POWER BUY Toshiba ZF355

Ωραια :SFGSFGSF:
Οποτε μεχρι το Σαββατο που παραλαμβανω εγω, θα εχετε βρει ολες τις σωστες ρυθμισεις για να μη καθομαι και κουραζομαι! :Banane0:

Καλοριζικες παιδια και καλως να τις δεχτειτε! Να και ενα powerbuy που ΔΕΝ οργανωθηκε απο ειδικούς, αλλά παρόλα αυτα ευδοκιμησε, γιατι υπηρξε αψογη συννενοηση και πραγματικό ενδιαφερον για το προιόν.... :ernaehrung004:

Σας ζηλευω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ... Ειδικά όταν ξερω ότι παραλιγο να ημουν και εγω τωρα μεσα σε αυτους που παραλαμβανουν... Εφτασα μεχρι την πηγή και νερό ΔΕΝ ήπια δυστυχώς...:smash:

Ανοιξτε καινουργιο thread μολις τις λαβετε και βαλτε εκει περα σχολια, παρουσιασεις και φωτογραφιες.... Υπαρχουν πολλά άτομα εδώ στο φορουμ που αμφισβητούν τις Toshiba, μονο και μονο επειδή δεν εχουν ακουσει πολλά γι αυτές....

Καιρος να τους βαλετε τα γυαλιά λοιπόν ..... :2thumb22sup:

.

Last edited:
Καλορίζικες παιδιά. Περιμένουμε καινούργιο thread με full review, φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες.

Καιρος να τους βαλετε τα γυαλιά λοιπόν ..... :2thumb22sup:

Και αμα δεν βρισκετε να σας βοηθησω εγω
1147248043-c-7249.jpg
..........με τα γυαλια .
Αχ ρε Διονυση , εμεινες μονο με τον Dila και σ επιασε τσαντιλα .

Καλοριζικες σε ολους παιδια και περιμενουμε εκτεταμενες παρουσιασεις , εντυπωσεις και τα συναφη .

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Και αμα δεν βρισκετε να σας βοηθησω εγω
1147248043-c-7249.jpg
..........με τα γυαλια .
Αχ ρε Διονυση , εμεινες μονο με τον Dila και σ επιασε τσαντιλα .

Καλοριζικες σε ολους παιδια και περιμενουμε εκτεταμενες παρουσιασεις , εντυπωσεις και τα συναφη .

ρε συ να οργανωσουμε και εμεις ενα?;)

καλες απο Αποκριες σε ολους και καλη Σαρακοστη!

απο τιμη πως πηγε?
χωρις να γραψετε νουμερα φυσικα

Καλοριζικες παιδια και καλως να τις δεχτειτε! Να και ενα powerbuy που ΔΕΝ οργανωθηκε απο ειδικούς, αλλά παρόλα αυτα ευδοκιμησε, γιατι υπηρξε αψογη συννενοηση και πραγματικό ενδιαφερον για το προιόν.... :ernaehrung004:

Σας ζηλευω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ... Ειδικά όταν ξερω ότι παραλιγο να ημουν και εγω τωρα μεσα σε αυτους που παραλαμβανουν... Εφτασα μεχρι την πηγή και νερό ΔΕΝ ήπια δυστυχώς...:smash:

.

Νερο οχι, αλλα θα πιεις powerκαφεδια μπροστα σε καποιο απο αυτα τα μοντελακια ειπαμε! :ernaehrung004:
Φυσικα και θα ανεβουν φωτος και μινι ριβιους απο οποιον μπορει. Αν κιολας γινεται να ασχοληθουμε ο καθενας με διαφορετικους τομεις, θα ηταν οτι καλυτερο σαν αποτελσμα. Εγω πχ εχω σκοπο να της ασελγησω το πανελ με ps3 και ματροσκες. Ο ταδε που εχει Νοβ@ να μας πει την αποψη του, ο κατοχος δορυφορικου η' HD δεκτη τη δικια του και παει λεγ...γραφωντας! :2thumb22sup:

Σήμερα με πήραν από το μγαζί που αγοράσαμε και επειδή δεν μπορούσαν να έρθουν την ώρα που είχαμε συμφωνήσει τελικά παραλαμβάνω κι εγώ Παρασκευή!

Αντε ρε παιδια και περιμενουμε παρουσιαση .
Ποσο πλουσιο ητανε το μαλι της "γριας" των 46 ετων ?
Ας πουμε αν βαλουμε 10 Λεωνιδες ........... ποσοι θεσπιεις περισεψαν ?:afro:

α, και αν δεν κάνει να πείτε σε post την τιμή, στείλτε κανένα pm (of the record φυσικά!). έτσι για να μη πάθει τίποτα και η γάτα!

Αντε παιδιά. Αργείτε!
Περιμένουμε νέα.
Λέτε η toshimba να κάνει την έκπληξη και να κάνουμε ουρά για να την αποκτήσουμε;

Ρε τιμολαγνοι μια τιμη στις 46 ανατολικα 46 βορεια δεν μπορειτε να πειτε?
Αφου τις πηρατε τι περιμενετε ? Να το κανετε κρυφο καμαρι πριν μεγαλωσει και γινει τουμπανο ?
Πες ρε αδερφε ..........βγηκανε δεκα σαν τον Λεωνιδα και γυρισαν 3 πισω ενω φημες ελεγαν οτι καταφεραν να διασωθει και μια μοιρα θεσπιεων αποτελουμενη απο 120 ατομα κατα τον ιστορικο αφηγητη.
Τοσο δυσκολο ειναι ?

Ρε τιμολαγνοι μια τιμη στις 46 ανατολικα 46 βορεια δεν μπορειτε να πειτε?
Αφου τις πηρατε τι περιμενετε ? Να το κανετε κρυφο καμαρι πριν μεγαλωσει και γινει τουμπανο ?
Πες ρε αδερφε ..........βγηκανε δεκα σαν τον Λεωνιδα και γυρισαν 3 πισω ενω φημες ελεγαν οτι καταφεραν να διασωθει και μια μοιρα θεσπιεων αποτελουμενη απο 120 ατομα κατα τον ιστορικο αφηγητη.
Τοσο δυσκολο ειναι ?

Omertà is a popular attitude, common in areas of southern Italy, such as Sicily, Calabria, and Campania, where criminal organizations like the Mafia, 'Ndrangheta, and Camorra are strong. A common definition is the "code of silence". Omertà implies “the categorical prohibition of cooperation with state authorities or reliance on its services, even when one has been victim of a crime.” Even if somebody is convicted for a crime he has not committed, he is supposed to serve the sentence without giving the police any information about the real criminal. Within Mafia culture, breaking the oath of omertà is punishable by death.

:ADFADF1:

Εγω παντος το εμαθα και θα με παρακαλατε να σας το πω
a052.gif
η εστω να σκηνοθετησω τη μαχη .