POWER BUY Toshiba ZF355

Εγω παντος το εμαθα και θα με παρακαλατε να σας το πω
a052.gif
η εστω να σκηνοθετησω τη μαχη .
:a0210:Πες μας και εμάς?:a0210:

smoothbore, επειδή φαγώθηκες για την τιμή θα σου πω το εξης συμβαν...-bye-

Ηταν λοιπον που λες μια χηρα που ζουσε 46 χρονια μόνη.... Τόσο μονη που ηθελε παρα πολλους αντρες για να την ικανοποιήσουν....

Έτσι λοιπόν, κάλεσε στο σπίτι της 1000 μαυρους, και 100 κινεζους, και στο ΟΛΟ σκηνικό, προστέθηκαν και 75 ευνούχοι GAY για να κανουν αέρα στη χηρα ..... :flipout:

Πόσοι ήταν τελικά ??? :grandpa:

Last edited:
Εγω ξερω οτι πληρωσα 46 ευρω για να δω στο σινεμα ενα εργο που διαδραματιστηκε στο εξης ......... πλαισιο :
Ητανε λεει ο Ξερξης και εστειλε τις στρατιες απο το ταγμα των αθανατων να παρουν τις θερμοπυλες και τις ηθελε σε 6 μερες μονο.

Οι Σπαρτιατες ομως που κατηχαν την τεχνη της παραισθησης εκαναν το εξης κολπο , εστριψαν σε φυλα καλαμποκιου καλαματιανο χορταρι και εστειλαν τον Λεωνιδα μονο του μπροστα .
Απο τα ντουμανια ο Ξερξης εβλεπε 7 Λεωνιδες και φανταζεσε ποσο χεστηκε επανω του οταν βγηκαν και καμμια 50 ακομα θεσπιεις που ειχαν σκορπιστει εκει γυρω για να κανουν την αναγκη τους .................

Δε λεω πολυ καλη περιπετεια.:music-smiley-005:

Επειδή βαρέθηκα να μετράω gay και κινέζους, ας μας πεί κάποιος πόσο τελικά πήγε η TV.

Αν μου τα είπε καλά ο φίλος μου ο Εφιάλτης :D ... γύρω στα 2150 η 46άρα (ίσως και με άτοκες).

Ειθε το ονομα σου να ζει αιωνια .........και σε εξη ατοκες δοσεις ελ καταδοτη:flipout:

Εαν καποιος ενδιαφέρετε ακόμη ας παρει κανα τηλ. προς ροδο....
(και ας μην της πήραμε απο εκεί... ) :chinese:

Καλορίζικη!Είσαι ο πρώτος που παρέλαβες και περιμένουμε εντυπώσεις,photos,ρυθμίσεις κλπ:smile:

Όλα θα γίνουν!
Μέχρι το βράδυ πιστεύω να την έχω στήσει οπότε θα σας πώ και εντυπώσεις!

Καλοριζικη φιλε, εμενα αυριο μου σκαει η 46αρα, ανημερα των γενεθλιων μου..:grandpa:

Μολις οργανωθω μπορει να ανεβασω και καποιες φωτο.

Δεν παίζει καλύτερη τιμή απο την ZF σε ολόκληρη την αγορά αυτήν την στιγμή και με αυτά τα χρήματα!!!

Είναι μακράν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τηλεόραση αλλά με χάλια αποθέματα λόγω εσωτερικών ανακατατάξεων στα εσωτερικά της TOSHIBA

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές στο στίβο του Power Buy, όπως λένε και στις αμερικάνικες πολεμικές ταινίες “The Eagle has Handed”.

Η 46ZX355 έχει ήδη αποσυσκευασθεί και τοποθετηθεί πρόχειρα, αργότερα θα γίνουν οι δοκιμές και οι ρυθμίσεις.

Ο πωλητής άψογος σε όλες τις απόψεις, προσωπικά δε με εξυπηρέτησε και πάρα πολύ το γεγονός ότι καταλήξαμε στο συγκεκριμένο κατάστημα γιατί ήδη είχα ένα σημαντικού ύψους πιστωτικό υπόλοιπο που συμψηφίστηκε με το κόστος αγοράς της Tosodoulas.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβανόταν δελτίο εγγύησης και η γνωστή Δήλωση Συμμόρφωσης (Declaration of Conformity) με το δεύτερο να μη με ενδιαφέρει καθόλου αλλά το πρώτο, έτσι για να ξέρουμε δηλαδή τους όρους της εγγύησης. Πάντως, μετά από έλεγχο, η δικά μου βρέθηκε pixel-άψογη.

Θερμές ευχαριστίες λοιπόν σε αυτούς που ασχολήθηκαν με τη οργάνωση της αγοράς.

Ρε σεις:FSGSFGS4:, αφηστε κατω το control και πειτε εντυπωσεις, μας εχει φαει η αγωνια!!! :drummer:
Εχω 2 βραδιες ακομα περιθωριο μεχρι να παραλαβω. Προλαβαινω να βγω στη πιατσα με την αποκριατικη στολη :BDGBGDB55: να τσεπωσω τιποτις παραπανω μπας και αλλαξω τη παραγγελια σε Χ...:grinning-smiley-043