Που είναι η Σειρά S1 της Panasonic ;

για να πλασματοθώ ! βέβαια η αγορά μπορεί να περιμένει εως το φθινόπωρο , αφού πλησιάζει καλοκαίρι και δεν θέλω να κολλήσω στην tv :p

ΥΓ για την 50άρα πάω , μία τιμή γύρω στα 1500 είναι υπερικανοποιητική για αρχική !

Re: Απάντηση: Που είναι η Σειρά S1 της Panasonic ;

για να πλασματοθώ ! βέβαια η αγορά μπορεί να περιμένει εως το φθινόπωρο , αφού πλησιάζει καλοκαίρι και δεν θέλω να κολλήσω στην tv :p

ΥΓ για την 50άρα πάω , μία τιμή γύρω στα 1500 είναι υπερικανοποιητική για αρχική !

Αν κανεις υπομονη κανα διμηνο η G10 θα εχει πεσει κατω απο 1500...αυτη ειναι η χαμηλότερη τιμη σημερα...

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?26750

Συμφωνώ με τον Γιάννη, αν υπάρχει η δυνατότητα αναμονής δεν θα χάσεις, πιστεύω ότι Ιούλιο - Αύγουστο θα σκάσει μύτη καμιά προσφορά στη τιμή που λέει ο Γιάννης...πιθανόν και νωρίτερα...:a0210:

Ή παίρνεις μία 50PS7000 με 1100, γλυτώνεις το 500άρικο και σε 2 χρόνια παίρνεις την επόμενη αντίστοιχη που θα είναι κλάσεις ανώτερη από ο,τιδήποτε κυκλοφορεί σήμερα.
Εκτός αν κάθεσαι και συγκρίνεις nits μαύρου με τους φίλους σου, οπότε πας σε LED ή Kuro.

απλά είμαι θαυμαστής της Panasonic , και η αγορά θα γίνει μετά το καλοκαίρι ! Πάντως η S1 είναι αρκετά value for money και δεν νομίζω ότι θα με απογοητεύσει ... εννοείται εαν ξεκινήσει σήμερα στα 1500 , το φθινόπωρο θα έχει 1200 ίσως και λιγότερο , επίσης θα προτιμήσω κάποιο κατάστημα κοντινό για λόγους service αποκλειστικά ( προτιμώ να μπλέξω με το κατάστημα παρά με το service των αντιπροσωπειών )

Re: Απάντηση: Που είναι η Σειρά S1 της Panasonic ;

Ετσι και αλλιως απο οπου και να αγορασεις αν σου χαλασει θα σε παραπέμψουν στο εξουσιοδοτημενο σερβις οποτε παρε την απο οπου βρεις φθηνοτερα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που είναι η Σειρά S1 της Panasonic ;

Ετσι και αλλιως απο οπου και να αγορασεις αν σου χαλασει θα σε παραπέμψουν στο εξουσιοδοτημενο σερβις οποτε παρε την απο οπου βρεις φθηνοτερα.-bye-

επειδή είναι tv , κάποιοι που έχουν μεταφορικά έρχονται στις ίδιες τιμές με αυτούς που έχουν δωρεάν ... βλέποντας και κάνοντας ... προς το παρόν ασχολούμαι με το άλλο απόκτημα , ένα ibiza !