Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

ναι ρε φιλε απλα τρακαρα με νταλικα και εκανα μεγαλη ζημια στο αυτοκινητο και φταιω εγω.(δεν κανω πλακα)
ευτυχως ειμαι καλα.
Να κεράσω τσάι;

Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Πλάκα κανω Johny, ελπίσω να το κατάλαβες...:grinning-smiley-043

Οσο για το ατύχημα, λυπάμαι πολύ! Ευτυχώς που δεν χτύπησες και ολα τα αλλα διορθώνονται...

Λογικα παντως, αν κανουμε το powerbuy, μπορει να κανονισουμε και δοσεις για καποιους που δεν θα εχουν τα λεφτα στο χέρι με καποια μικρη επιβάρυνση ίσως για τους τόκους.... ( ΑΝ γινει αυτο μαλλον κι εγω με δοσεις θα παρω, μιας και ειναι δυσκολη περιοδος τωρα για να σκασω κι εγω ολα τα λεφτα μαζί... Εξοδα με τα μικρα και με το σπίτι...:grandpa:)

Οπως και να χει, βλεποντας και κανοντας...:a0210:

Το powerbuy θα το αναλαβει μαλλον ο φιλος sakplat που προσφέρθηκε στην προηγουμενη σελιδα να μεσολαβησει με το μαγαζί...
Πολύ ευχαρίστως Βασίλη να αναλάβω να μιλήσω με το μαγαζί, αν πάλι θέλει κάποιος άλλος να αναλάβει τον συντονισμό από εμένα πολύ ευχαρίστως-bye-
Όποις φίλος ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει με κάποιο τρόπο για ξέρω περίπου πόσοι ήμαστε. Johny1989 χρονικά καλύπτεσαι και εσύ, οπότε αν θελήσεις, join us:2thumb22sup:

Το θεμα βεβαια, ειναι να καλυφθουμε και απο την διαθεσιμότητα του μαγαζιού.... Μην προκύψει να παραγγείλουμε στο τελος 8-10 κομμάτια μαζί και τα παραλάβουμε μετά από κανα εξάμηνο... Ετσι δεν είναι ? :a0210:

Μίλησα σήμερα μαζί τους, μου επιβεβαίωσε ότι η sony hellas παραλαμβάνει στις 4/12, οπότε αυτοί 5 η 6/12 θα εχουν διαθεσιμότητα. Δεν καταλήξαμε στην τελική τιμή (η τρεχουσα ειναι 1680 και οχι τελικα 1620 που μου εδωσαν εκ παραδρομής στην πρώτη μου επαφη:furious3:)αλλά θελω να πιστεύω οτι θα φερθούνε εξυπνα και θα εκτιμησουνε αναλογα την κατασταση για μια καλυτερη τιμη.....οσοι περισσοτεροι μαζευτουμε, τοσο αυξανει και η διαπραγματευτικη μας αξια..

Μίλησα σήμερα μαζί τους, μου επιβεβαίωσε ότι η sony hellas παραλαμβάνει στις 4/12, οπότε αυτοί 5 η 6/12 θα εχουν διαθεσιμότητα. Δεν καταλήξαμε στην τελική τιμή (η τρεχουσα ειναι 1680 και οχι τελικα 1620 που μου εδωσαν εκ παραδρομής στην πρώτη μου επαφη:furious3:)αλλά θελω να πιστεύω οτι θα φερθούνε εξυπνα και θα εκτιμησουνε αναλογα την κατασταση για μια καλυτερη τιμη.....οσοι περισσοτεροι μαζευτουμε, τοσο αυξανει και η διαπραγματευτικη μας αξια..
Θα έλεγα πάντως όταν μαζευτούμε ένας αριθμός ατόμων να ρωτήσουμε και σε άλλα μαγαζιά... πχ κανάν Κοσμά στη στοά Φέξη (αν φέρνει sony) που έχει γενικά καλές τιμές. Μπορεί κάπου αλλού να έχουν μεγαλύτερη αρχική τιμή αλλά να μας κάνουν και καλύτερη έκπτωση.

