που βρισκεται αυτη η φωτο (κουιζ)

φωτογραφισα την κορνιζαρισμενη φωτογραφια αμα την αναχωρηση μου απο ταβερνα της Θεσσαλονικης

Ελα ντε η διαχείριση είναι διακοπές, άρα .....ες αύριο τα σπουδαία....
Να μην περιμένουμε άμεσα τοποθέτηση.

φωτογραφισα την κορνιζαρισμενη φωτογραφια αμα την αναχωρηση μου απο ταβερνα της Θεσσαλονικης

δεν νομίζω ότι ήρθες πολλές φορές σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη....

Αντε μας σκασατε....απαιτουμε να μαθουμε την τοποθεσια και τα προσωπα της φωτογραφιας τωρα !!!

ρε σεις τα προσωπα δεν τα ξερω ...ηταν μια φωτογραφια σε καδρο μεσα σε ενα εστιατοριο (πολυ γνωστο) στην Θεσσαλονικη

θα μεινει το κουιζ μεχρι 30/08 μπας και καποιος το βρει

Απάντηση: Re: που βρισκεται αυτη η φωτο (κουιζ)

ρε σεις τα προσωπα δεν τα ξερω ...ηταν μια φωτογραφια σε καδρο μεσα σε ενα εστιατοριο (πολυ γνωστο) στην Θεσσαλονικη

θα μεινει το κουιζ μεχρι 30/08 μπας και καποιος το βρει

Ο Larry θελει να σας κανει να επισκεφτειτε ντε και καλα ολα τα εστιατορια της Θεσσαλονικης....προσπαθω να ανακαλυψω τα σκοτεινα κινητρα του....

δεν νομίζω ότι ήρθες πολλές φορές σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη....

εγώ μιλάω αλλά κανείς δεν τσιμπάει....:award:

attachment.php

απορω με την μνημη του Κου Παναγιωτιδη καθως τον ειχα ενημερωσει στην κατ ιδιαν συναντηση την επομενη μερα οτι "χτες το βραδυ Δημητρη μου ενιωσα σαν Γιαπωνεζος τουριστας στο Παρισι που τον πανε να φαει στου Maxim εν έτη 2007"

και ηταν στην 2η επισκεψη μου στην Θεσσαλονικη περι τα τελη Μαρτιου

απορω με την μνημη του Κου Παναγιωτιδη καθως τον ειχα ενημερωσει στην κατ ιδιαν συναντηση την επομενη μερα οτι "χτες το βραδυ Δημητρη μου ενιωσα σαν Γιαπωνεζος τουριστας στο Παρισι που τον πανε να φαει στου Maxim εν έτη 2007"

ναι μωρέ... έχεις δίκιο, θυμάμαι που σου είχαν πιάσει τον τουτ....

ναι
με τα μεγάλα πιάτα και τη μικρή μερίδα....

Φταίνε οι παρεμβολές του Ντοκ....
Είναι και εκείνο το τυρί, το κέρυγκολντ....

εγώ βγαίνω εκτός,
άλλωστε δόθηκε αρκετή πληροφορία ήδη, ΑΛΛΑ.....

το κατάστημα δεν υπάρχει πλέον...(αν δεν με απατά η μνήμη μου....) που δεν με απατά στο παλιό γνωστό σημείο...

Last edited:
Να υπενθυμίσω βέβαια, ότι τέτοια κάδρα έχουν λίγες τιμημένες ταβέρνες, γενικώς, θυμίζω μερικές διάσημες στη Θεσσαλονίκη πχ Ρέμβη, Μαιάμι, Μπλε Παράθυρα και η εν λόγω....

Last edited: