POWER BUY Toshiba ZF355

Προσθέστε και ένα από τα απολωλότα πρόβατα του powerbuy στη λίστα όσων αγόρασαν... παραγγελία σήμερα, παραλαβή άυριο.... εντυπώσεις το συντομότερο δυνατό (ΔΕΗ θέλουσας!) thanks pats!

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

ΟΠΑ !!!!

Σιγά....ο καθένας πατάει εκεί που τον παίρνει να πατήσει....οπότε άλλο να βγάζεις κάποιον ακριβό και άλλο να μην τα έχεις εσύ.
Λεφτά αρκετά δεν έχει κανείς μας γιατί αν είχαμε δεν θα καθόμασταν εδώ να γράφουμε για τηλεοράσεις αλλά θα μας κάνανε κάπου μασάζ τίποτα γκόμενες σαν αυτές των εκθέσεων.
Και μην μου λέτε εμένα αν έχετε η δεν έχετε λεφτά κάποιοι, γιατί εγώ και αν έχω δείξει ουκ ολίγες φορές πόσο εκτιμώ το πορτοφόλι σας κ τα λεφτά σας.

...σωστά?

ΣΩΣΤΑ! Άλλωστε, στη δική μου περίπτωση, το "δυσευρετα" πάει στο οτι τα ΑΤΜs ειναι άδεια και ρευστό οι ιδιωτικές δίνουν με το σταγονόμετρο. ο psixakias λέει και ΚΑΝΕΙ τα σωστά

Προσθέστε και ένα από τα απολωλότα πρόβατα του powerbuy στη λίστα όσων αγόρασαν... παραγγελία σήμερα, παραλαβή άυριο.... εντυπώσεις το συντομότερο δυνατό (ΔΕΗ θέλουσας!) thanks pats!

Αυτο ξαναπεστο!!! Μαλον η "προσθετικη" που πηγε να γινει, θα ηταν ευστοχη αν ηταν για UPS. :2thumb22sup:

Τα σεβη μου...
Στην περίπτωση πλαισιου με ποιον ερχόμαστε σε επικοινωνία;

Παιδιά ζητήστε την Παπαδόπουλο Κώστα! Αυτός είναι υπέυθυνος στο Πλαίσιο. Εγώ με αυτόν μίλησα και έκανα την παραγγελία!

Παιδιά ζητήστε την Παπαδόπουλο Κώστα! Αυτός είναι υπέυθυνος στο Πλαίσιο. Εγώ με αυτόν μίλησα και έκανα την παραγγελία!

E οχι και "την" ρε παιδια!
θα μας δει ο Θυρωρος απο πανω και θα ριξει πορτα :flipout:

τον κώστα παπαδόπουλο σε ποιο πλαίσιο να τον αναζητησω (τηλεφωνικά μιαs κ ειμαι από επαρχία). λέτε να ισχυει ακόμη το powerbuy?

ΟΚ. Όλα γίνονται καθώς πρέπει. Γι αυτό υπάρχουν και τα prv. msg. Kάποια παιδιά-κρίνοντας απο το νούμερο μνμ. στο προφίλ τους ειναι ....εντελώς καινούργια!!! Θα διαβάσουν το ως ανω μυνημα και θα πράξουν ανάλογα, θελώ να πιστευω. Ή εστω, ας στείλουν PM (κλικ στο προφιλ μου και ακολουθήστε τις οδηγίες) και θα τα καθοδηγήσω όπως μπορώ.

Παιδιά, συγνώμη δεν χρειάζεται να ζητάτε. Απλά ότι θέλετε να ανταλλάσετε pm μεταξύ σας και όχι να τα γράφετε εδώ. -bye-

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

ΟΚ. Όλα γίνονται καθώς πρέπει. Γι αυτό υπάρχουν και τα prv. msg. Kάποια παιδιά-κρίνοντας απο το νούμερο μνμ. στο προφίλ τους ειναι ....εντελώς καινούργια!!! Θα διαβάσουν το ως ανω μυνημα και θα πράξουν ανάλογα, θελώ να πιστευω. Ή εστω, ας στείλουν PM (κλικ στο προφιλ μου και ακολουθήστε τις οδηγίες) και θα τα καθοδηγήσω όπως μπορώ.

OK
Έχεις PM