Που είναι ο alexT..?

Status
Not open for further replies.

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά έχω καιρό να δω τον Κ.alexT που είναι εκτός εάν είναι σε άλλο section και μας ξέχασε πια....

......?
......?

Εγώ τον σέβομαι που τήρησε το λόγο του σε αντίθεση με άλλους.

Άκου να δεις και όταν πρωτομπήκα στο forum, ήταν από τα πρώτα άτομα που θυμάμαι...

Ναι αλήθεια τώρα έτσι ξαφνικά..?
Ποιος λόγος τον έστειλε εκτός...?

Διάφοροι λόγοι με κρατούν μακριά από τη συμμετοχή στην κατηγορία αλλά και γενικότερα από το φόρουμ. (πρόσκαιρα)
Θα συνεχίσουμε να τα λέμε και στο μέλλον..

Αυτος ακομα στην ταρατσα ειναι με lnb ή στραβωσε και δεν γραφει αλλο εδω, αλλα σε αλλο φορουμ παρεα με τα παιδια που εδωσε μπαν αχαχχαχα.
Μπορεί να είσαι Πόντιος και να κάνεις ότι θέλεις, αλλά αν θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά θα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις.
Η αποχή μου από τα φόρουμ είναι γενικότερη και δεν περιορίζεται μόνο εδώ.

Μπορεί να είσαι Πόντιος και να κάνεις ότι θέλεις, αλλά αν θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά θα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις.
Η αποχή μου από τα φόρουμ είναι γενικότερη και δεν περιορίζεται μόνο εδώ.
Ελα βρε μια πλακα εκανα..να, ειδατε πως τον εκανα και εγραψε. Αυτο μου λειψε και τα μπανια:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:-bye-

Διάφοροι λόγοι με κρατούν μακριά από τη συμμετοχή στην κατηγορία αλλά και γενικότερα από το φόρουμ. (πρόσκαιρα)
Θα συνεχίσουμε να τα λέμε και στο μέλλον..

Παρ όλα αυτά είσαι από τους πρώτους που θυμάμαι εδώ και με παραξένεψε η ξαφνική σου απουσία, παρ όλα αυτά αν θες μπορείς να πεις να κλείσουν το θέμα εδώ,την καλημέρα μου και πέρνα που και που για κανένα "Γεια"...-bye-

Status
Not open for further replies.