POWER BUY Toshiba ZF355

πάντως και τρία τέσσερα άτομα να μαζευτούμε πάμε σε ενα κατάστημα και μας κάνει έκπτωση

Aσχετο με το θεμα αλλα επειδη το διαβασα ηθελα να πω οτι σας χαιρομαι ολους για τα μεγεθη που εχετε διαλεξει:SFGSFGSF:
ευχομαι να ευδοκιμησει και μην ξεχασετε να κανετε ενα τηλεφωνακι στον Mοσχιδη κατι μου λεει οτι θα γλυτωσετε αρκετα χρηματα οπως και εμεις οταν ειμασταν νεοι τολμησαμε και τωρα που γερασαμε(δικαιωμενοι) συμβουλευουμε τους φιλους:grandpa:
και λεω οτι γερασαμε γιατι εμεις εχουμε τις τηλεορασεις μας ηδη εδω και 3μηνες (ποτε περασαν..) οποτε τωρα τοπο στα νιατα!
Σειρα σας!-bye-

Ενδιαφερομαι και εγω για την 46'' ! :ernaehrung004:

ΝΑ ρωτησουμε και τον Μοσχιδη που λεει ο vasdar παραπανω ...

Επίσης, ΠΟΙΟΣ θα αναλαβει να το οργανωσει ??? Πρεπει να ειναι καποιος που μενει Αθηνα και εχει εμπειρια από τέτοιου είδους αγορές!

Ενδιαφερομαι και εγω για την 46'' ! :ernaehrung004:

ΝΑ ρωτησουμε και τον Μοσχιδη που λεει ο vasdar παραπανω ...

Επίσης, ΠΟΙΟΣ θα αναλαβει να το οργανωσει ??? Πρεπει να ειναι καποιος που μενει Αθηνα και εχει εμπειρια από τέτοιου είδους αγορές!

Σας τα οργανώνω εγώ με το αζημίωτο πάνω απ όλα!!!! :flipout::flipout:

μεχρι στιγμης εχουμε

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"

Δεν είμαστε και λίγου αλλά δεν ξέρω από πόσα άτομα και πάνω θεωρείται Powebuy..

Aν πραγματικά φθάσετε μέχρι πριν την αγορά 7 άτομα είσαστε παραπάνω από καλά.Οι ίντσες που τις θέλετε είναι πολλές και έτσι θα τρίβει τα χέρια του ο εκάστοτε έμπορος με αποτέλεσμα να ρίξει νερό στο κρασί του προκειμένου να μην σας χάσει. Απλά να βάλετε ένα άτομο να κάνει τα τηλέφωνα όσον αφορά τις τιμές και αν θέλετε ζητήστε και άτοκες δόσεις.Μιας και στα νιάτα μου(σιγά ρε παλιογέρο!) είχα ασχοληθεί με τέτοιους διακανονισμούς, 7 άτομα είναι υπεραρκετά. Πού είναι η μίζα μου ?????? :fahne90: Αν χρειαστείτε βοήθεια στείλτε μου pm να σας πω κάποιες λεπτομέρειες ζουμερές!

Aν πραγματικά φθάσετε μέχρι πριν την αγορά 7 άτομα είσαστε παραπάνω από καλά.Οι ίντσες που τις θέλετε είναι πολλές και έτσι θα τρίβει τα χέρια του ο εκάστοτε έμπορος με αποτέλεσμα να ρίξει νερό στο κρασί του προκειμένου να μην σας χάσει. Απλά να βάλετε ένα άτομο να κάνει τα τηλέφωνα όσον αφορά τις τιμές και αν θέλετε ζητήστε και άτοκες δόσεις.Μιας και στα νιάτα μου(σιγά ρε παλιογέρο!) είχα ασχοληθεί με τέτοιους διακανονισμούς, 7 άτομα είναι υπεραρκετά. Πού είναι η μίζα μου ?????? :fahne90: Αν χρειαστείτε βοήθεια στείλτε μου pm να σας πω κάποιες λεπτομέρειες ζουμερές!

Να σε καλά φίλε. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Παρεμπιπτόντως ο Μοσχιδης που λένε ποιος είναι?

Είναι αυτός που αγοράσαμε εγώ,ο vasdar,o format master και ένας Νίκος τις 46Χ3500.Είναι στη Ρόδο και είναι της Electronet.Τις tv θα στις παραδώσει φυσικά μέσω της αντιπροσωπείας από Αθήνα από το πλησιέστερο κατάστημα Electronet με δωρεάν μεταφορικά και στήσιμο.

Οπότε αμέσως αμέσως έχουμε -6% από το φπα και ότι άλλο επιπλέον μας κάνει λόγω power buy.
Εσας gatare περίπου πόσο φθηνότερα σας βγήκε η sony τότε από τις τιμές στην Αθήνα?

οπ, ορεα !, εκεί που νόμιζα πώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον σήμερα με διαψευσατε, ορεα!...
Το τηλέφωνο του μοσχιδι μπορεί να μας το δόση καπιος ?..:ADFADF1:

5x46"
2x52"

Τελικα τα power buy τραβανε νεα νεα μελη .............οπως το χρηματηστιριο τις γριες την χρυση εποχη :flipout:
Καλως ηλθες karakatsanisg -bye-