Έχω φάει τον κόσμο να βρώ βούτυρο για pop corn (σαν αυτό που έχουν στα σινεμά). Μήπως ξέρει κανείς;
HD χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται!
HD χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται!
ρώτα ένα σουβλατζή η ένα σαντουιτσαδικο , η ορολογία στην πιάτσα ειναι βασιλικό λίπος και είναι ζωικό πεντανοστιμο λίπος που μπορεί να σε στείλει για bypass σε μια εβδομάδα
Χμμμ, εεεεε, δεν ξέρω πως να το πω, για´τι μπορεί να είναι και ποινικό αδίκημα, θα το πω περιφραστικά.
Κάποτε είχαμε φτιάξει ποκ κορν με λάδι από ένα χόρτο που η χρήση του και η κατοχή του διώκεται ποινικά.
Μιλάμε μετά, ότι βλέπαμε, ήτανε κωμωδία![]()
![]()
![]()
Το ´Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι´βλέπατε και σας φάνηκε κωμωδία??:ADFADF1::ADFADF1:
Μια και υπάρχουν αναφορές για βούτυρο δηλαδή...
εκεινο ηταν μαγειρικο λιπος και δοκιμαστηκε σε "εξτριμ" συνθηκες.....:7SFGSFG:
Εδω μιλαμε οτι αναζητουμε το αρωμα κυριως.
Χμμμ, εεεεε, δεν ξέρω πως να το πω, για´τι μπορεί να είναι και ποινικό αδίκημα, θα το πω περιφραστικά.
Κάποτε είχαμε φτιάξει ποκ κορν με λάδι από ένα χόρτο που η χρήση του και η κατοχή του διώκεται ποινικά.
Μιλάμε μετά, ότι βλέπαμε, ήτανε κωμωδία
Μιλάμε μετά, ότι βλέπαμε, ήτανε κωμωδία![]()
![]()
![]()
Και η Σνάϊντερ απο άρωμα έσκιζε.:HTEHEH56:
έχουμε ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα ελαιόλαδα του κόσμου και ψάχνεις για αμερικάνικα μεταλλαγμένα υποκατάστατα?