Που βρίσκεται ο Admin;

17 June 2006
26,272
Αθήνα
Κυρίες και κύριοι με φωτό που ΜΟΝΟ το Avclub μπόρεσε να έχει κατ' αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε το πως περνάει αυτή την στιγμή ο Admin του φόρουμ κ. Νίκος Μπαβιόλης σε σουίτα στο Sheraton!. Ετσι λοιπόν, ώστε να σας λυθεί και η απορία το του γίνονται τα χρήματα από τα μπάνερς....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Attachments

• img004_exposure.jpg
    img004_exposure.jpg
    209.3 KB · Views: 58
  • img008_exposure.jpg
    img008_exposure.jpg
    141.5 KB · Views: 35
  • img009_exposure.jpg
    img009_exposure.jpg
    120.4 KB · Views: 23
  • img012_exposure.jpg
    img012_exposure.jpg
    153.9 KB · Views: 25
  • img014_exposure.jpg
    img014_exposure.jpg
    159.6 KB · Views: 29
Κάλα ρε Γιγα βγάζεις έξω τέτοια αποδεικτικά στοιχεία ???

Δίνεις τροφή σε αυτούς που λένε ότι τα τσεπώνουμε χοντρά !!!

Την άλλη εβδομάδα την κάνω εγώ.

Αχ, αυτά είναι....
Νίκο have fun!!!!!!!! -bye-

Υ.Γ. Τάσο μην νιώθεις τύψεις που τον έδωσες ... να σου θυμήσω πως σε είχε δώσει ο Νίκος να τρως μια μακαρονάδα.

Εγω αμα ειμουνα εκει θα εκανα καμια καζουρα στο ταλαιπωρο προσωπικο. 4 το πρωι τηλ στο room service και ζητας να σου φερουνε και του πουλιου το γαλα.

Φαντασου βρυσιδι που θα φας:flipout:

London= ολα τα λεφτα!!!

Νικο να πας και στο Millenium weal. Απο κει μπορεις να βγαλεις τρελες φωτογραφιες. Φαινεται ολο το Λονδινο απο πανω

Εγω αμα ειμουνα εκει θα εκανα καμια καζουρα στο ταλαιπωρο προσωπικο. 4 το πρωι τηλ στο room service και ζητας να σου φερουνε και του πουλιου το γαλα.

Φαντασου βρυσιδι που θα φας:flipout:

μια φορά ήμουν στο Ναϊρόμπι ηταν 3 το πρωι και ήθελα κατι να φαω σκεφτηκα να ζητησω κατι προσιτο αλλα και εξωτικό συνάμα,
ζητησα ενα τοστ με κρεας απο αυτια ελεφαντα και σκεφτηκα οτι ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια να τσεκαρω και το πεντε***** ξενοδοχειο
3 λεπτα μετα την παραγγελια χτυπησε το τηλεφωνο εγω ημουν ηδη προετοιμασμενος για την απαντηση τους...

ξερετε μου λενε δεν μπορουμε να σας φέρουμε τοστ με κρέας απο αυτια ελεφαντα....

καταλαβαινω τους λεω

μας τελειωσε το ψωμι του τοστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!