POWER BUY Toshiba ZF355

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Για να έχουμε κάποια ένδειξη τιμών, γράφω παρακάτω τις δύο ελάχιστες τιμές που δίνει το Skroutz σήμερα για τις ZF355 με ΦΠΑ 19%:

40'' 1756 megamarket.gr, 1859 net-electric.gr

46'' 2175 megamarket.gr, 2279 technixx.gr

52'' 2850 ihoekfrasi.gr, 2875 megamarket.gr
Το megamarket τις ανέβασε τις τιμές σήμερα:

40":1782.77
46":2208.19
52":2919.37

Ροδο αύριο παλι, πείρα 10 τηλέφωνα αλλά όλο θα ερχόταν.. αλλά δεν ήρθε
:rifle:

Ρε παιδιά, πολύ αποφασισμένους σας βλέπω για την αγορά της toshimba και ήθελα να σας ρωτήσω αν τις έχετε δει να παίζουν και τις επιλέγετε.
Είναι θέμα καλής τιμής ή καλής απόδοσης;
Για παράδειγμα η sharp XL2 κάπου εκεί κοντά παίζουν σε τιμή και έχουν κι εκείνες όλα τα καλούδια.
Μπορείτε να πείτε με σιγουριά οτι η tos είναι καλύτερη;
(δεν υπονοώ τίποτα με την ερώτηση. Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι.)-bye-

Τιμες απο idealo.de σημερα(αντιστοιχο του scroutz.gr)
40 ZF355D 1703 με xαμηλοτερη τιμη 1650 ευρω)εμφανιση στο site 1/2008
46 2039 '' 2000 " 10/2008
52 2744 " 2500 " 1/2008

Ρε παιδιά, πολύ αποφασισμένους σας βλέπω για την αγορά της toshimba και ήθελα να σας ρωτήσω αν τις έχετε δει να παίζουν και τις επιλέγετε.
Για παράδειγμα η sharp XL2 κάπου εκεί κοντά παίζουν σε τιμή και έχουν κι εκείνες όλα τα καλούδια.

Εγω παντως προσωπικα 100% και δεν θα επαιρνα sharp για κανενα λογω επειδη εχω προηγουμενα με την Ελληνικη αντιπροσωπεια, την Toshiba την ξερω, εχω ξαναπαρει, συν οτι μου αρεσει και παρα πολυ εμφανισιακα η 46ZF355DG. Συν οτι το παρακατω quote του φιλου Νικου με εκφραζει απολυτα σε ολα με την μονη διαφορα οτι εμενα το παιδι μου ειναι ακομα μικρο για κονσολες αλλα ο μπαμπας του παιζει ενιοτε στο 360..:flipout:

Ανήκα σιωπηλά για καιρό στην ομάδα αναποφάσιστων που ίσως και να είναι η πλειοψηφία όσων παρακολουθούν το forum.

Τις X3500 τις απέρριψα λόγω κόστους. Δεν πάω και την Sony γενικότερα.
Από τις Philips με απέτρεψε το ότι δεν φαίνεται να υπερέχουν σε τίποτα.
Η Samsung για κάποιο λόγο δεν μου γέμιζε το μάτι.
Έγειρα προς τις πλάσμα, αλλά επειδή έχω μικρά παιδιά που κάποια στιγμή ίσως να ασχοληθούν με video games αποφάσισα LCD.

Τελικά η Toshiba νομίζω ότι προσφέρει αυτά που θα ήθελα σε λογική τιμή. Προσωπικά δεν την έχω δει live (αλλά και από τις TV που έχω δει κανένα συμπέρασμα δεν έχω βγάλει διότι παίζουν σε άλλες συνθήκες, με άλλες ρυθμίσεις, άλλο σήμα κλπ).

Κλεινοντας να πω οτι καλω θα ητανε να μην ποσταρουμε καθολου τιμες εδω και να τα λεμε μεσω πμ η ακομα και msn διοτι υπαρχει η περιπτωση να διαβαζονται τα ποστ και οι τιμες να "αλλαζουν" αναλογως..Ηδη ειδαμε το παραδειγμα ενος μαγαζιου που ανεβασε τιμες απο την Παρασκευη, ασχετα εαν μπορει και να μην εχει σχεση με το ποστ μας..

Υ.Γ και εγω θα προτιμουσα να κλεισουμε το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται για λογους που εχω αναφερει σε αλλο ποστ..

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Και εγώ σε αυτήν την φάση είμαι..
Θέλω την άλλη βδομάδα να πάρω μια 40" και είδα το θέμα αυτό και αναρωτιέμαι πως μέσα σε λίγες μέρες μαζεύτηκαν τόσα άτομα για την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης..
Όλοι εσείς που σκέφτεστε να την αγοράσετε, την έχετε δει να παίζει κάπου ή έχετε διαβάσει κάποια review για την εν λόγω Toshiba? Γιατί στα λεφτά αυτά της 40" για παράδειγμα μπορεί κάποιος να πάει για την Samsung 40f86(την σκέφτομαι πολύ σοβαρα εγώ) ή για την w3000..
Πείτε μου γιατί επιλέξατε αυτή μήπως τελικά την διαλέξω και εγώ..

εγώ που έχω δει και τις 3 σε Πλαίσιο δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποια φοβερή διαφορά μεταξύ τους οπότε αυτό που με έσπρωξε στην Τοσίμπα ήταν το design της και η οικονομία χώρου που κάνει!

