POWER BUY Toshiba ZF355

Τι εννοείς δεν υπήρχαν οι όροι εγγύησης???
Δηλαδή δεν είχε τίποτα περί εγγυήσεως???

Οχι, τίποτα. Στο σφραγγισμένο σακουλάκι υπάρχουν 3 βιβλιαράκια οδηγειών σε διάφορες γλώσσες (και Ελληνικά), ένα service manual με το σχηματικό διάγραμμα, πανάκι και το τ/χ.

Οχι, δεν υπάρχει η Intersys πουθενά. Φυσικά αυτό δε σημαίνει στο χειρότερο σενάριο ότι δεν υπάρχει η ευθύνη του πωλητη (2 έτη βάσει του νόμου) ο οποίος έχει έδρα την Ελλάδα και όχι το Ουσμεκιστάν...

σορρυ του ντισαπόιντ γιου αλλά η εγγύηση είναι της intersys και είναι 1 έτος
τα 2 έτη είναι κοινοτική οδηγία και όχι νόμος απόσα ξέρω!

Σιγα , θα σπασετε τα
hearteggs18cq.jpg
:flipout::flipout::flipout:

Η εγγύηση Intersys είναι… μιούσικ το μάι ίαρς. Άσε που έχει και από πάνω και την εγγύηση του πωλητή (2 έτη). Για όσους αρέσκονται στα νομικά, δείτε το σχετικό ε-ξαι-ρε-τι-κό σημείωμα του alexst στη κατηγορία service για να ξέρουμε πώς να μιλάμε σε περίπτωση προβλήματος (τα γνωστά και ως Γαλλικά). Πάντως όρους εγγύησης εγώ δεν παρέλαβα και όχι ότι με νοιάζει μια και είμαι Μπράβος όνομα και πράγμα.

Η εικόνα πάντως είναι φοβερή ακόμα και με σήμα από κεραία, με πολύ λίγο πείραγμα στις ρυθμίσεις.

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Επιμένω κοινοτική ΟΔΗΓΙΑ τα 2 χρόνια εγγύηση και συμφωνώ ότι ΟΛΑ πρέπει να είναι 2 χρόνια...αλλά στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, να εύχεσαι μην σου λάχει εσένα ο κλήρος για επισκευή...

σορρυ του ντισαπόιντ γιου αλλά η εγγύηση είναι της intersys και είναι 1 έτος
τα 2 έτη είναι κοινοτική οδηγία και όχι νόμος απόσα ξέρω!

Δυστυχώς, λάθος ξέρεις. Η οδηγία έχει ενσωματωθεί στο αστικό δίκτυο με τον νόμο 3043/2002.

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Επιμένω κοινοτική ΟΔΗΓΙΑ τα 2 χρόνια εγγύηση και συμφωνώ ότι ΟΛΑ πρέπει να είναι 2 χρόνια...αλλά στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, να εύχεσαι μην σου λάχει εσένα ο κλήρος για επισκευή...

Μα όλα είναι πλέον 2 χρόνια, ακόμα και αν ο εισαγωγέας δίνει 1 χρόνο "εγγύηση". Άλλο πράγμα η εγγύηση, και άλλο ότι αν χαλάσει το προιόν μέσα σε 2 χρόνια πρέπει να στο φτιάξουν/αντικαταστήσουν/δώσουν τα λεφτά πίσω (και μάλιστα με επιλογή του πελάτη!).

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Δυστυχώς, λάθος ξέρεις. Η οδηγία έχει ενσωματωθεί στο αστικό δίκτυο με τον νόμο 3043/2002.

Ε όχι και δυστυχώς... μάλλον ΕΥΤΥΧΩΣ!!! :-))))))))))
Ασε δε που υπαρχει σαφής πρόβλεψη στο Εθνικό Δίκαιο περί υπερίσχυσης του Κοινοτικού Δικαίου ακόμα και χωρίς την διαδικασία της ενσωμάτωσης.:fahne90:

θα σας το χαλάσω τώρα....

άλλο το δικαίωμα άσκησης των δικαιωμάτων σου σαν καταναλωτής μέσα στα 2 χρόνια και άλλο δικαίωμα εγγύησης 2 χρόνια.
επίσης, μέσα στα 2 χρόνια σου δίνεται ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητήσεις αντικατάσταση, ΑΝ είναι δυνατή και δεν σημαίνει μεγαλύτερη δαπάνη για τον πωλητή ΕΦΟΣΟΝ μπορέσεις να αποδείξεις ότι το είδος είχε βλάβη απο το 1ο εξάμηνο της αγοράς σου ...... ΝΤΟΥΠ !!!!!

Αυτά λέει ο νόμος

Eνσταση κυριε προεδρε!! Απο εικονα ειναι καλη??
Ημαρτον!!!

Πήρατε όλοι; Ολοι-όλοι; Μήπως μείναν κάποιοι στην απ όξω, δεν πρόλαβαν, κάτι τους έτυχε, ΑΡΓΗΣΑΝ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ κ.λ.π. και πάμε για νέα ομάδα; Λέω;

Εγώ έμεινα στην απεξω λογω εκτακτου οικονομικου προβληματος και ακυρωσα τη συμμετοχη μου την τελευταια στιγμή.... Αν καποια στιγμή ξαναμαζευτουμε 8-10 ατομα ΣΙΓΟΥΡΑ θα με ενδιεφερε να μπω στη λιστα ...-bye-