Power DVD 11 - The official Thread

Εμενα , δεν ειναι μονο θεμα ταχυτητας, απλα δεν ενεργοποιοει το frame packing, μονο anaglyph, chequerborad κλπ.
Η τηλεοραση δε καταλαβαινει καν οτι της δινω σημα 3D.
Αντιθετα, με το ps3 , οταν παιζω bd 3d, αμεσως το καταλαβαινει και γυρναει σε 3d.

Το θεμα ειναι αν παρω την 6840 που εχει hdmi 1.4 kai hardware accelaration, θα αντεξει ο απλος Dual core 2.8 (οχι core2duo) ?

Απάντηση: Re: Power DVD 11 - The official Thread

Είναι το άτιμο, είναι βαρύ.. Βέβαια με 4core σύστημα δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα.

Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι, το PDVD βλέποντας την 4xxx λογικά θα γύρισε σε backwards compatibility mode, δηλαδή θα έπαιζε σε 2D, το οποίο δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις.

Emilot, σου έδωσε σίγουρα σήμα frame packing?

Εννοείτε το PDvd 11???(δεν το δοκίμασα ακόμη)..

Και να αναφέρω ότι πρόκειται για onboard 4xxx....Sorry.....

Θα δοκιμάσω με το 11 σήμερα το βράδυ....Το TMT δεν.....:bigcry:

Απάντηση: Re: Power DVD 11 - The official Thread

Εμενα , δεν ειναι μονο θεμα ταχυτητας, απλα δεν ενεργοποιοει το frame packing, μονο anaglyph, chequerborad κλπ.
Η τηλεοραση δε καταλαβαινει καν οτι της δινω σημα 3D.
Αντιθετα, με το ps3 , οταν παιζω bd 3d, αμεσως το καταλαβαινει και γυρναει σε 3d.

Το θεμα ειναι αν παρω την 6840 που εχει hdmi 1.4 kai hardware accelaration, θα αντεξει ο απλος Dual core 2.8 (οχι core2duo) ?

Ναι θα αντέξει γιατί δεν θα κάνει τίποτα.....χιχι!!!Θα τα αναλάβει η κάρτα γραφικών...

Μολις εβαλα την ατι 6450 , και το 3D ενεργοποιηθηκε !
Αλλα τωρα εχουμε αλλο προβλημα... ενω στο desktop η εικονα γεμιζει κανονικα την τηλεοραση, σε 3D μου τη μικραινει (σαν overscan περιπου) ...πως το διορθωνουμε αυτο ?
Στη τηλεοραση, οταν βλεπω 3D , δε μπορω να επεμβω σε καμια παραμετρο .

Λοιπόν να αναφέρω καταρχάς ότι εγώ λέω για το αισχρό red-blue 3D....(ναι ναι ξέρω μην βαράτε)....

Το ΤΜΤ όπως ανέφερα τζίφος στην μετατροπή....Καρέ καρέ...

Το Powerdvd 10 τα ίδια....

To PowerDVD11 πετάει....Μια χαρά με τον επεξεργαστή στα 50%...AMD 3.20Ghz τετραπύρηνος....

Παίζει απο folder όπως προείπατε και θέλει σωστό structure στο folder.....

Αυτά....(νομίζω κάνει bitstreaming στο analog, αλλά θα το ξανα τσεκάρω)....

Μολις εβαλα την ατι 6450 , και το 3D ενεργοποιηθηκε !
Αλλα τωρα εχουμε αλλο προβλημα... ενω στο desktop η εικονα γεμιζει κανονικα την τηλεοραση, σε 3D μου τη μικραινει (σαν overscan περιπου) ...πως το διορθωνουμε αυτο ?
Στη τηλεοραση, οταν βλεπω 3D , δε μπορω να επεμβω σε καμια παραμετρο .

Από την ρύθμιση overscan των οδηγών της AMD αλλάζει αυτό.
Δοκίμασε να βγάλεις το PDVD από πλήρη οθόνη, και να πας στους οδηγούς ενώ αυτό συνεχίζει να παίζει...