SUPER TIΜΗ.Καλοριζικοι σε ολους:a0210::a0210:Τιμή μετρητοίς : 1.575 ευρώ
Τιμή 12 δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας: 1.600 ευρώ
:7612:
Α και για βάση ταβανιού πήρα την Sanus SS-VMPR1b Βάση Όροφής Projector στα 129 ευρώ. Συνολικά έφυγε ένα 200αρι για τα πέριξ.
Την δοκιμάσες , ειναι συμβατή; , ειδα οτι ειναι για 23 κιλά και είναι οτι πρεπει αν αγοραστείι καποιος βαρυτερος στο μελον.
Βεβαια δεν ειναι και η φθηνότερη της αγοράς , αλλα συνηθως οτι πληρωνεις πέρνεις...
Εγώ είπα σε δύο άτομα να κάνουν αγορά,Μην το γελάτε!
Αποφασίστε το και κάντε το παζάρι σας.
Και όχι μόνο -20 ευρώ.![]()
καλημέρα κι απο μένα...τον παρέλαβα τελικά τον προβολέα εχθές το βράδυ. Όλα μια χαρά! Δεν πρόλαβα να τον δω γιατί δεν κάνανε οι βίδες που είχα για να τον στηρίξω στην βάση στο ταβάνι, οπότε θα πρέπει πρώτα να αγορασω 3 βιδούλες και μετά να τον δω... θεωρώ οτι το ΣΚ θα είμαι έτοιμος για θεάσεις ταινιών σε HD!!!
Eπικοινωνησες με το Σαββα; και αλλος ειχε το ιδιο προβλημα και μιλωντας με το Σαββα λυθηκεΕγώ έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ακόμα δεν ξέρω απο ποιό κατάστημα θα παραλάβω. Δεν είμαι στη λίστα ούτε της Ν.Ερυθραίας, ούτε της Ν.Σμύρνης.
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.
Παρελαβα ! ,σημερα το πρωι το προβολι απο το μαγαζι Νεαπολης θεσσαλονικης.Πριν ειχα πληρωσει και το υπολοιπο στον Σαββα με καταθεση στον λογαριασμο του.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ στην εξυπηρετιση στο μαγαζι μεχρι που ηθελαν να τον φερουν οι ιδιοι ! Σακη σε ευχαριστω για την οργανωση του powerbuy αν και με εβαλες σε εξοδακαλες θεασεις σε ολους τους κατοχους και απο Κυριακη σας λεω εντυπωσεις για τον πρωτο προβολεα μου
![]()
Παρέλαβα κ' εγώ πριν από λίγο από κατάστημα Κατεχάκη.
Σάκη σ' ευχαριστούμε για την προσπάθεια και τον κόπο σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.