Θα έλεγα πάντως όταν μαζευτούμε ένας αριθμός ατόμων να ρωτήσουμε και σε άλλα μαγαζιά... πχ κανάν Κοσμά στη στοά Φέξη (αν φέρνει sony) που έχει γενικά καλές τιμές. Μπορεί κάπου αλλού να έχουν μεγαλύτερη αρχική τιμή αλλά να μας κάνουν και καλύτερη έκπτωση.

Μου ακούγεται σωστό! Θα μπορούσαμε άμεσα κιόλας όποιος από εμάς ξέρει κάποιο άλλο μαγαζί να κάνει μια απλή ερώτηση..Με ένα χονδρικό υπολογισμό ήμαστε ως και 5 αυτή τη στιγμή και αυξανόμαστε..(ελπίζω..)

Δεν δουλεύει Sony o Κοσμάς.

Καλησπέρα! Τελευταίο update όσον αφορά το power buy: Βρήκα ευκαιρία και πέρασα από κοντά σήμερα το μεσημέρι. Μου είπε ότι για να υφίσταται δυνατότητα καλύτερης τιμής από την τρέχουσα(1680 eu) θα πρέπει να παραγγείλει τουλάχιστον 5 κομμάτια. Θεωρώ ότι τον αριθμό αυτό τον υπερκαλύπτουμε συμπεριλαμβανομένων και των φίλων που έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά δεν είναι σίγουροι. Περιμένει από μέρα σε μέρα κάποια απάντηση από τον προμηθευτή του όσον αφορά το ποσό της έκπτωσης που μπορεί να γίνει. Από πλευρά μας, για να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για το πόσοι ήμαστε οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε μέσω pm, έτσι ώστε να έχω έναν πρώτο αριθμό, όχι ονόματα, όχι στοιχεία. Αυτά για την ώρα:a0210:

egw pantws file mixalh meta apo to mini review sou peistika kai tha ton agorasw.

Paidia me mexri tis 10/15 dekembrioy osoi eisaste gia mazikh agora na to dhlwsete!

Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Sony VPL-HW 10.
Θα είθελα να συμμετέχω στην ομαδική αγορά, εάν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα...

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Sony VPL-HW 10.
Θα είθελα να συμμετέχω στην ομαδική αγορά, εάν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα...
Καλημέρα, έχεις pm

sakplat για πες ποσοι ειμαστε
σαν πολλοι μαζευτηκαμε.
κατι που ειναι πολυ καλο για την επιθυμητη τιμη

ίσως ενδιαφερθώ κι εφω για αυτην την μαζική αγορά.Ακόμα δεν έχω πιστεί όμως με όσα διαβάζω...Θα σας παρακολουθώ και θα δηλώσω κι εγω το ενδιαφέρον μου αν τελικα το αποφασίσω.

sakplat για πες ποσοι ειμαστε
σαν πολλοι μαζευτηκαμε.
κατι που ειναι πολυ καλο για την επιθυμητη τιμη

Καλησπέρα,
Για την ώρα όλοι μαζί ήμαστε 7. Λέγοντας όλοι μαζί, είναι και κάποιοι φίλοι οι οποίοι είναι σχεδόν σίγουροι, καθώς και κάποιοι οι οποίοι ζήτησαν προηγουμένως διευκρινήσεις για τον τρόπο πληρωμής(πιστωτική, τιμολόγιο κτλ). Το νούμερο των 5 το υπερκαλύψαμε, αισίως πάμε για τους 10....-bye-

Last edited:

ρωτα αυριο αν μπορεις το μαγαζι
τι θα γινει με την εγγυηση θα εχουμε ολοι απο μια αποδειξη η θα "κοψει" μια για ολους?

ρωτα αυριο αν μπορεις το μαγαζι
τι θα γινει με την εγγυηση θα εχουμε ολοι απο μια αποδειξη η θα "κοψει" μια για ολους?

Εμείς τι προτιμάμε? Φαντάζομαι μια για τον καθένα, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παραστατικό για την εγγύηση....

ναι φυσικα.
πιεσε τον παρα πολυ να ριξει πολυ την τιμη