye-

Συντόνησα τον δορυφορικό δέκτη και έβγαλα μερικές φωτογραφίες από HD promo κανάλι δορυφόρου ASTRA. Η εικόνα είναι απίστευτη. Οτι και να πεις είναι λίγο....:smile:

HD1.jpg

HD2.jpg

HD3.jpg

HD4.jpg

HD5.jpg

Επειδή τα έχω δει ένα εκατομύριο φορές αυτά τα πλάνα, με τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει η φωτογραφία το πραγματικό αποτέλεσμα. Μόνο από την κίνηση (όσο και ακίνητο να είναι το πλάνο) χάνει από τα "αποδυτήρια".