POWER BUY Toshiba ZF355

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Εγώ έμεινα στην απεξω λογω εκτακτου οικονομικου προβληματος και ακυρωσα τη συμμετοχη μου την τελευταια στιγμή.... Αν καποια στιγμή ξαναμαζευτουμε 8-10 ατομα ΣΙΓΟΥΡΑ θα με ενδιεφερε να μπω στη λιστα ...-bye-

Πιστευω πως αν μαζευτούμε, οχι πολλοί,τρείς τέσσερεις, αντε πέντε, ισως να μπορούσαμε να πάρουμε απο τον ίδιο έμπορο απο τον οποίο πήραν και τα άλλα παιδιά, στην ίδια τιμή, μιας και είμαστε και εμείς ....της ίδιας παρέας το β´κομμάτι της.
Εν τέλει εγώ καταστάλλαξα στη συγκεκριμμένη συσκευή και έχω σε λίγες μέρες γενέθλια!!!!!!!

Δεν βλέπω...κίνηση.
Ουτε απ...τσου Κορφούς, βλέπω ενδιαφέρον πλέον. Μάλλον θα παίξει ο καθείς για την πάρτη του, σ σ αυτή τη φάση.
Ασε που λες και μαζέψατε όλο το στοκ απ την αγορά. "δεν ειναι προς το παρόν διαθέσιμη" εφαγα στη μούρη όλο το ΣΑ!!

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Δεν βλέπω...κίνηση.
Ουτε απ...τσου Κορφούς, βλέπω ενδιαφέρον πλέον. Μάλλον θα παίξει ο καθείς για την πάρτη του, σ σ αυτή τη φάση.
Ασε που λες και μαζέψατε όλο το στοκ απ την αγορά. "δεν ειναι προς το παρόν διαθέσιμη" εφαγα στη μούρη όλο το ΣΑ!!

Ακριβως γι αυτο ΔΕ βλεπεις και ενδιαφερον απο τσου Κορφους όπως λες....:a0210:

Κατσε να παραλαβουν τα νεα κομματια και ισως να πεσει και λιγακι η τιμή, και μετα βλεπουμε... Και εγω εχω κατασταλλαξει σε αυτη την τηλεοραση, αλλα καλοβλεπω και λιγο την PX80 της Panasonic που έχει τα μισά λεφτά ..... :guitarist:

Μαέστρο, μείναμε οι δυό μας μου φαίνεται. Αν πιάσει κατι τ αυτί μου, στο σφυρίζω. Ψάχνω στους γνωστούς των γνωστών και ας περνάει ο καιρός, δεν καίγομαι άλλωστε, όπως ειπες και συ. Ίσως η καθυστερηση αυτή "δουλέψει" υπερ ημών. Για την ZF μιλάμε πάντα.

Να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για να ξέρουν όσοι δεν παρήγγειλαν ακόμη.

Τις καλύτερες τιμές τις έδωσε το Πλαίσιο:

40'' 1650 Ευρώ
46'' 2150
52'' 2750

Και περιλαμβάνουν 6 άτοκες δόσεις και δωρεάν παράδοση.

Οι παραπάνω τιμές είναι λίγο καλύτερες από το ελάχιστο που έβγαζε το skroutz. Δεν είναι και καμιά φοβερή έκπτωση δηλαδή.

Από Ρόδο ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πήγα μόνος μου στο τοπικό electronet και τους ζήτησα προσφορά, μόνο για ένα κομμάτι. Μου δώσανε τιμές 1780 για 40'' και 2190 για 46''. Σημειώνω ότι δεν παζάρεψα καθόλου.

Οπότε, πιστεύω ότι όσοι δεν βιάζεστε μετά το Πάσχα (σε ένα μήνα είναι!) μπορείτε να πιάσετε ακόμη καλύτερες τιμές.

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για να ξέρουν όσοι δεν παρήγγειλαν ακόμη.

Τις καλύτερες τιμές τις έδωσε το Πλαίσιο:

40'' 1650 Ευρώ
46'' 2150
52'' 2750

Και περιλαμβάνουν 6 άτοκες δόσεις και δωρεάν παράδοση.

Οι παραπάνω τιμές είναι λίγο καλύτερες από το ελάχιστο που έβγαζε το skroutz. Δεν είναι και καμιά φοβερή έκπτωση δηλαδή.

Από Ρόδο ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πήγα μόνος μου στο τοπικό electronet και τους ζήτησα προσφορά, μόνο για ένα κομμάτι. Μου δώσανε τιμές 1780 για 40'' και 2190 για 46''. Σημειώνω ότι δεν παζάρεψα καθόλου.

Οπότε, πιστεύω ότι όσοι δεν βιάζεστε μετά το Πάσχα (σε ένα μήνα είναι!) μπορείτε να πιάσετε ακόμη καλύτερες τιμές.

Ο συνονόματος μου εχει +1000 δίκια. Μετά το Πάσχα, OK....αν και..... οι έμποροι,αυτή τη δεδομένη στιγμή, με την έλλειψη ρευστού στην αγορά να μεγαλώνει, κόβουν όσο κι όσο προκειμένου να πάρουν cash για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τις τρέχουσες.
Συμβουλή μου: Αν τα´χεις "κασσάτα"-πράγμα δύσκολο, ποιά τράπεζα (ιδιωτική) σου δίνει ρευστό το οποίο εσύ θα το σπρώξεις για αγορά TV, αφού θα πρέπει να σου μείνουν και για να "περάσεις την εβδομάδα";... παζάρεψε ανελεητα. Εμπόριο κάνουμε. Εμείς κι αυτοι.
Αλλιώς, με το δώρο του Πάσχα. Σε 2,5 βδομαδούλες ειναι. Δεν έπεσε κι η ζάχαρη στο νερο! Ειπαμε, ο χρόνος δουλευει υπερ ημών.
Πάντως οτι μάθει όποιος μάθει, post εδώ.

ΟΠΑ !!!!

Σιγά....ο καθένας πατάει εκεί που τον παίρνει να πατήσει....οπότε άλλο να βγάζεις κάποιον ακριβό και άλλο να μην τα έχεις εσύ.
Λεφτά αρκετά δεν έχει κανείς μας γιατί αν είχαμε δεν θα καθόμασταν εδώ να γράφουμε για τηλεοράσεις αλλά θα μας κάνανε κάπου μασάζ τίποτα γκόμενες σαν αυτές των εκθέσεων.
Και μην μου λέτε εμένα αν έχετε η δεν έχετε λεφτά κάποιοι, γιατί εγώ και αν έχω δείξει ουκ ολίγες φορές πόσο εκτιμώ το πορτοφόλι σας κ τα λεφτά σας.

...σωστά?