Που ειναι η DRUNA???

Τσάκωνας Βασίλης said:
Μεταξύ φίλων μπορούμε να φερόμαστε και να φοράμε κάτι απλό.

Με λιγο πιο μαζεμενο σωβρακο ομως γιατι φαινονται τ αχαμνα!

Για να μην πω οτι χρειαζεται επιγοντως μπανακι, μιας και εχει πιασει πουρι!!!:damnyou:

Eki_65 said:
Α!!! τώρα που το θυμήθηκα ( σημ: μπορεί η Νικόλ να ξέρει ), αυτή η κοπέλλα η Sam που είναι οεό?
Η Sam δυστυχώς δεν μας ακολούθησε όταν από avforum γίναμε avclub, για προσωπικούς λόγους από όσο έμαθα...

Ενταξει για την Sam.
Αυτο ομως που ταλανιζει αυτη την εποχη ειναι η DRUNA.

Απάντηση: Re: Που ειναι η DRUNA???

Ntinos1972 said:
Ενταξει για την Sam.
Αυτο ομως που ταλανιζει αυτη την εποχη ειναι η DRUNA.
Προσωπικά δεν με ταλανίζει, απευθύνθηκε σε εμένα ο Eki_65 για την Sam και (αν και καθυστερημένα) του απάντησα σε αυτό για το οποίο ερωτήθηκα.

Re: Απάντηση: Re: Που ειναι η DRUNA???

Νικόλ said:
Προσωπικά δεν με ταλανίζει, απευθύνθηκε σε εμένα ο Eki_65 για την Sam και (αν και καθυστερημένα) του απάντησα σε αυτό για το οποίο ερωτήθηκα.

Νικολ,
:ernaehrung004:

Mα γιατί τόσος ντόρος? Kαι η Tάτι λείπει πχ αλλά δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα. Nομίζω ότι δεν χρειάζεται... Mέλη πάνε και έρχονται συνεχώς...

MHTΣ said:
Mα γιατί τόσος ντόρος? Kαι η Tάτι λείπει πχ αλλά δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα. Nομίζω ότι δεν χρειάζεται... Mέλη πάνε και έρχονται συνεχώς...

Εσυ τωρα με ποιους εισαι?
Με μας ή με τους αλλους?

Θα σας μαλωσω ,ολο μου ξεχνατε μια αγαπητη κυρια που εγραφε απο Αγγλια,αν δεν κανω λαθος,και μας ελεγε για την αναμορφωση ολης της ΧΑλκιδικης απο καποιον που εφυγε βραδυ

Πετρος Νικολαιδης said:
Θα σας μαλωσω ,ολο μου ξεχνατε μια αγαπητη κυρια που εγραφε απο Αγγλια,αν δεν κανω λαθος,και μας ελεγε για την αναμορφωση ολης της ΧΑλκιδικης απο καποιον που εφυγε βραδυ

Πόσο παλιός είσαι τελικά?:Banane0: