Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

για πειτε εχουμε νεα?
Καλημέρα Γιάννη, πρωινός πρωινός..-bye- Φαντάζομαι ότι όποιος φίλος έχει νεότερα για τις προτάσεις που αναμένουμε,θα ενημερώσει το forum, αυτή τη στιγμή ήμαστε λίγο επί ξύλου κρεμάμενοι...Ούτε να προχωρήσουμε σε συμφωνία και να κλειδώσουμε την τιμή μπορούμε, ούτε σε περαιτέρω συντονισμό για προκαταβολές και τα σχετικά. Παράλληλα θα παρακαλούσα όσους δεν έχουν στείλει τα στοιχεία τους, να το κάνουν, είναι ένας τρόπος να επικυρώσουν το αρχικό τους pm συμμετοχής. Για την ώρα έχω τα στοιχεία των 8 από εμάς, περιμένω και από τους υπόλοιπους 6 για να συμπληρωθεί η λίστα και να ημαστε ετοιμοι, με όποιο μαγαζί και να κλείσουμε.

παιδια αντε στειλτε στον σακη τα στοιχεια να τα εχουμε ετοιμα.
εχω την αισθηση οτι για μαυρα ματια θα παμε τελικα
καλημερα-bye-

Γειά σας παιδιά,η προσφορά που σας ειχα πει(1550) δεν ηταν καθόλου fake,μου την εδωσε γνωστός μου με ηλεκτρονικό κατάστημα,αλλά κάποιοι μάλλον απο την γνωστη εταιρία με καποιο τρόπο το έμαθαν και επενέβηκαν...
Τελοσπάντων,εχω επικοινωνισει με γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα,και μου είπαν οτι εφόσον υπάρχει προσφορά ηδη και εχετε τιμή,αυτοι μπορούν να σας τους δωσουν 1735ευρω με πληρωμένα τα μεταφορικα ACS,
επίσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ρίξουν ακόμα πιο πολύ την τιμή εφόσον παρουσιαστεί κάποια άλλη προσφορά χαμηλότερη απο αυτην.
Ευχαριστω...

ρε παιδια παμε για τον μαυροματη να τελειωνουμε...
1670 ειναι πολυ οκ τιμη
αντε λοιπον οσοι δεν στειλατε στοιχεια στειλτε τα να καταθεσουμε λεφτα

ρε παιδια παμε για τον μαυροματη να τελειωνουμε...
1670 ειναι πολυ οκ τιμη
αντε λοιπον οσοι δεν στειλατε στοιχεια στειλτε τα να καταθεσουμε λεφτα
Μην βιαστουμε καθίστε να πουν τιμή και στον tegonic που δεν θα βαλει το ενδιάμεσο κέρδος δεν λεω να το τρενάρουμε για πολυ καιρό αλλα 120 ευρώ φθηνότερα δεν ειναι και μεγάλη ευκαιρία τόσο θα εχει παει η τιμή σε κανα μηνα η δυο..
.Sakplat σου εστειλα τα στοιχεία αλλα αναφέρεσαι και σε καποιο αρχικό Pm που δεν σου εχω στειλει ποτε...

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαζόμαστε από τη στιγμή που, ούτως ή άλλως, η sony θα παραλάβει κομμάτια σε δέκα μέρες από τώρα οπότε δεν μπορούμε να τα έχουμε άμεσα. Ο μόνος που έχει λόγο να βιάζεται είναι ο κάθε καταστηματάρχης... Λοιπόν, και επειδή κι εγώ έχω αναλάβει να επικοινωνήσω με κατάστημα της Ρόδου, πήρα πριν αλλά έλειπε ο υπεύθυνος με τον οποίο είχα μιλήσει και μου είπαν να πάρω το απόγευμα. Επίσης η συμπεριφορά της sony έχει αρχίσει να με εκνευρίζει και ο μόνος λόγος που δεν έχω απευθυνθεί στο ιν.κα. είναι ότι δεν θέλω να χαλάσω το power buy για τους υπόλοιπους. Θα ρωτήσω πάντως αύριο που θα ανέβω Αθήνα και για καναν epson...

Μην βιαστουμε καθίστε να πουν τιμή και στον tegonic που δεν θα βαλει το ενδιάμεσο κέρδος δεν λεω να το τρενάρουμε για πολυ καιρό αλλα 120 ευρώ φθηνότερα δεν ειναι και μεγάλη ευκαιρία τόσο θα εχει παει η τιμή σε κανα μηνα η δυο..
.Sakplat σου εστειλα τα στοιχεία αλλα αναφέρεσαι και σε καποιο αρχικό Pm που δεν σου εχω στειλει ποτε...

Mανώλη θα έχει γίνει κάποια παρεξήγηση...
Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το νήμα από την αρχή, αν κάνεις τον κόπο να ρίξεις μια ματιά εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=36270&page=17 θα δεις τα nicknames των 14 οι οποίοι με ενημέρωσαν εγκαίρως με pm για τη συμμετοχή τους. Εσύ όπως σωστά γράφεις παραπάνω δεν με ενημέρωσες ποτέ,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γνωρίζω τη συμμετοχή σου,ετσι?:chinscratch: Παρόλα αυτά κρατώ το ενδιαφέρον σου έστω και τώρα και αν προκύψει πρόβλημα τελευταίας στιγμής με κάποιον συμμετέχοντα, πολύ ευχαρίστως να πάρεις τη θέση του..

