POWER BUY Toshiba ZF355

Αρα είμαστε ήδη 10, ώστε να ξέρω κι εγώ από περιέργεια να ρωτήσω στην netelectric αύριο.

Εαν είναι να πάρεις εσύ raffaello και εκεί μιας και έχεις αναλάβει όλη την πρωτοβουλία χτύπα μου με πμ να μην πάρω εγώ. Απλά το πρότεινα μιας και είμαι ήδη πελάτης εκεί.

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"
karakatsanisg 40"
Iceman 46"

1x 40"
7x 46"
2x 52"

11 ειμαστε (+ Pats)

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"
karakatsanisg 40"
Iceman 46"
Pats 40"

2x 40"
7x 46"
2x 52"

Ανήκα σιωπηλά για καιρό στην ομάδα αναποφάσιστων που ίσως και να είναι η πλειοψηφία όσων παρακολουθούν το forum.

Τις X3500 τις απέρριψα λόγω κόστους. Δεν πάω και την Sony γενικότερα.
Από τις Philips με απέτρεψε το ότι δεν φαίνεται να υπερέχουν σε τίποτα.
Η Samsung για κάποιο λόγο δεν μου γέμιζε το μάτι.
Έγειρα προς τις πλάσμα, αλλά επειδή έχω μικρά παιδιά που κάποια στιγμή ίσως να ασχοληθούν με video games αποφάσισα LCD.

Τελικά η Toshiba νομίζω ότι προσφέρει αυτά που θα ήθελα σε λογική τιμή. Προσωπικά δεν την έχω δει live (αλλά και από τις TV που έχω δει κανένα συμπέρασμα δεν έχω βγάλει διότι παίζουν σε άλλες συνθήκες, με άλλες ρυθμίσεις, άλλο σήμα κλπ).

Χαίρομαι που προέκυψε αυτό το power buy, και ελπίζω να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές. Στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των LCD που πωλούνται είναι 32 και 37''. Εμείς ζητάμε μεγάλα μεγέθη (και το 40'' μεγάλο είναι για τα περισσότερα καταστήματα) και ακριβή σειρά. Σε αυτά που ζητάμε οι εταιρίες έχουν και τα μεγαλύτερα κέρδη ανά κομμάτι. Οπότε λογικά πρέπει να στοχεύσουμε σε μεγάλη έκπτωση διότι ο έμπορος με μια πώληση θα κάνει μεγάλο τζίρο και μεγάλο κέρδος.

Για να έχουμε κάποια ένδειξη τιμών, γράφω παρακάτω τις δύο ελάχιστες τιμές που δίνει το Skroutz σήμερα για τις ZF355 με ΦΠΑ 19%:

40'' 1756 megamarket.gr, 1859 net-electric.gr

46'' 2175 megamarket.gr, 2279 technixx.gr

52'' 2850 ihoekfrasi.gr, 2875 megamarket.gr

Μην ξεχασουμε να ρωτησουμε και τον Μοσχιδη στη Ρόδο, που θα μας τις φερει μεσω της αλυσιδας Electronet στα κατα τόπους καταστηματα ΧΩΡΙΣ επιπλεον μευαφορικά, και θα κερδισουμε και από το μειωμενο ΦΠΑ...

Η αλυσιδα της Electronet ειναι πολυ αξιοπιστη γενικοτερα, και σε θεματα εγγυησεων επισης πολυ καλη... Εχω ψωνισει αρκετες φορες στο παρελθον...-bye-

Αυριο παιρνω εγω :music-smiley-005:

Μην ξεχασουμε να ρωτησουμε και τον Μοσχιδη στη Ρόδο, που θα μας τις φερει μεσω της αλυσιδας Electronet στα κατα τόπους καταστηματα ΧΩΡΙΣ επιπλεον μευαφορικά, και θα κερδισουμε και από το μειωμενο ΦΠΑ...

Η αλυσιδα της Electronet ειναι πολυ αξιοπιστη γενικοτερα, και σε θεματα εγγυησεων επισης πολυ καλη... Εχω ψωνισει αρκετες φορες στο παρελθον...-bye-

+1 από μένα για Electronet
+1 να τελειώνουμε μέσα στη βδομάδα και να μην το καθυστερήσουμε πολύ, αν η τιμή είναι καλή

Γενικά, να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε σκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα. Μια αλυσίδα με πολλά σημεία παρουσίας θα ήταν το καλύτερο.

Ίσως το καλύτερο είναι όποιος επικοινωνεί με μαγαζί να ζητάει προσφορά για "40, 46, 52 ίντσες" και για "1, 5, 10 κομμάτια".

Αλήθεια, αν μετά χρειαστούμε service τι γίνεται; Μιλάμε με το μαγαζί ή κατευθείαν με την αντιπροσωπεία της Toshiba;

Αλήθεια, αν μετά χρειαστούμε service τι γίνεται; Μιλάμε με το μαγαζί ή κατευθείαν με την αντιπροσωπεία της Toshiba;

Προφανως, ενημερωνεις και το μαγαζί, αλλά κατα βαση απευθυνεσαι ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην Toshiba, μιας και ολες οι TV εχουν αμεση εγγυηση ...:2thumb22sup:

Με Ροδο περιμένω το μεσημέρι
έχω και μια επικοινωνία με μεγαλοστελεχο της ELECTRONET, μέχρι αύριο θα ξέρω

Μήπως να τους πάρω εγώ τηλέφωνο να τους ρωτήσω?μιας και ψωνίζω χρόνια απ'αυτούς και με ξέρουν.

Στο τηλέφωνο αδύνατο να τους πιάσω όλες οι γραμμές κατειλλημένες και με κατευθύνουν σε τηλεφωνητή.
Τους έστειλα mail μέσω του site και μόλις έχω κάποια απάντηση από το megamarket θα ενημερώσω αμέσως.