Που και πως βρίσκω εγχειριδια χρήσης παλαιότερων συσκευών ΙΖΟΛΑ (κ.α.)

Καλημέρα σε όλους

Αναζητώ πηγή, προκειμένου να βρω εγχειρίδιο χρήσης παλαιότερης ηλεκτρικής κουζίνας ΙΖΟΛΑ, μοντέλο Capital Plus 975, που αποκτήθηκε πρόσφατα (δεύτερο χέρι) για χρήση σε βοηθητικό χώρο. Και γενικότερα, ψάχνω για πηγή απόκτησης τέτοιου είδους εγχειριδίων.

Απευθύνθηκα ήδη στην Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε., η οποία επαναφέρει σε κυκλοφορία τις λευκές συσκευές με το λογότυπο της ΙΖΟΛΑ, χωρίς όμως να γνωρίζω αν έχουν τη δυνατότητα να με βοηθήσουν.

Οπότε, αν κάποιος ξέρει κάτι, η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Παναγιώτη ,οι συσκευές που παράγονται τώρα με αυτό το λογότυπο κατασκευάζονται εκτός Ελλάδος και δε νομίζω να έχουν κάποια σχέση με την ΙΖΟΛΑ εκτός από το λογότυπο

Παναγιώτη, οι συσκευές που παράγονται τώρα με αυτό το λογότυπο κατασκευάζονται εκτός Ελλάδος και δε νομίζω να έχουν κάποια σχέση με την ΙΖΟΛΑ εκτός από το λογότυπο
Καλημέρα, Πέτρο και σ' ευχαριστώ.
Αυτό το ξέρω. Απλά τους έκανα την ερώτηση, μπας κι έχουν κάποιαν άκρη και βρεθεί το manual.
Δεν ξέρεις καμιά φορά...

(Εξακολουθεί πάντως και ισχύει η αναζήτησή μου για το manual, οπότε αν αυτό είναι διαθέσιμο σε κάποιον, ή ξέρει καμιά πηγή, εδώ είμαι...)

Η απάντηση από την ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε.

....Αυτό το ξέρω. Απλά τους έκανα την ερώτηση, μπας κι έχουν κάποιαν άκρη και βρεθεί το manual.
Δεν ξέρεις καμιά φορά...

Η απάντηση από την ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε:

Αγαπητέ κύριε Μελά,

Σε συνέχεια του μηνύματός σας, παρακαλούμε όπως βρείτε στο συνημμένο αρχείο το εγχειρίδιο χρήσης που αφορά στο μοντέλο Capital Plus 975.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.

Με εκτίμηση,

Κ....νη Φ....
Product Manager

Όταν οι εταιρείες σέβονται τον εαυτό τους... και την πελατεία τους.:2thumb22sup:

(Θεώρησα λογικό να μην δημοσιεύσω το όνομα της κυρίας, που μου έστειλε το email ωστόσο, είναι διαθέσιμο για όποιον το χρειαστεί).