Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

Πετα το case και βαλτους εσωτερικα και ευχησου να δεις τα data αν εχεις μεσα. Αν δεν εχεις data μην ασχολεισαι αλλο και παρε ενα επωνυμο δισκο...

Απάντηση: Re: Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

Πάντως παιδιά εγώ έχω δυο εξωτερικούς σκληρούς του Πλαισίου. Την προηγούμενη εβδομάδα του ςέβαλα να δουλέψουν. Ρεύμα παίρνουν, αλλά κανένας ΗΥ δεν τους βλέπει. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Αλλαξε τα κουτια τους και θα δουλεψουν κανονικα...πριν δυο μερες επαθα και εγω το ιδιο,επερνε κανονικα ρευμα αλλα δεν τον εβλεπε το πι-σι,μεχρι που αλλαξα το κουτι του και δουλεψε κανονικα!
Προς στιγμη νομιζα οτι χτυπησε ο σκληρος και τρελλαθηκα....

Σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και κάνω το σταυρό μου.

Το καλοκαίρι που θα υπάρχει χρόνος θα κάνω ένα mirror και θα ησυχάσω.

Η φωτογραφία αυτή καθ'εαυτή δεν αποτελεί χόμπυ για μένα και παραμένει στο επίπεδο της αποθανάτισης οικογενειακών κυρίως στιγμών.

Η αποθήκευση λοιπόν γίνεται :

- και στους τρεις σκληρούς του pc
- στο σκληρό του laptop
- σε έναν εξωτερικό σκληρό
- σε δισκάκια dvd.

Re: Απάντηση: Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

Σε περίπτωση βέβαια που αλλάξεις τα κουτιά τους χάνεις την όποια εγγύηση έχουν από το Πλαίσιο.

Δηλαδή τώρα που είναι στην εγγύηση ακόμα μπορώ να πάω στο Πλαίσιο και να ζητήσω τα δεδομένα μου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πού κάνετε backup τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας;

Δηλαδή τώρα που είναι στην εγγύηση ακόμα μπορώ να πάω στο Πλαίσιο και να ζητήσω τα δεδομένα μου;

Μπορείς να πας και να ζητήσεις αντικατάσταση των δίσκων με άλλους που να δουλεύουν.
Για την ανάκτηση των δεδομένων δε μπορείς να απαιτήσεις τίποτα, αλλά είναι θέμα του πωλητή αν θέλει να σε βοηθήσει.

Σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και κάνω το σταυρό μου.

Το καλοκαίρι που θα υπάρχει χρόνος θα κάνω ένα mirror και θα ησυχάσω.

Ποιό καλοκαίρι??????
Αν τα δεδομένα που έχεις , εχουν αξία για εσένα . εγω θα σου έλεγα να πάς ΑΥΡΙΟ κι όλας να πάρεις εναν δεύτερο δίσκο για ΒΑCKUP.
Eχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Ολοι νομίζουμε πως - "εντάξει μωρέ σιγά μη μου τύχει εμένα " - και όταν σκάσει ο δίσκος....

Συμφωνω με τον φιλο Trueno. Γιαυτο και εγω πηρα εχθες dedicated δισκο, οπως ειπα, τον οποιο θα χρησιμοποιω μονο οταν πρεπει να ανανεωσω το backup μου.