power buy tv 40-42"

christian

Senior Member
27 March 2007
520
Thessaloniki
Απάντηση: Re: power buy tv 40-42"

TOSHIBA 42Z3030D -1512 euro.
Παιδια τις τιμες τις εβαλα οχι για να αγορασουμε απο κει ,αλλα για να δουμε ποσο μπορουμε να πιεσουμε τις τιμες προς τα κατω ...
ΟΚ!

Αυτό είναι 42αρα με όλα τα καλά και 1.500€:Banane0:
Κανονίστε αυτή την τιμή να δείτε τι θα γίνει
Δώσε και εμένα μπάρμπα.

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Στα νησια εχει ΦΠΑ 13% (απο 19%) αρα θα μας συμφερει να παρουμε απο κει,
αρκει να υπαρχει αξιοπιστια-δυνατατητα δωρεαν μεταφορας-παραδοσης των TV σε οσο το δυνατον περισσοτερα σημεια της Ελλαδας (αλυσιδα καταστηματων).Οι ατοκες δοσεις με καρτα σιγουρα ειναι ευπροσδεκτες !Εκτος αν η Media Markt η αλλη μεγαλη αλυσιδα δινει καλυτερη τιμη.

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Πληροφοριακά ο συμφορουμίτης κάτοικος Ρόδου παραδίδει σε όλη την Αθήνα δωρεάν και στα υπόλοιπα μέρη με μικρή επιβάρυνση,βλέπε Post προσφορά καταστημάτων.

xaotikos

New member
28 September 2007
49
Σαν αναποφάσιστος, το σκέφτομαι για 2 (ίσως και 3) Panny 42TX70 (μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων) οπότε αν κάνετε κίνηση δώστε μου κάποιες τιμές γιαυτές.

Με άτοκες δόσεις σε κάρτα αν παίζει ακόμα καλύτερα.

Προμη

New member
22 September 2007
18
παιδια για κοιταχτε μια ματια σε αυτο το online καταστημα expansys (www.expansys.com.gr) εχει τρομερες τιμες και με εντυπωσιασε οτι για μαζικες παραγγελιες(το λεει ξεκαθαρα) εχει ειδικες τιμες, μαλιστα εχει το ονομα του υπαλληλου και τηλ για τιμες που αφορουν μαζικες αγορες.Αν μπορει καποιος να συντονισει την ερευνα αγορας καλο θα ηταν. Π.Χ (λεω εγω τωρα:idea:) οποιος ειναι σιγουρος ας δηλωσει τη t.v θελει και οταν μαζευτουμε μια σεβαστη ποσοτητα ομως σε ευλογο χρονικο διαστημα για να μην εχουμε απωλειες κατα την διαρκεια, αναλαμβανει να παρει τηλ για να δουμε τι τιμη μας κανουν. Λοιπον τι λετε????:singer:

thodoris_p

New member
21 October 2007
24
Re: Απάντηση: power buy tv 40-42"

παιδια για κοιταχτε μια ματια σε αυτο το online καταστημα expansys (www.expansys.com.gr) εχει τρομερες τιμες και με εντυπωσιασε οτι για μαζικες παραγγελιες(το λεει ξεκαθαρα) εχει ειδικες τιμες,

Σε οτι αφορα την Sony που παρακολουθω, ειναι πολυ ψηλοτερα σε σχεση με αλλους ....

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
εγω εχω τελικη τιμη 1800 για την le40f86 οποιος θελει ας μου στειλει μηνυμα

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Τιμες Γερμανιας (απο το αντιστοιχο του scroutz idealo.de)
PHILIPS 42PFL9732D -2183,95 euro
SONY 40X3500- 2219 euro
SHARP 42XL2E -1998euro
SAMSUNGLE40F86B -1539, 46 -2101
TOSHIBA 42Z3030D 1512
Αυτες τις τιμες πρεπει να προσεγγισουμε η να ξεπερασουμε (προς τα κατω βεβαια)
ΠΩΣ;
Αν ειμαστε πολλοι σιγουρα ,γι'αυτο δεν πρεπει να παμε σε μεμονωμενες αγορες και να επιδιωξουμε και ατοκες δοσεις με καρτα (που θα βοηθησει αρκετους απο μας να αποκτησουν οτι επιθυμουν με μεγαλυτερη ευχερεια)
Και επειδη Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα μας ενδιαφερει επισης και το θεμα της διανομης...

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Όσον αφορά την Χ3500 που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή πωλείται ήδη στα 2199, οπότε πρέπει να πάμε για πολύ πιο κάτω.Για την F86 είσαι σίγουρος ότι κοστίζει 1539? Δεν νομίζω ότι θα καταφέρετε να πιάσετε τέτοια τιμή στην Ελλάδα,όσες και αν παραγγείλετε,απλά είναι τσάμπασε τέτοια τιμή για αυτά που προσφέρει.Για μένα το σημαντικότερο εξακολουθεί να είναι η δημιουργία μιας λίστας ονομαστικής,η οποία θα λέει ποιος θέλει τί.

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
γαταρος δεν πιστευω απο media markt να σου δωσω καλυτερη τιμη απο οτι την εχεις βρει...μου ειπε για την 46αρα εξωπραγματικο νουμερο

udt71

AVClub Addicted Member
13 October 2006
1,798
Deep Sea
Το μέλος ROHDES μου έστειλε τιμή για την Sharp Aquos 46XL2.
2.180 Euro.
Αύριο θα παραγγείλω 2 τεμάχια γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο...............................................................................................

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Αν μπορεις να περιμενεις λιγο να ξεκαθαρισει το τοπιο περιμενε, αλλιως να τα χαιρεσαι τα μωρα...( η τιμη πρεπει να ειναι Γερμανιας ! εξαιρετικη !)

udt71

AVClub Addicted Member
13 October 2006
1,798
Deep Sea
Αν μπορεις να περιμενεις λιγο να ξεκαθαρισει το τοπιο περιμενε, αλλιως να τα χαιρεσαι τα μωρα...( η τιμη πρεπει να ειναι Γερμανιας ! εξαιρετικη !)

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο.
Έχω κάνει την παραγγελία και τις περιμένω Τετάρτη απόγευμα.
Θα γράψω εντυπώσεις.

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,560
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο.
Έχω κάνει την παραγγελία και τις περιμένω Τετάρτη απόγευμα.
Θα γράψω εντυπώσεις.

kaloriziki, endiaferome kai ego poli, "kolomvounis" tin exei 1980 euro nomizo

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,560
την εχει ετοιμοπαραδωτη αυτην την τηλεοραση??

den filao stavro, alla sto tilefono pou pira den mou fanike oti tha me eixan na perimeno. sto "magazi" pantos pou rotisa eixan stimeni tin "ftini" ekdosi alla den thimame ton kodiko tis.

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Παιδια να κατευθυνθουμε προς το θεμα που ανοιξε ο Vasdar-"XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWER BUY"...
Αν δεν είχες αναμοχλεύσει το νήμα το οποίο είχε φτάσει στην 4η σελίδα με τελευταίο post 09-11-2007 18:33 από etien θα είμασταν ήδη εκεί :silly:
Τελικά υπολογίσατε πόσοι έχουν μαζευτεί και για ποια μοντέλα;
Εγώ ακύρωσα την 46D3000 αφού ένα μήνα μετά την παραγγελία μου και ακόμη δεν έχουν νέα για την ημερομηνία παραλλαβής από Sony. Αυτό το μοντέλο αποδείχτηκε καταραμένο για μένα να μην το αποκτήσω. Δεν με χαλάσε πάντως και πολύ από τη στιγμή που υπάρχει TV.
Τώρα κινούμαι για 46X3500 αλλά δεν νομίζω ότι θα συμμετέχω σε powerbuy πολλών ατόμων. Μάλλον θα μαζέψω μερικούς να πετύχουμε λίγο ευνοϊκότερους όρους (τιμή, δόσεις ή και τα δύο) και θα προχωρήσω σε αγορά λίαν συντόμως. Ο λόγος είναι η εμπειρία μου από την προηγούμενη προσπάθεια. Άλλος θέλει έτσι άλλος θέλει αλλιώς και στο τέλος υπάρχει καθυστέρηση στην όλη διαδικασία.
Ο Vasdar πάντως πολύ σωστά δεν δεσμέυτηκε σε τίποτα και κανέναν και ούτε και ζήτησε από κάποιον να δεσμευτεί...

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
To θεμα ειναι, οτι ειμαστε σκόρπιοι και αγνωστοι(ακομη) μεταξυ μας ,για αναθεση επιμερους ρολων και επιτυχια του στοχου(-ων) που ολοι θελουμε .Μερικοι ανυπομονοι σιγουρα δεν μπορουν να κανουν πολλα πραγματα μονοι τους ,ενω ολοι εμεις που το ψαχνουμε -ρωταμε μπορουμε .
Ο χρονος θα μας φερει κοντα ...