Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

Διπλό αντίγραφο σε δύο DVD και σε δύο σκληρούς. Τα βίντεο και στα πρωτότυπα tape masters... Στην πενταετία, μεταφορά σε φρέσκους φορείς.

Διπλό αντίγραφο σε δύο DVD και σε δύο σκληρούς. Τα βίντεο και στα πρωτότυπα tape masters... Στην πενταετία, μεταφορά σε φρέσκους φορείς.

Το ίδιο και εγω ..

Ο ενας σκληρός ειναι παντα εκτός λειτουργιας και τοποθετείται μονο για το 2ο backup , δουλεύει κανένα 30λεπτο και μετά αποσύνδεση

Tα DVD+R ειναι Tayo-Yuden (made in Japan) γραφονται παντα σε χαμηλές ταχύτητες (4X-8X) με verification και το DVD Recorder ειναι Pioneer

Obsession ; μπορεί...

Obsession ; μπορεί...
Στην προστασία δεδομένων δεν υπάρχει τέτοιος όρος.

Απλώς κάποιοι το παίρνουν χαμπάρι με πικρό τρόπο...

Παλαιότερα σε διπλά DVD-R δισκάκια. Ανακάλυψα μετά από 2-3 χρόνια ότι δεν είναι αξιόπιστα και από τότε σε εξωτερικό δίσκο μαζί με πολλά άλλα αρχεία. Ταυτόχρονα κρατάω αντίγραφο σε δεύτερο εξωτερικό που έχει μόνο τα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο και ο οποίος δίσκος ενημερώνεται κάθε 2-3 μήνες από τον πρώτο δίσκο. Δισκάκια κλπ τα έχω αποτάξει.

Πάντως παιδιά εγώ έχω δυο εξωτερικούς σκληρούς του Πλαισίου. Την προηγούμενη εβδομάδα του ςέβαλα να δουλέψουν. Ρεύμα παίρνουν, αλλά κανένας ΗΥ δεν τους βλέπει. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Πάντως παιδιά εγώ έχω δυο εξωτερικούς σκληρούς του Πλαισίου. Την προηγούμενη εβδομάδα του ςέβαλα να δουλέψουν. Ρεύμα παίρνουν, αλλά κανένας ΗΥ δεν τους βλέπει. Τί μπορεί να συμβαίνει;

ΕΧΟΥΝ δικό τους τροφοδοτικό ?

Απάντηση: Re: Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

ενδεχωμενως να φταιει το κουτι τους !

εγω αγορασα ενα εξωτερικο της Σαμσουνγ και μετα απο 3 μηνες δεν μπορουσα να μεταφερω τιποτα ουτε να παρω και ας τον εβλεπε το πισι κανονικα ......

αλλαξα κουτι δηλ, εβγαλα τον δισκο απο μεσα σε αλλο κουτι καλυτερο και βουαλα δουλευει τελεια μεχρι τωρα !!!!!!

και νομιζα οτι ο δισκος ηταν χαλασμενος και οτι τα ειχα χασει ολα ............:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αλλαξε και κανα γιου ες μπι καλωδιο ...... ποτε δεν ξερεις.....

εγω πλεον μονο σε εξωτερικους σκληρους δισκους βαζω τα αρχεια μου αφου τα δισκακια χαλανε εκει που καθονται απο υγρασια γρατσουνιες κτλ,,

Last edited: