powerline ερωτηση

Ultralord

Senior Member
26 April 2010
420
καλησπερα εχω το powerline 500 devolo ολα τελεια απλα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να συνεργαστει με αλλης μαρκας powerline.. πχ zyxel/tplink/linksys κατι..

ναι μπορει αν ψαξεις λιγο στο ιντρενετ λεει οτι συνεργαζετε και με αλλες μαρκες!

Πού χρήσιμη η ερώτηση σου όπως και η απάντηση. Το καλύτερο είναι να δανιστείς από κάποιον που έχει Powerline αλλης μάρκας και να το δοκιμασεις επι τόπου. Αν πάντως το κάνεις ενημέρωσε μας γιατί σίγουρα είναι αρκετοι´με την ίδια απορία. Το ίδιο είχα αντιμετωπίσει και εγώ αλλά τελικά αποφάσισα να μην αλλάξω εταιρία και να τα έχω όλα από την ίδια.

εχω δοκιμασει linksys ,tplink Devolo ολα αυτα μαζι σε διαφορετικα δωματια ομως ο κεντρικοσ ηταν το linksys

Και εγώ ειχα ανάλογο διλημμα αλλά αποφάσισα να μεινω στην ιδια εταιρεία (TP-link) συνδυάζοντας 200άρια και 500άρια μοντέλα. Παραδόξως παιζουν περιφημα σε τριφασική εγκατάσταση

Τα DEVOLO ειναι κορυφή, αν μπορείς καλύτερα επεκτεινε το δίκτυό σου με powerlines της ίδιας εταιρείας..

Τα powerline μπορούν να παίξουν μόνο σε πρίζες που βρίσκονται στην ίδια γραμμή. Το τριφασικό ρεύμα στην ουσία είναι σαν να υπάρχουν 3 διαφορετικές γραμμές στο σπίτι, οπότε θα πρέπει να είναι στην ίδια φάση.
Στο σπίτι ενός φίλου η μια φάση ήταν στο σαλόνι και στην αποθήκη (2 ορόφους κάτω), είχαμε βάλει powerline έπαιζε μια χαρά.

Φίλε μου κάτι δεν σου έχουν πει σωστά.

Εγγυημένα σε τριφασικό παίζουν τα devolo, από εκεί και πέρα και άλλων εταιρειών παίζουν σε τριφασικό (εννοείται σε διαφορετικές φάσεις) χωρίς πρόβλημα.

Απλά πολλές εταιρείες δεν θέλουν να το εγγυηθούν όπως το κάνει η Devolo και άλλη μία νομίζω..