PowerDVD Ultra 7.3 και ριπαρισμενα DVD

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Δοκιμαζω το PowerDVD Ultra 7.3 και εχω προβλημα με τα ριπαρισμενα DVD.

Συγκεκριμενα, η γνωστη επιλογη "Open DVD Files From Hard Disk" εχει αλλαξει σε "Open Movie File From Hard Disk". Αν λοιπον την επιλεξω και του δειξω φακελλο με ριπαρισμενο DVD, δεν με αφηνει να πατησω το OK ωστε να ξεκινησει η αναπαραγωγη.

Τι συμβαινει? Δεν υποστηριζει το Ultra αναπαραγωγη ριπαρισμενου απλου DVD απο τον σκληρο? Μεχρι το PowerDVD 7.0 δεν ειχα ποτε προβλημα με τα ριπαρισμενα.

Μα... τι σχεση εχουν αυτα με το προβλημα μου βρε havoc ?!

Εχω Sanyo Z2 με ΑΤΙ 9550 μεσω DVI αλλα νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο PowerDVD αυτο καθ'αυτο και οχι στο υπολοιπο setup.

Δοκιμαζω το PowerDVD Ultra 7.3 και εχω προβλημα με τα ριπαρισμενα DVD.

Συγκεκριμενα, η γνωστη επιλογη "Open DVD Files From Hard Disk" εχει αλλαξει σε "Open Movie File From Hard Disk". Αν λοιπον την επιλεξω και του δειξω φακελλο με ριπαρισμενο DVD, δεν με αφηνει να πατησω το OK ωστε να ξεκινησει η αναπαραγωγη.

Τι συμβαινει? Δεν υποστηριζει το Ultra αναπαραγωγη ριπαρισμενου απλου DVD απο τον σκληρο? Μεχρι το PowerDVD 7.0 δεν ειχα ποτε προβλημα με τα ριπαρισμενα.

Για να ανοίξεις dvd ριπαρισμένο πρέπει να ανοίξεις ένα φάκελο (ας τον ονομάσουμε "MOVIE") που μέσα θα έχει τους υποφακέλους "VIDEO_TS" και "AUDIO_TS"

δηλαδή έχουμε τη δομή.

MOVIE
- VIDEO_TS
- AUDIO_TS

Αν επιλέξουμε τον φάκελο MOVIE θα μας ανοίξει το ΟΚ.

α ρε μιλατε για κανονικα dvd οχι HD.....γραψε λαθος....supacoopa...

παρολα αυτα απο το configuration στο tab HD DVD το εχεις αλλαξει απο HD-DVD σε DVD μπας και γινει κατιτις?