POWER BUY Toshiba ZF355

Η τιμη που ειχαν παρει τα παιδια στο Powerbuy δεν ισχυει πλεον.
Κριμα γιατι ηθελα αμεσα να παρω μια 40αρα , η παλια TV παρεδωσε πνευμα και δεν εχω ορεξη να την επισκευασω 3η φορα (και να κουβαλαω 80 κιλα , SONY CRT 32" ).
Καθε εμποδιο σε καλο , αλλωστε αναμενωνται συντομα και πτωσεις τιμων.
Ας μεινω λιγες μερες χωρις TV , δεν θα παθω κ τιποτα.
Αν υπαρξει προσφορα σε αναλογη τιμη απο καπου αλλου ειμαι μεσα .

Παιδιά, θα σας παρακαλέσω για τελευταία φορά, ότι έχετε να πείτε να τα λέτε μέσω pm. Σαν φορουμ, δεν μας ενδιαφέρει ποιος συμμετέχει στα προσωπικά σας powerbuy και ποιος όχι, τι τιμές μπορεί να πετύχετε. κ.ά. Αυτά μπορείτε να τα κανονίσετε μεταξύ σας, αλλά χωρίς να συνεχίζεται η κουβέντα εδώ.
Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την απόφασή μας. :grinning-smiley-043
-bye-

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ μηπως και καταφερουμε κατι καλο...

Επειδή πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε το τελευταίο powerbuy, οργανώνουμε άλλο ένα (μάλλον μικρότερη κλίμακας-σίγουρα μικρότερου χρονικού περιθωρίου). Για τα ίδια μοντέλα και από το ίδιο κατάστημα.

Για οποιανδήποτε πληροφορία ΜΟΝΟ με προσωπικό μήνυμα στον Psaltone που είναι ο υπεύθυνος (ή σ' εμένα εναλλακτικά) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι το τέλος του μήνα (την Δευτέρα 31 Μαρτίου που έρχεται). Δηλαδή όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε...

Παρακαλώ πολύ να έχετε υπ' όψιν σας και αυτό πριν στείλετε είτε προσωπικό είτε κυρίως δημόσιο μήνυμα σε αυτό το thradακι.

Όσοι επιβεβαιώσατε τη συμμετοχή σας θα σας πάρουν τηλεφωνο από το κατάστημα σήμερα...:ernaehrung004:
Για τους δε αναποφάσιστους η τιμή ισχύει μέχρι την Παρασκευή οπότε αν κάποιος το αποφασίσει ας στείλει πμ-bye-

...κι ένα ευχαριστώ στον Psaltone που "έτρεξε" για την οργάνωση και έτσι έγινε πραγματικότητα το δεύτερο powerbuy! :grinning-smiley-043

Υ.Γ.
Εμένα με πήραν κιόλας!

Καλοριζικα και στο 2ο group λοιπον. :BDGBGDB55:
Αντε με το καλο σε ολους σας, περιμενουμε φωτος παιδες-bye-

...κι ένα ευχαριστώ στον Psaltone που "έτρεξε" για την οργάνωση και έτσι έγινε πραγματικότητα το δεύτερο powerbuy! :grinning-smiley-043

Υ.Γ.
Εμένα με πήραν κιόλας!
Νασαι καλα Βασιλη -bye--bye-
καιρος να μεταφερθουμε σε.... γειτονικο thread

πραγματικα ευχαριστω παιδια για το τρεξιμο.με πηραν και εμενα σημερα.χαιρομαι για την αγορα, παρολα αυτα ανυσηχω λιγο. μου μπαινουν ιδεες...οπως για π.χ να ειναι τηλεορασεις ελλατωματικες κ τετοια.ειμαι υπερβολικος?

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

πραγματικα ευχαριστω παιδια για το τρεξιμο.με πηραν και εμενα σημερα.χαιρομαι για την αγορα, παρολα αυτα ανυσηχω λιγο. μου μπαινουν ιδεες...οπως για π.χ να ειναι τηλεορασεις ελλατωματικες κ τετοια.ειμαι υπερβολικος?
Πιστευω θα επρεπε να ριξεις μια ματια εδω..http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23719

Παιδιά κατ'αρχήν καλές προβολές με τις νέες σας τηλεοράσεις και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε.Πρόκειται για άριστη τηλεόραση!

Να ευχαριστήσω κι εγώ τον psaltone για τις προσπάθειές του. Αναμένω με αγωνία την TV και ετοιμάζομαι να μεταφερθώ στο γειτονικό thread...

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Μην αγχωνεστε καθολου..Σουπερ αγορα κανατε παιδες. Καλοριζικες και σας περιμενουμε στο αλλο thread..:ernaehrung004:

Συγχαρητήρια και απο εμένα και μείνετε ήσυχοι, το μοντέλο θα σας κάνει όλους υπερήφανους, και θα αρέσει και στις γυναίκες σας καθότι ΛΕΠΤΗ!!!

Κι απο μένα ένα ευχαριστώ στον Psaltone για την οργάνωση του δέυτερου powerbuy. Αναμένω την 52ZF355DG. Ελπίζω να κάναμε καλή αγορά!

Κι απο μένα ένα ευχαριστώ στον Psaltone για την οργάνωση του δέυτερου powerbuy. Αναμένω την 52ZF355DG. Ελπίζω να κάναμε καλή αγορά!
Να ειστε καλα παιδια ολοι και καλοθεατες...-bye-
Η δικη μου μολις ηρθε.....:BDGBGDB55: