power buy tv 40-42"

Και εγώ ενδιαφέρομαι για 42'' Full HD 100Hz!
Όχι οτι θα με χαλάσει κάποια hd ready όπως την 428XD
Εκεί προς τα Χριστούγεννα όμως..Να έχουμε και επιλογές...
(Αν και αυτη τη φορά δεν βλέπω να τραβάει το πράγμα)

Και γω ισως (αναλογα σε τι μοντελο θα καταληξουμε κτλ) ειμαι μεσα,

μεχρι τα Χριστουγεννα.

Για ποτε λετε εσεις?

Το εγχειρημα πιστευω να ολοκληρωθει περιπου 20-30/12 ,αν και καλυτερη περιοδος αγορων ειναι ο Φεβρουαριος -Μαρτιος ,αλλα πολυ λιγοι θα αντεξουν μεχρι τοτε !

και εγω μεσα !!! αν και πιστευω οτι η sony θα ειναι καλυτερη απο ολες ας ελπισουμε οτι καποια αλλη εταιρια θα μας διαψευσει

Μπορουμε να διαλεξουμε μια "φθηνη" και μια "ακριβη",μια 37"και μια 42",μια μιας εταιριας και μια αλλης και δεν ξερω τι αλλο...

Γεια σας παιδιά

Αν και έβαλα ένα thread για αγορά LCD 40-42'' σήμερα και επίδη δεν βλέπω κανένα post, θέλω να δηλώσω και εγώ πάρων.
LCD 40'' ή 42'' full HD - 100HZ

:ADFADF1: chears!!

Καλώς σας βρήκα. Αν και διαβάζω, δεν γράφω συχνά.

Μέχρι τα Χριστούγεννα είμαι και εγώ μέσα για μια 40 HDready 100Hz. Θα πρότεινα όμως να μπει μια φθηνή και μια ακριβή, μιας και θα μαζευτούμε αρκετοί.

Last edited:
καμια Bravia 40W3000 ισως?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!

Απ όσα αρχίζουν και ακούγονται στα ξένα φόρα είναι εξαιρετική.

Σπύρο δεν λέει την 40D3000 που μας άφησε χρόνους...η 40W3000 είναι η αντικαταστάτρια της 40W2000 που αν εξαιρέσουμε το clouding στις πρώτες παρτίδες ήταν (και είναι) πολύ καλή τηλεόραση.

Να πω και κάτι?

Αν είναι να γίνει power buy ας γίνει για κάτι που αξίζει ρε παιδιά. Με 50 ευρώ κάτω δεν αλλάζει η οικονομική κατάσταση κανενός...
Αν είναι να κερδίσουμε κανένα 200άρι αξίζει πραγματικά...

Τί λέτε κι εσείς?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!
Αν είναι να γίνει power buy ας γίνει για κάτι που αξίζει ρε παιδιά. Με 50 ευρώ κάτω δεν αλλάζει η οικονομική κατάσταση κανενός...
Αν είναι να κερδίσουμε κανένα 200άρι αξίζει πραγματικά...

Τί λέτε κι εσείς?
Ούτε και με 200 ευρώ νομίζω δεν θα αλλάξει η οικονομική κατάσταση κανενός...

Τα powerbuy εκτός από την μείωση της τιμής που πετυχαίνουμε ομαδικά εχουν και ένα άλλο πιο ουσιαστικό νόημα....

Την μαζική προβολή του φόρουμ που τα φιλοξενεί, την ομαδική τεχνική υποστήριξη και εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι το προιόν και την εξασφάλιση προνομίων όπως για παραδειγμα, τη δωρεάν μεταφορά, κλπ...

Επίσης έχει νόημα ένα powerbuy όταν αγοραζουμε ενα μοντελο εκτός Ελλάδας που η τιμή του στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλη και συμφερει απο την αποψη ότι μοιραζομαστε τα μεταφορικα και το εγχειρημα.

Συμφωνω Διονυση και θελουμε και αλλες αποψεις απο τα μελη του club.Οτι κερδισουμε ειναι καλο και θα επενδυθει αλλου.
Exoυν ηδη εκδηλωσει ενδιαφερον οι ακολουθοι:
1 Ντουτσης Σπυρος(40-42HD-100hz)2 κομματια
2 nikolara(37-42HD)
3 central(40HD)
4 Xατζηδακης Γεωργιος
5 FORMAT MASTER (;)
6 Σωκρατιδης ΒΑΣΙΛΗς (42HD)
7 Bougioujohn(HD42-100hz)
8 unstoppable(40-42HD)
9 makisfgr(40-42HD-100hz)
10 Προμη(40-42ΗD-100hz
11 theodi(με pm για 37+HD)
12 manolaskakis(42HD-100hz)
13 Solidus
14 koloko(sony;)
15 yiannakas (40HD-100hz)
16 xaotikos (40HD-100hz)
17 Διονυσης

Λογω1)αναμενομενης αυξησης του ΦΠΑ κατα 1-2 (;)μοναδες καθως και
2)για να προλαβουμε-αποφυγουμε την πιθανη ελλειψη στις γιορτες προτεινω η αγορα να γινει το1-2 δεκαημερο του Δεκεμβριου ...

Και η sony 40V3000 φαινετε καλη περιπτωση, οπως και η toshiba 42z3030.

Επισης και για αρχες δεκεμβρη δεν εχω προβλημα εγω.

μόλις βγουν οι καινουριες γιατί μου έχουν βγει τα μάτια με το μπαούλο (crt)

Έτσι, έτσι.... προχωραει το θεμα.... :ernaehrung004:
Μας βλεπω να αγοραζουμε και πριν το Δεκέμβρη.Αλλα αφηστε πρωτα να δουμε και την εκθεση 1-4 Νοεμβριου και μετα αποφασιζουμε! :smash: