Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
Τσάκωνας Βασίλης said:Μεταξύ φίλων μπορούμε να φερόμαστε και να φοράμε κάτι απλό.
Με λιγο πιο μαζεμενο σωβρακο ομως γιατι φαινονται τ αχαμνα!
Τσάκωνας Βασίλης said:Μεταξύ φίλων μπορούμε να φερόμαστε και να φοράμε κάτι απλό.
Η Sam δυστυχώς δεν μας ακολούθησε όταν από avforum γίναμε avclub, για προσωπικούς λόγους από όσο έμαθα...Eki_65 said:Α!!! τώρα που το θυμήθηκα ( σημ: μπορεί η Νικόλ να ξέρει ), αυτή η κοπέλλα η Sam που είναι οεό?
Προσωπικά δεν με ταλανίζει, απευθύνθηκε σε εμένα ο Eki_65 για την Sam και (αν και καθυστερημένα) του απάντησα σε αυτό για το οποίο ερωτήθηκα.Ntinos1972 said:Ενταξει για την Sam.
Αυτο ομως που ταλανιζει αυτη την εποχη ειναι η DRUNA.
Νικόλ said:Προσωπικά δεν με ταλανίζει, απευθύνθηκε σε εμένα ο Eki_65 για την Sam και (αν και καθυστερημένα) του απάντησα σε αυτό για το οποίο ερωτήθηκα.
Εννοείται....:ernaehrung004:Ntinos1972 said:Νικολ,
:ernaehrung004:
MHTΣ said:Mα γιατί τόσος ντόρος? Kαι η Tάτι λείπει πχ αλλά δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα. Nομίζω ότι δεν χρειάζεται... Mέλη πάνε και έρχονται συνεχώς...
Πετρος Νικολαιδης said:Θα σας μαλωσω ,ολο μου ξεχνατε μια αγαπητη κυρια που εγραφε απο Αγγλια,αν δεν κανω λαθος,και μας ελεγε για την αναμορφωση ολης της ΧΑλκιδικης απο καποιον που εφυγε βραδυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.