Που είναι το History Channel ?

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Πριν μερικές μέρες αγόρασα τον δέκτη Echostar dsb 890 κ μέσω αυτόματης διαδικασίας βρήκα όλα τα κανάλια. Σημειώστε ότι έχω Νόβα κάρτα με irdetto cam. Όλα καλά εκτός από το History Channel. Δεν υπάρχει πουθενά... :argue:

Μου έδωσε ο Αντώνης (afam) τα παρακάτω κ πέρασα στον δέκτη αλλά δεν έχω ούτε εικόνα ούτε ήχο :
Συχνότητα 11938, Symbol rate 27500, video pid 512, sound pid 650.
Στον Hotbird 13 μοίρες Ανατολικά.
Δείχνει ότι έχει σήμα αλλά τίποτις...:bigcry:
Μπορεί να βοηθήσετε ?

Στα συνημμένα είναι από το εγχειριδιό του απόσπασμα...

Attachments

• ec.JPG
    ec.JPG
    33.8 KB · Views: 12
Δηλαδή όλα τ' άλλα κανάλια της συχνότητας κατεβαίνουν κανονικά? Filmnet 3 και Supersport?
Τα στοιχεία που δίνεις παραπάνω δεν είναι ολοκληρωμένα. Δοκίμασε:
11938 H, SR 27500, FEC 3/4, video pid 512, audio pid 650.

Το κανάλι αποθηκεύεται σαν The History Channel νομίζω, οπότε αν το ψαχνει ορθογραφικά στο Η δεν θα το βρει. Επίσης αποκλειεται αυτή η συχνότητα να χρειάζεται και τα pids, απλή χειροκίνητη σάρωση αρκεί αν δεν υπήρχε η συχνότητα στην database

Όλα τα άλλα κανάλια έρχονται κανονικά, Filmnet 3, supersport 1-7, discovery, κτλ. Το History τσου...Έψαξα ένα προς ένα όλα τα κανάλια του Hotbird αλλά δεν...1000+ κανάλια...
Το FEC 3/4 τι είναι ???

Κοίτα μήπως το έκανες delete ή το έχεις βάλει κατά λάθος μέσα σε καμία λίστα γονικού ελέγχου!!!

Μέχρι στιγμής άκρη δεν έχω βρει. Κάτι γίνεται με τον δέκτη. Ο Νόκια που είχα με την ίδια κάρτα της Νόβα κανένα πρόβλημα, αυτός του έκανα reset και μετά αναζήτηση όλων των καναλιών, τα βρήκε όλα εκτός από το Ε! και το History channel... Το ψάχνω ακόμα τι μπορεί να φταίει......

Ούτε και εγώ ξέρω. Πάντως αυτά τα 2 είναι από τα τελευταία που προστέθηκαν στο πακέτο της NOVA. Μήπως λέει κάτι αυτό;