Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

καλησπερα, ειμαι και εγω μεσα για το powerbuy!
συγμωμη που αργησα να το δηλωδω απλα ηθεμα να ειμαι 100% σιγουρος και να μην σας λεω ανακριβειες

Να θεωρήσετε οτι είμαι και εγώ μέσα.
Θα αγόραζα ή αυτόν ή τον PANASONIC-3000. Αν η τιμή είναι καλή, ξεχνώ και τον PANASONIC (και SANYO και EPSON). TA ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.

Κυριοι θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με την sony μιας και κατοχος καταστηματος Η/Υ μπορω να ζητησω μια χονδρικη τιμη.Εαν σας ενδιαφερει να το προσπαθησω μιας και θα ηθελα να αγορασω και εγω εναν.Δεν θελω να βγαλω ουτε 1 ευρω - αρκει να μην μπω και μεσα με τα ΦΠΑ και τα σχετικα.Θα κανω μια προσπαθεια αυριο το πρωι.Γνωριζει κανεις τηλεφωνο της αντιπροσωπειας?

Κυριοι θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με την sony μιας και κατοχος καταστηματος Η/Υ μπορω να ζητησω μια χονδρικη τιμη.Εαν σας ενδιαφερει να το προσπαθησω μιας και θα ηθελα να αγορασω και εγω εναν.Δεν θελω να βγαλω ουτε 1 ευρω - αρκει να μην μπω και μεσα με τα ΦΠΑ και τα σχετικα.Θα κανω μια προσπαθεια αυριο το πρωι.Γνωριζει κανεις τηλεφωνο της αντιπροσωπειας?

Αυτο ακριβως έλεγα...:a0210:

βλεπω τον tegonik να ειναι μπαχαμες με την προκαταβολη
και εμεις να τον ψαχνουμε:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Καλο νουμερο αν και νομιζω οτι ακι εδω ισχυει ο νομος του δια τρία των γυναικών ...και οχι του ...επι τρια των αντρών:flipout:

Σόρρυ, αλλά δεν το έπιασα. Τί εννοείς? Ότι είναι το 1/3 γυναίκες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σόρρυ, αλλά δεν το έπιασα. Τί εννοείς? Ότι είναι το 1/3 γυναίκες?

Μπα ειναι πολυ απλό οταν ρωτας μια γυναικα με ποσους αντρες εχει παει..για να μαθεις το αληθινο νουμερο πρεπει να πολαπλασιασεις με το 3 το νουμερο που θα σου πει και οταν ρωτας εναν αντρα πρέπει να διαιρεσεις με το τρια το νουμερο που θα σου πει ......:handkiss: ΝΟΜΟΣ ειναι παιδια ΝΟΜΟΣ...

Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (11 members and 3 guests)
johny1989, panosxgr, tromb1, jimz, cptkoulis, savaspar, stefloukis, manolis1976, CHE GUEVARA, christz3, ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