Power supply for xc cube

Σωστά.

Μία λύση είναι μία 2-34Χ0, 2-36Χ00 με χαμηλότερη κατανάλωση.

Μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση της 2600, καθως την εχε ενας φιλος κ μαλλον δεν θα ελεγε οχι για ανταλλαγη.. Το θεμα ειναι πως με τα 275 watt το βλεπω χλωμο να την σηκωσει και αυτην..
Βεβαια το pc ενα σκληρο εχει επανω και ενα dvd r (δεν χωραει κ τπτ αλλο λογω μεγεθους!!)..
Γνωριζει ισως καποιος το μιμιμουμ της 2600?? Στο κουτι της η 1650 εγραφε μινιμουμ 375.. Τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι εκανα την ***** κ την πηρα...

Στο HTPC μου έχω C2D 6400, 2600XT, δίσκο 500GB 7.2K, DVD-ROM, κάρτα ήχου X-Meridian και κάτι ακόμα ψιλά και το τροφοδοτικό μου των 300W δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μετά βίας ζεσταίνεται, και είναι και χωρίς ανεμιστήρα.

Δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 280VA (όχι watt!) σε κατανάλωση.

Παιδια υπερ - ευχαριστω!!!!
Με πεισατε. Μολις βρω λιγο χρονο θα το κανω το πειραμα κ ετσι οπως το ακουω φανταζομαι πως θα δουλεψει!!
Θα επανελθω με αποτελεσματα, παντως να ειστε καλα ολοι.

Επανερχομαι μετα απο παααρα πολυ καιρο να δωσω ρεπορτο!!! Τελικα εβαλα την 2600 pro του φιλου και τρεχει χωρις να προβληματιζεται με το ρευμα και μαλιστα στο ΝΒΑ live επαιξε σε αναλυση 1280*768 με full γραφικα για ωρες απροβληματοστα. Το ζητημα ειναι οτι στο GTA san andreas (που επαιζε κανονικα ακομη και με την on-board 64mb!!!) το παιχνιδι σερνεται!!!! Ακομη και σε 800*600 με λοου γραφικα. Κατεβασα τους drivers by omega και τρεχω με αυτους. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο??? Γιατι να σερνεται αυτο το παιχνιδι, ενω το προ και το λαιβ ''πετανε'' αναλογικα και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερες αναλυσεις και με φουλ γραφικα????