Πείτε μου γιατί επιλέξατε αυτή μήπως τελικά την διαλέξω και εγώ..

Για να μην λεμε τα ιδια επειδη εχουνε ειπωθει πολλακις σε αλλα ποστ απο συμφορουμιτες που γνωριζουνε πολλα περισσοτερα απο μενα και επειδη ο σκοπος του thread αυτου ειιναι να οργανωθει μια συγκεκριμενη αγορα θα σου τα πω μαζεμενα οπως τα εχω καταλαβει εγω.

Περαν του οτι ποσταρα λιγο πιο πανω του λογους που μου αρεσει προσωπικα η Tosh σε σχεση με τις αλλες εταιριες απλα θα πω επισης οτι η νεα σειρα αυτη της Toshiba φοραει ιδια πανελ (S-PVA) με τις νεες Samsung και Sony, διαθετει ολα τα features που εχουνε και τα αντιστοιχα μοντελα αλλων εταιριων και εχει και πολυ ωραιο design. And last but not least οπως λεει και ο φιλος Smoothbore (του οποιου τα ποστ ειναι ενα κι ενα..:worshippy:) τωρα η Toshiba ερχονται με δωρο σε πρακτικη συσκευασια και κουλουρι και τυρι..:flipout:

Εγώ είχα δει στο Πλαίσιο την 42z3030 και μου άρεσε πολύ η εικόνα της σε τηλεοπτικό σήμα.H z355 έχει όλα τα κομφόρ της z3030,καλύτερο πάνελ ωραίο design και προσφέρει οικονομία χώρου!

Και εγώ μέσα για μια 40" για μένα
Μπορεί και για άλλη μια 40" αλλά θα σας πω αύριο..
Ας μου στείλει όποιος το οργανώνει μια τιμούλα με πμ και τα σχετικά

Καλα λεω γω ...... σφιξανε οι ζεστες και ανεβηκε ο πυρετος των αγορων :flipout:

greg ......... μιλαμε για θεσσαλονικιο κουλουρι και τυρακι Χαι ντεφινισιον
tyraki1.jpg
:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

tyraki1.jpg

και σουσαμακι ....και σουσαμακι εχει

:flipout:

Attachments

• bread-sesame.jpg
    bread-sesame.jpg
    8.3 KB · Views: 10

tyraki1.jpg

Ωραία οσα λέτε αλλά τι θέλει να πει ο ποιητής με το υπονοούμενο ????????????

tyraki1.jpg

εδωσες ρεστα παλι, εκλ@σ@ στο γελιο :flipout:

ρε ας μην με ειχε πιασει πονοκεφαλος απο το να τα βλεπω ολα στο πανι 100" και θα περιμενα κι εγω την επομενη σουπερ ντουπερ σειρα κτλ που θα βγει..
Αλλα ελα που εχει γινει το κεφαλι μου τουμπανο..κατι πρεπει να κρεμασω πισω απο το πανι, δεν παει αλλο.

Ασε που με εχει βαλει στην πριζα ο katharakis με τις φωτο του με τα εντοιχιζομενα καναλια απο το αλλο ποστ με την 46XF355DG να βγαλω τα σφυρια και τα καλεμια και να αρχισω να κρυβω καλωδια πριν την κρεμασω..

Σε μπελαδες μπηκαμε παλι..:slapface:

Σε power buy στις SHARP πετυχαμε εκπτωση 20% περιπου (πχ η 46 XL2Eαπο 2600 παρθηκε σε 2055ευρω),κατι τετοιο πρεπει να προσπαθησουμε και με τις TOSHIBA

Δηλαδή με ενδεχόμενο να μη προχωρήσω στην αγορά εφόσον δεν απαντήσω ορισμένα ερωτήματα που έχω όπως αν κάνει pip, pap, αν δίνει audio out αναλογικό και ψηφιακό, αν ρυθμίζει θερμοκρασία λευκού 6500Κ και κάτι άλλα πραγματάκια που εγώ θεωρώ ότι είναι σημαντικά και που κάνει η x3500.

Αυτό που στα χαρτιά λέγεται και δικαίωμα.

Γιατι κανει pap η Χ3500 ?
Audio ετσι και γιουβετσι δινουν ολες και η Τοσοδουλα δινει και Sub εξοδο επιπλεον .
Τωρα με τα λευκα αιμοσφαιρια δεν ξερω τι παιζει , αλλα ετσι κι αλλοιως αυτα θελουν εισαγωγη στα ενδοτερα menu που απαιτουν μικροχειρουργικες επεμβασεις και επιπλεον, γνωσεις , προκειμενου να μην περνας για σακουλες κατω απο τα ματια ....................τα βυζια που ανεβηκαν απ το πολυ τραβηγμα.

Σε power buy στις SHARP πετυχαμε εκπτωση 20% περιπου (πχ η 46 XL2Eαπο 2600 παρθηκε σε 2055ευρω),κατι τετοιο πρεπει να προσπαθησουμε και με τις TOSHIBA

AKRIBΩΣ !!! :antlers:

Και ακομα περισσοτερο, μιας και η τιμολογιακη πολιτικη της Toshiba δινει ΜΕΓΑΛΑ περιθωρια κερδους στον καταστηματάρχη! :grandpa: