Powerbuy Vu+ Solo2

Last edited by a moderator:
Ναι. Σκεπτόμενος όμως κάποια μεγαλύτερη έκτπωση.. οχι 10-20 ευρώ... Κατά βάσιν είναι καλή, αλλά εφόσον όπως φαίνεται και από την σύγκριση τιμών στην υπολοιπη ευρώπη, η τιμή είνια ψιλοφιξ, αρα έχει μικρές διακυμάνσεις και δυνατότητες στον έμπορο να παίξει πάνω-κάτω, νομίζω πως για 10-20 ευρώ το πράγμα θα μπλέξει ρε George...
Ετσι νομίζω...

Επεξεργασία:
Μολις επικοινώνησα με majar.
Μίλησα με υπέυθυνο τους και μου είπε πως έρχεται στην τιμή των 349 με τα μεταφορικά και 4 ευρώ αντικαταβολή. Παραλάμβάνουν την προσεχή Παρασκευή και αποστέλουν την Δευτέρα. Εκανα μια προκράτηση, χωρίς δέσμευση από πλευράς μου..
Αυτά...

θα τον φέρεις Αντώνη?

Ναι, όχι δικιά μου εισαγωγή. Από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για να μην έχουμε θέματα με τις εγγυήσεις....( ο νοών νοείτω) ....

Ναι. Σκεπτόμενος όμως κάποια μεγαλύτερη έκτπωση.. οχι 10-20 ευρώ... Κατά βάσιν είναι καλή, αλλά εφόσον όπως φαίνεται και από την σύγκριση τιμών στην υπολοιπη ευρώπη, η τιμή είνια ψιλοφιξ, αρα έχει μικρές διακυμάνσεις και δυνατότητες στον έμπορο να παίξει πάνω-κάτω, νομίζω πως για 10-20 ευρώ το πράγμα θα μπλέξει ρε George...
Ετσι νομίζω...

Επεξεργασία:
Μολις επικοινώνησα με majar.
Μίλησα με υπέυθυνο τους και μου είπε πως έρχεται στην τιμή των 349 με τα μεταφορικά και 4 ευρώ αντικαταβολή. Παραλάμβάνουν την προσεχή Παρασκευή και αποστέλουν την Δευτέρα. Εκανα μια προκράτηση, χωρίς δέσμευση από πλευράς μου..
Αυτά...
Μια απο τα ιδια και εγω, απλα δεν μου ειπαν πως παραλαμβανουν αυτη τη βδομαδα.Μακαρι βεβαια για να το εχουμε απο την αλλη Δευτερα

Επαναλαμβάνω ότι εμένα με ενδιαφέρει Power Buy , κατά προτίμηση αν γίνει από μαγαζί στην Αθήνα λόγω υποστήριξης.

Από εξωτερικό δεν ψωνίζω τέτοια πράγματα.

Αν μαζευτούμε αρκετοί, πιθανόν να εξοικονομήσουμε περισσότερα από 10 ευρώ....

τον βρίσκω στα 347 συνολικό κόστος από κατάστημα του εξωτερικού που ψωνίζω συχνά !!