Έτσι, τέτοια να ακούω, να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και να πέφτουν οι τιμές :D
Αν δεν σου κάνει κόπο, στείλε σε πμ τα στοιχεία του καταστήματος σε μένα και στον sakplat για να είναι κάτι πιο χειροπιαστό και να μπορώ κι εγώ να το αναφέρω στις συζητήσεις μου με το κατάστημα που μιλάω. Ευχαριστώ.

Η τιμή εχει αλλάξει,
1655 ευρω και πάλι τα μεταφορικά ACS πληρωμένα.
Geosy, καταρχάς σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σου. Να ρωτήσω μόνο αν ο αριθμός των προβολέων είναι δεσμευτικός (14 μόνο) ή μπορούν να συμπερηληφθούν και άλλοι φίλοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον παραπάνω? αν ναι, υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω μείωσης της τιμης? Δυνατότητα πιστωτικής? Σ ευχαριστώ

For the record, η πρακτική της εδώ αντιπροσωπείας (price fixing) είναι επιεικώς απαράδεκτη και προφανώς παράνομη, σε μια ελεύθερη αγορά.

Εγώ στη θέση σας θα είχα στραφεί αλλού (εξωτερικό / άλλο κατασκευαστή), προκειμένου να με χαρακτηρίζουν "πελατάκι".

For the record, η πρακτική της εδώ αντιπροσωπείας (price fixing) είναι επιεικώς απαράδεκτη και προφανώς παράνομη, σε μια ελεύθερη αγορά.

Εγώ στη θέση σας θα είχα στραφεί αλλού (εξωτερικό / άλλο κατασκευαστή), προκειμένου να με χαρακτηρίζουν "πελατάκι".

Και αυτό γίνεται....Έχεις κατά νου κάποιο αξιόλογο site εξωτερικού που να μπορούσαμε να εμπιστευτούμε για τόσο μεγάλη αγορά?

Στο μόνο που κολλάω είναι ότι Γερμανία πχ τον έχω δει ακριβότερα με μια πρόχειρη ματιά. Προσωπικά δεν έχω δεσμευτεί πάντως, έχω πει ότι θα απαντήσω αύριο το βράδυ, με τα μαγαζιά προσπαθώ να βοηθήσω περισσότερο για τους υπόλοιπους γιατί έχω εκνευριστεί πολύ με την τακτική της sony hellas. Άσε που έχω ακούσει τα χειρότερα για το service της, οπότε καλοβλέπω τη λύση epson, εκτός αν δω τον σόνυ και πάθω τέτοια πλάκα που θέλω μόνο αυτόν.

:a0210:
Mανώλη θα έχει γίνει κάποια παρεξήγηση...
Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το νήμα από την αρχή, αν κάνεις τον κόπο να ρίξεις μια ματιά εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=36270&page=17 θα δεις τα nicknames των 14 οι οποίοι με ενημέρωσαν εγκαίρως με pm για τη συμμετοχή τους. Εσύ όπως σωστά γράφεις παραπάνω δεν με ενημέρωσες ποτέ,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γνωρίζω τη συμμετοχή σου,ετσι?:chinscratch: Παρόλα αυτά κρατώ το ενδιαφέρον σου έστω και τώρα και αν προκύψει πρόβλημα τελευταίας στιγμής με κάποιον συμμετέχοντα, πολύ ευχαρίστως να πάρεις τη θέση του..

14/11 ειχα εκδηλωσει το ενδιαφερον και ειχα ρωτησει αν χρειαζεται Pm http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=668569#post668569 και δεν μου απάντησε κανεις απλα αναφερθηκε αργοτερα καπου, δεν πειραζει ομως εξάλου οπως προανεφερα δεν θεωρω ευκαιρία την εκπτωση αυτη ...απλά ... αν τελικά παρω αυτον και 100 ευρω κατω δεν θα μου κακοπέσουν κιολας:flipout: ...οπότε αν τελικά αλλάξει κατι στις συμμετοχες σας παρακάλω pm me :a0210:

δεν πειραζει μανωλη ατυχια

σακη για πες εχεις παρει λεπτομερη στοιχεια απο ολους τους 14 με πμ?

:a0210:

14/11 ειχα εκδηλωσει το ενδιαφερον και ειχα ρωτησει αν χρειαζεται Pm http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=668569#post668569 και δεν μου απάντησε κανεις απλα αναφερθηκε αργοτερα καπου, δεν πειραζει ομως εξάλου οπως προανεφερα δεν θεωρω ευκαιρία την εκπτωση αυτη ...απλά ... αν τελικά παρω αυτον και 100 ευρω κατω δεν θα μου κακοπέσουν κιολας:flipout: ...οπότε αν τελικά αλλάξει κατι στις συμμετοχες σας παρακάλω pm me :a0210:

Μανώλη νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα στο νήμα, ότι όσοι ενδιαφέρονταν πραγματικά να συμμετάσχουν, επικοινωνούσαν μαζί μου, για να τους έχω υποψη. Ειλικρινά ομως δεν πειράζει, γνωρίζω πλέον το ενδιαφέρον σου, και έχω υπόψη μου κάτι, οπότε stay tuned!!!:a0210:

Γιάννη μια που είσαι διαθέσιμος δεν μου απαντάς και στο ερώτημα για την οθόνη majestic που έχω θέσει στην άλλη κατηγορία?-bye-

:tomato:ρε παιδια ρε παιδια:furious3:
οριστε αν ειχαμε κλεισει με καταστημα δεν θα προχωρουσε η δουλεια γιατι δεν εχουμε τα στοιχεια
αντε αντε:party: