Που κάνετε σέρβις και επισκευές; Εντός ή εκτός εξουσιοδοτημένου δικτύου

οπουδήποτε φέρει την σφραγίδα συνεργείου πιστοποιημένου απο την ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα,απλα ας μου απαντησει καποιος που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και τι ηταν για να μη κανουμε εικασιες...Το εχω γκουγκλαρει και ειδα διαφορες απαντησεις και δεν εβγαλα συμπερασμα.Θα γινει service σε λιγοτερο απο 1 μηνα αλλα αν καποιος το ειχε και ειδε τι ηταν ας μου πει να εχω μια ιδεα.

Σε ford focus 2002 1400 75hp τωρα τελευταια μερικες φορες οταν γυρνω το κλειδι και παιρνει μπρος,ακουγονται 5 διαδοχικα "μπιπ" . Απο παλια το ακουγα καποιες φορες μολις εβαζα μπρος,αλλα μια φορα.Τωρα τελευταια κανει αυτο τον ηχο,5 φορες στη σειρα.

οπουδήποτε φέρει την σφραγίδα συνεργείου πιστοποιημένου απο την ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Και πού βλέπουμε αν έχουν αυτή τη σφραγίδα; Την έχουν κορνιζαρισμένη στον τοίχο ή τους τη ζητάς;

Εγώ πάντως έκανα το 9ο ετήσιο σέρβις όχι απλά σε εξουσιοδοτημένο, αλλά εκεί που το αγόρασα... :smile:
Έχουν και το πλήρες ιστορικό...

Απάντηση: Re: Που κάνετε σέρβις και επισκευές; Εντός ή εκτός εξουσιοδοτημένου δικτύου

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα,απλα ας μου απαντησει καποιος που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και τι ηταν για να μη κανουμε εικασιες...Το εχω γκουγκλαρει και ειδα διαφορες απαντησεις και δεν εβγαλα συμπερασμα.Θα γινει service σε λιγοτερο απο 1 μηνα αλλα αν καποιος το ειχε και ειδε τι ηταν ας μου πει να εχω μια ιδεα.

Σε ford focus 2002 1400 75hp τωρα τελευταια μερικες φορες οταν γυρνω το κλειδι και παιρνει μπρος,ακουγονται 5 διαδοχικα "μπιπ" . Απο παλια το ακουγα καποιες φορες μολις εβαζα μπρος,αλλα μια φορα.Τωρα τελευταια κανει αυτο τον ηχο,5 φορες στη σειρα.

Στο παρακατω λινκ οπου κανουν αναφορα για 5 φορες μπιπ, ακουγονται 2 εκδοχες.

α) Προβλημα μπαταριας, θελει αντικατασταση.
β) προβλημα αεροσακου (ισως συνοδηγου λενε) οπου εαν εχει καει το λαμπακι στο dashboard, ακουγεται 5 φορες μπιπ για ειδοποιηση. (ή πιθανως δεν εχει ο αεροσακος αυτος καθε αυτος προβλημα και τα 5 μπιπ αρχιζουν σαν backup οταν απλα καει το λαμπακι του αεροσακου στο ταμπλω. Τοτε οταν αλλαχτει το λαμπακι, αυτο θα αναβοσβησει οσες φορες χρειαζεται ωστε να διαγνωστει το προβλημα μεσω λιστας των error codes.

http://www.cargurus.com/Cars/Discussion-c2748_ds540534

Last edited:
Στο 307 μου, έκανε όταν γυρνούσα το κλειδί, μερικά ντιν ντον (κουδουνίσματα).
Ήθελε καινούργια μπαταρία.
Πολύ χρήσιμο.

Στο δε φιέστα αναβόσβυνε το κατράν και οι ενδείξεις για τον ίδιο λόγο.
Πολύ χρήσιμο επίσης καθώς σου λέει άλλαξέ την γιατί θα μείνεις...

Παιδια ευχαριστω.Το αμαξι θα παει σερβις σε λιγες μερες και θα το αναφερω.Το θεμα ειναι οτι δε το κανει παντα.Νομιζω το κανει οταν ειναι λιγο πιο κρυο αλλα δεν ειμαι και εντελως σιγουρος.Μετα το service θα σας ξαναπω.