POWERBUY ΕΡΩΤΗΣΗ

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Aρχικά να ευχαριστήσω το "g10rg0s" για τη βοήθειά του πάνω στο θέμα επιλογής TV σε άλλο νήμα που είχα ανοίξει .

Μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ σας, έχω επιλέξει να επενδύσω στην SONY 46X3500. Είναι βέβαια λίγο πάνω από το ποσό που θα ήθελα να επενδύσω.

Επομένως, μπορεί να μου πεί κάποιος περίπου τι μειώσεις έχουν πετύχει σύμφωνα με την εμπειρία τους μέσω POWERBUY; Δε χρειάζεται να μου πείτε λεπτομέρειες, απλά πόσοι περίπου συμμετείχαν στο POWERBUY και το ποσοστό μείωσης της αρχίκης τιμής.

Γιατί αν η μείωση είναι της τάξεως του 5% (δηλαδή 150 ευρώ για την SONY 46X3500) τότε δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Ευχαριστώ.

Aρχικά να ευχαριστήσω το "g10rg0s" για τη βοήθειά του πάνω στο θέμα επιλογής TV σε άλλο νήμα που είχα ανοίξει .

Μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ σας, έχω επιλέξει να επενδύσω στην SONY 46X3500. Είναι βέβαια λίγο πάνω από το ποσό που θα ήθελα να επενδύσω.

Επομένως, μπορεί να μου πεί κάποιος περίπου τι μειώσεις έχουν πετύχει σύμφωνα με την εμπειρία τους μέσω POWERBUY; Δε χρειάζεται να μου πείτε λεπτομέρειες, απλά πόσοι περίπου συμμετείχαν στο POWERBUY και το ποσοστό μείωσης της αρχίκης τιμής.

Γιατί αν η μείωση είναι της τάξεως του 5% (δηλαδή 150 ευρώ για την SONY 46X3500) τότε δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Ευχαριστώ.

Δεν είναι σταθερές οι μειώσεις μέσω Powerbuy. Σε άλλα προϊόντα είναι μεγαλύτερες σε άλλα μικρότερες.
Στην δική μας περίπτωση που σε ενδιαφέρει και για την οποία ρωτάς (46Χ3500) πήραμε τις τηλεοράσεις στα 2600€ εκ των οποίων 1300€ προκαταβολή και τα υπόλοιπα 1300€ σε 12 άτοκες δόσεις. Δες τι τιμή μπορείς να την βρεις αυτή τη στιγμή (μετρητά - δόσεις) κάνε την σύγκριση και δες αν αξίζει. Σίγουρα σε αυτό που λες έχεις δίκιο, ότι δηλαδή αν είναι να χώσεις κοντά 3 χιλιάρικα δεν πρέπει να κωλώσεις στα 150€. Άλλη η δυναμική των 150€ πχ στα 1500€ και άλλη στα 3000€. Είναι πολλοί όμως που δεν το σκέφτονται έτσι και κολάνε και στο 20άρι που μπορούνε να γλυτώσουν ανεξαρτήτως ποσού. Αυτούς όλους θα τους βρεις μπροστά σου στην προσπάθειά σου να διοργανώσεις ένα powerbuy.

...και πριν σκεφτεις να οργανωσεις ενα powerbuy, διαβασε τα αναλογα threads που εχουν ανοιχτει... ΚΑΛΑ, ετσι ωστε να μην φας τα μουτρα σου...

Η σωστη διαδικασια ειναι το μονο απαραιτητο συστατικο για ενα καλο powerbuy.Η τιμη, επεται

Εγω δεν συμετιχα στο powerboy που ειχε φτιαχτη γιατη 46χ3500 χαρη ομως στα παιδια που διαβαζα τη και πως γιατη συγκεκριμενι tv πηρα και εγω απο το Σαββα την ιδια τυμη οποτε αν παρης τηλ. το Σαββα ιδια τυμη θα την παρης χωρης να κανονισισ καποιο powerbuy γιατη απο τη φενετε οι περισοτεροι τη πηραμε ειδη.